推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

原創人妻分享特區

本主題被作者加入到個人文集中
今晚天氣凍,頭先渣老婆仔對奶,佢話唔好除衫!甘唯有這樣罷。親依家老婆仔}緊涼,快快post相先!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 ju333666 於 2013-12-3 17:01 發表
老婆叫我幫佢修剪毛毛......手唔定, 剪得唔係太好 ! 長短不一, 點攪 ?
ching 好幸福啊....

引用:
原帖由 kkleung29 於 2013-12-12 07:55 發表
⋯⋯⋯原來你講對波,我以為你話口技jar。細有細0既玩,大有大0既玩,唔洗羨慕0既。好多人未有老婆都羨慕我地有得玩0拉,但係我地又羡慕人地有自由0咼。矣⋯⋯⋯⋯⋯Y ...
最鐘意大大大波波, 我想啜及磨腸仔

終於被我找到如何令 大奶老婆仔露奶又露面,但又不會被人認出的拍攝方法,各位師兄也可一試!感覺好過癮的
不好意思各位ching, 要刪!!!!!

本帖最近評分記錄
  • 飛哥 體力 +60 讚! 2013-12-15 00:57
  • 飛哥 威望 +60 讚! 2013-12-15 00:57
  • 飛哥 金錢 +60 讚! 2013-12-15 00:57

引用:
原帖由 1815 於 2013-12-14 17:54 發表

師兄,咁樣影你老婆真係好大波 !
又露奶又露樣係咪有少少俾人淫你老婆feel 呢?
主要原因是我想看其他ching老婆個樣, 所以先飲為敬, 希望大家ching可以貼"盡量有樣"的圖

引用:
原帖由 maksim828 於 2013-12-14 23:12 發表
442兄WIFE呢對野正, 又大又唔肥, 好想推推車
錯了, 老婆仔現在已經是 大奶肥老婆仔了...........

引用:
原帖由 chauchun1008 於 2013-12-15 13:04 發表
阿嫂比人啜得好多?黑晒
基本上, 我日日啜的

引用:
原帖由 yfc3103 於 2013-12-15 13:51 發表
小弟初來步到,多多指教,䀡一張老婆照先,不喜勿插
你老婆身材很像我老婆仔, 肥肥地最好吊, 對波又大又好啜

引用:
原帖由 newmo853 於 2013-12-16 12:11 發表
亞嫂對奶好正,乳頭應該好好啜
是的, 我成日讚老婆仔對奶又圓又靚, 讚到佢眉飛色舞, 之後比我拍對奶都好合作

引用:
原帖由 fourfoursixsix 於 2013-12-16 22:28 發表
ju333666 兄,嘻嘻…,我都用另一個軟件偷睇左 442a  嫂個盧山真貌…,好純的說。

442a 兄,唔好介意,我地真係忍唔住,同埋我無 Save 架。
多謝各位ching 甘愛鍚我老婆仔, 感激不盡. 日後多多post報答各位.

引用:
原帖由 ju333666 於 2013-12-16 22:22 發表
嗯, Ching講得琝r, 我用photoshop試過, 真係連輪廓都睇出, 442快把圖刪掉吧!
已刪了.

凍凍地, 比幾張溫暖夏日圖各位ching暖下

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 fourfoursixsix 於 2013-12-19 22:35 發表

唔使咁客氣啦!

最緊要你 share 多 d 相,同埋如果不幸小弟都漏左 d 唔應該漏既相出黎,442a 兄記著提番我呀!

一定一定

各位ching, 祝聖誕快樂
本帖最近評分記錄
  • 飛哥 體力 +80 ❤ X MAs"mERrY cHRiSMas! 2013-12-24 23:08
  • 飛哥 威望 +80 ❤ X MAs"mERrY cHRiSMas! 2013-12-24 23:08
  • 飛哥 金錢 +80 ❤ X MAs"mERrY cHRiSMas! 2013-12-24 23:08

引用:
原帖由 iwalk0611 於 2013-12-27 11:08 發表
原來真係有咁多淫妻,等我又影我老婆放上來先
ching, 我大奶老婆仔不是淫妻來的, 他是不知道我放上來, 老婆仔愛我才比我拍放手機自用的.

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 iwalk0611 於 2013-12-31 17:18 發表

我老婆都唔係淫妻,所以我要偷影
好吸引啊.................

引用:
原帖由 yfc3103 於 2014-1-2 12:47 發表
老婆試bra中,問我意見如何?各位師兄俾D意見
甘試法, 真的看到九硬, ching有無即場更衣室插入爽一番??

大奶老婆仔, 你啜得我好舒服.................. 又被你啜爆

引用:
原帖由 Leonli168 於 2014-1-16 16:46 發表
支持442a,亞嫂終於肯再上鏡啦!
我老婆仔一直都不知我放上來的.

引用:
原帖由 ju333666 於 2014-1-21 19:19 發表
隨便貼貼 ! 希望大家唔好介意..... 年近歲尾,  我唸各位ching都好忙, 唔得閒上網.
軟軟的奶子最吸引, 想啜一口, 渣一手..

引用:
原帖由 Badbatman 於 2014-1-26 21:51 發表
我的巨乳情人
Ching,等你出手很久了

預祝各位ching 和阿嫂 馬年行好運,阿嫂們個個波靚西甜,拍多d靚相比我們出火,人妻萬歲!

你老婆對奶好正, 好想啜一口, 渣一手, 軟軟的好能正

回復 2512# 的帖子

支持!支持!支持!支持!

老婆仔對奶!又彈了出來!
本帖最近評分記錄
  • 飛哥 體力 +80 讚! 2014-3-3 23:56
  • 飛哥 威望 +80 讚! 2014-3-3 23:56
  • 飛哥 金錢 +80 讚! 2014-3-3 23:56

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。