推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

原創人妻分享特區

本主題被作者加入到個人文集中
無開燈,效果麻麻。。。。。。

引用:
原帖由 thomashappy 於 2012-12-17 10:37 發表

阿嫂在家唔戴bra, 抵讚
老婆在家唔戴bar是很平常的事啊 (我相信大部份人妻都是的). 我有D朋友個老婆在家只穿連身睡衣, 連內褲都不穿的.

引用:
原帖由 何海建 於 2012-12-17 13:04 發表
support c-hing! 你老婆對大奶真系極品
夏天時, 大奶老婆仔所穿的小背心更小巧, 兩條幼帶的, 成日一烏底身整野就成對奶走出來, 睇到我九硬硬

引用:
原帖由 thomashappy 於 2012-12-17 10:47 發表

嘩!師兄, 做你友人咁著數!!!!! 我都想有張友人人妻相來打JJ
其實那次是意外, 原意沒想過被人睇的, 那次陰錯陽差被同事發現, 好彩他是比較老友的, 無如果唔係就大獲. 我話唔係我老婆仔, 不過不要外傳.
所以他都是估估下, 但他堅信係囉, 之後他成日借題話借我電話用, 正衰仔........

引用:
原帖由 sexgirl123456 於 2012-12-17 17:29 發表 老婆個波!唔知有冇師兄想大大力隊U呢??
Ching, 你老婆對奶好靚,軟軟的好想渣弄一番

引用:
原帖由 sexgirl123456 於 2012-12-18 23:47 發表
比我睇住你一路隊@路大大力從後推佢.......high ......
ching重有無你靚奶老婆的奶奶相分享, 想睇住來打JJ

引用:
原帖由 我係火星人 於 2012-12-19 00:38 發表
....................................
原來火星人都鍾意找地球人做老婆........... 哈哈, 是否因為地球女人有 球 呢?

引用:
原帖由 飛哥 於 2012-12-19 23:09 發表 再黎飛嫂舊相  希望大家繼續支持支持 http://pic1.qnpic.com/img/fateyu/f21e74c1/
原創人妻萬歲。。。。。。

引用:
原帖由 alwayshardon 於 2012-12-27 16:06 發表
頭先有張相犯規真係唔好意思,現加兩張老婆未生時麍菑餺v兄們睇下。2193578
你老婆好正喎, 一定比你愉影唔少喇, 好想從後渣佢對奶, 插佢個西.......

引用:
原帖由 john169 於 2012-12-27 15:40 發表
我都支持一下!
都係放我老婆的大羅!!正嗎?
想射她嗎?
好吸引, 想奶個西, 一路奶, 一路伸手渣對波.....

唉......... 真係奇怪!! 看見各位ching老婆個西真係好靚.

但唔知點解, 我老婆仔到現在都只是比我影對大奶, 唔比我影個西......... 有D ching都知, 我老婆仔都算玩得, 野外露出, 外面菮狺R野都肯玩, 就係唔比影西. 佢話寧可比我影佢含九都不比影插西..... 奇怪.....

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • 飛哥 體力 +80 讚!阿老婆仔真大到無朋友! 2013-1-6 23:52
  • 飛哥 威望 +80 讚!阿老婆仔真大到無朋友! 2013-1-6 23:52
  • 飛哥 金錢 +80 讚!阿老婆仔真大到無朋友! 2013-1-6 23:52

引用:
原帖由 vandd 於 2012-12-23 11:04 發表
老婆醉了
醉了的大波波特別吸引, ching有無大大啖啜落去, 不要令阿嫂失望啊. 否則我來啜你老婆對靚奶, 啜佢個西.

引用:
原帖由 alwayshardon 於 2012-12-27 17:59 發表

阿嫂對奶都好正喎師兄!真想搓佢!
我每天都要渣過才上班的..............好好渣

引用:
原帖由 awesoman2010 於 2012-12-28 15:39 發表
太耐無上來,版主呢個版好得,俾十個like 你先!
各位師兄post 亞嫂D相好正,多謝+感激
有見及此,我都湊熱鬧先, 睇完俾D評語
偷拍feel好正喎, 好想沖入房, 用rope紮住你老婆對手, 然後狂奶佢個西, 狂插個西...........正

引用:
原帖由 至少還有妳 於 2012-12-29 01:53 發表 好大波, 同我老婆有得揮,正
當年這對大奶波波我一見難忘,又大又好啜,攪到我一腳踏兩船偷吃大奶,最後連女朋友都飛埋。。。。。
大奶老婆仔自己渣奶,然後比我渣起來拍照。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • skyhose 體力 +1 讚! 2013-2-24 05:45
  • skyhose 威望 +1 讚! 2013-2-24 05:45
  • skyhose 金錢 +1 讚! 2013-2-24 05:45
  • 飛哥 金錢 +80 讚!好大好大 2012-12-31 23:15

引用:
原帖由 19mkf 於 2012-12-31 11:42 發表
ching so great, your wife's balls really huge
對的, 所以當年比我識到佢, 即刻什麼都不顧要溝到佢為止. 真係皇天不負有心人............... 終於可以日玩夜玩大奶夾腸仔了

引用:
原帖由 sexgirl123456 於 2012-12-30 23:36 發表
重享受我一面啜老婆個波一面玩玩具比佢嘆.........佢high到大大力咁自!!
ching真係利害, 你老婆一定好滿足.......

相關搜索目錄: 玩具

引用:
原帖由 飛哥 於 2013-1-1 09:26 發表
♪ღ♪*•.¸¸¸.•*ぴ(‾`’•.¸(♥)¸.• ’´‾)ぴ*•.¸¸¸.•*•♪ღ♪̶ ...
飛嫂真係女人中的極品, 又騷又大奶............

引用:
原帖由 分享 於 2013-1-1 23:10 發表
我都湊下熱鬧先
人妻味濃, 好正. 好想奶你老婆個pat pat

引用:
原帖由 akase 於 2013-1-3 02:22 發表
有幸同呢位後生人妻做到真係畢生難忙 當時小弟經驗仲少~比佢一晚吸左我5Q, 第朝起身頭暈又腳軟
不過經過呢次經驗 真係覺得進步好多
這個人妻身材甘正, 加上經驗夠, 後生仔你輸經驗呀..............

引用:
原帖由 alwayshardon 於 2013-1-4 17:50 發表 22007072200708
偷伯老婆!又幾正喎!。。。。。

引用:
原帖由 飛哥 於 2013-1-6 23:32 發表 442a你實在太過獎飛嫂  飛嫂同你老婆仔一樣都係"胸"中極品同樣咁正 442a兄我好多謝你一直支持"人妻分享特區" 真係要多謝你同你老婆仔咁大力支持
飛哥你太客氣了,難得大家都喜歡人妻中女。我辦事不力,未能開發大奶老婆仔影包魚相,真羨慕其他ching可以又插又影靚包。
難得大家喜歡大奶老婆仔對奶,我會努力d,不過近期太凍,佢包到好密實。

其實大奶老婆仔不知我放上來的,只給我打J用

引用:
原帖由 cybergrasses 於 2013-1-7 00:42 發表 可惜我未結婚同女友.. 但見到呢 d 相... 十分支持啦.. 用黎 j 就正
我都喜歡用其他ching個靚人妻相來打J

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 cybergrasses 於 2013-1-7 01:43 發表

你老婆個大包真係正.. 今晚啜下粒提子.. 咁全身暖暖咁訓嘛
近期都係隔住件衫咬對大奶, 老婆仔好怕冷, 我都不免強他了. 不過近期多左手爆和口爆囉......

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。