推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

原創人妻分享特區

本主題被作者加入到個人文集中
[quote]原帖由 juju3366 於 2013-5-30 23:09 發表
我排隊, 一邉頂, 一邉打佢PATPAT,  拍拍聲, 唸起到硬 !

直9程綁住佢泥吊, 費事佢 u肯玩3p

引用:
原帖由 reds~ 於 2013-5-30 22:45 發表
頂,你玩撚完對格仔先叫我,好彩仲有對薄黑絲,算你la,但條底底有冇換番條新先? 我慣鰳薯穜囍釣底底個西位黎屌嫁~~~
佢茈爬角嶲e 臭底, 有分泌鰜莩a ....dirty

引用:
原帖由 reds~ 於 2013-5-31 09:58 發表
綁撚住玩就只3p,可能係輪阿嫂大米,度時阿嫂成身都係精都似~~
佢一反抗, 你就中9 佢!

引用:
原帖由 442a 於 2013-5-31 17:37 發表

你老婆這個半推半就含羞款真係好誘惑, 好可憐的樣子, 我一定錫住慢慢渣你對奶, 一口一口的啜粒lin, 再啜到個西水長流, 再插入個西慢慢吊, 邊吊邊玩耍對奶. 正
你老婆夠正la, 不知幾想摷佢!

引用:
原帖由 alwayshardon 於 2013-6-1 08:51 發表
何止硬呀,仲會用對奶夾你潻!

引死人, 插硬你老婆!

引用:
原帖由 何海建 於 2013-5-31 09:01 發表
硬了,排隊後推亞嫂先,仲要中出埋
除套射, 爆入子宮

引用:
原帖由 reds~ 於 2013-6-2 09:09 發表
我好憐香惜玉,點會中9阿嫂呢?最多咪屌9完隻淫西之後,L撚開佢個口成碌野對入去玩深喉口爆,插到佢連黃膽水都嘔撚埋隈~
佢越擰頭話ng好射, 你就越要射9爆佢子宮!

引用:
原帖由 reds~ 於 2013-6-2 09:13 發表
屌,扑阿嫂仲要上套,簡直係侮辱左佢隻西,計我話梗係同阿嫂打真軍,我諗師份人咁大量唔會同我地斤斤計較~~
冇套, 有lun 左罊?

引用:
原帖由 alwayshardon 於 2013-6-1 08:51 發表
何止硬呀,仲會用對奶夾你潻!

正, 我6 9巳出分泌了

引用:
原帖由 reds~ 於 2013-6-2 15:26 發表
有時真係唔明d女人咩心態,鐘意著d著左等於無著o既底底~~
T back ng 除刀照吊入去

引用:
原帖由 therockkean 於 2013-6-5 23:57 發表
大家覺得我條女身材點???
乃佢lin!

引用:
原帖由 reds~ 於 2013-6-4 08:58 發表
我有時都會貪方便直接插入,後入果陣抽住條t back好似做緊騎師一樣
一路從後鋤9佢, 有強姦feel最正, 荓oT back淫絲, 預左比佬 狠狠 吊架la

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 reds~ 於 2013-6-12 23:07 發表
唉,睇住依版見到各位阿嫂咁正真係唔想走開,奈何要返工~~~~
老友, 返夜班?

引用:
原帖由 reds~ 於 2013-6-20 14:45 發表

我諗各位師兄POST出黎O既阿嫂都好玩得~~~

點 止啊.....

我諗各位師兄POST出黎O既阿嫂都好"

吊"

引用:
原帖由 reds~ 於 2013-6-21 10:29 發表

真係諗起都69痕,想M各位阿嫂隻西磨下碌莖~~~
摷人地個老婆真正!
d中女人妻, 又乾淨, 又好插, 話ng定吊 到個姣OL, 正到射!!

引用:
原帖由 reds~ 於 2013-6-21 15:35 發表

淫人妻子笑呵呵,包無性病,但記住唔好MD中港貨車司機果D老婆黎扑就包無死~~~~
諗起刀硬, 對住H頭張结婚相, 籚H度推佢老婆狗仔!!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 reds~ 於 2013-6-21 20:30 發表

依個正,可以俾佢老公屌多一劑~~~
咁...條人妻米比人扑左好多獲

引用:
原帖由 new3 於 2013-6-22 16:25 發表

我又要支持下呢個咁正的POST....分享下....

我乃硬你老 婆佢兩粒lin頭頭

引用:
原帖由 rioalves 於 2013-7-19 21:07 發表
多謝師兄支持,個衰婆睇留言睇到好能淫蕩,呢排玩到勁放,所以我地要回饋大家
如果大家唔介意執我二攤,我老婆誠邀大家接力內射

冇錯....咁就唯有勁姦你老婆l!!  插9死賤西
本帖最近評分記錄
  • nogimmick 體力 +10 讚!中出同好 2013-7-22 03:38
  • nogimmick 威望 +10 讚!中出同好 2013-7-22 03:38
  • nogimmick 金錢 +10 讚!中出同好 2013-7-22 03:38

引用:
原帖由 TKZ4848 於 2013-8-5 00:47 發表
将老婆share 比我睇的相,静鸡鸡放上黎比大家评对Lin.

敬请多多比意憛C
凸蓮頭, 淫紅底, 抵被人吊!

老婆係要咱X泥比兄弟品嘗ga:

引用:
原帖由 442a 於 2013-8-23 18:19 發表

ching 的老婆真係好吸引, 中女身材, 正. 又識含九, ching真幸福!!!!!
吾係獲獲 肯跪低含嫁.......
有時要痐D左佢個西, 佢先肯含住look lun ga

引用:
原帖由 442a 於 2013-8-28 01:56 發表

兩夫妻,系你奶下我西,我啜下你六鳩,那才有情趣!所以ching要分享多點你老婆的奶相及含九相啊
收到c兄

[quote]原帖由 chiugor 於 2013-8-28 14:36 發表

其實佢糸米驗下你細佬有冇出去偷食? [/quote
驗我..... 兄弟,一起插到佢反西片

引用:
原帖由 ju333666 於 2013-10-28 11:36 發表
爽, 我老婆周不時都黫 ! 無可抗拒 !
就夾lee條人妻去吊獲金!
又賤又淫ge西西!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。