推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

原創人妻分享特區

本主題被作者加入到個人文集中

引用:
原帖由

Badbatman

於 2013-4-8 21:15 發表

有冇CHING對波霸有好感?

當然有啦 我都係

波霸c9髽aNS 估吾到你貢支持我 由中熟女贴帶

波霸C9

黎到人妻特區 點會對

波霸無好感呀!

講真呀我見親

波霸我都扯旗扯到爆 如果你肯介紹我識真係想同佢打{友誼波~哈哈~

我知道

波霸c9係你私房菜你一定吾會割愛

你之前個名好似叫

gandychen

點解加下改左做

Badbatman

我真係好like

波霸架送幅你同

波霸舊作!

波霸師奶 (舔西篇)

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • andrew2726 體力 +1 讚! 我也想奶 2013-4-27 18:36

引用:
原帖由 Badbatman 於 2013-4-8 22:43 發表
飛哥,可以交換私人珍藏照片?
我無乜私人珍藏照片

引用:
原帖由 何海建 於 2013-4-20 16:16 發表
我老婆對波墮唔墮?
阿嫂le廷叫八字波吾係墮 你嫌墮就益我 ......飛哥

引用:
原帖由 Wingshya 於 2013-4-21 01:03 發表
飛哥原來呢度有個舖,我都係琤知(⌒-⌒; )小女子志在支持,到此一遊,我冇咁多位嫂嫂有咁大咪咪……我走啦!大家玩得開心D!ぷ(@⌒み⌒@)в獻醜!
多謝WingWing以身示發廷身以出 ~哈哈~thank you veryveryvery.........................MuCh!

我都好耐無入黎同大家見面 近日我發覺本區有好多灌水回覆 大家入得黎le度玩 真係要有誠意 同尊重下每位作者 人家每張作品都係原創 每位嫂嫂都身材頂瓜瓜 要支持吾係話幾個公仔或者thankyou  真係要有誠意回覆 咁樣每位大哥大嫂先會有心分享佢地每張好圖 希望大家能比些誠意 thankyou!好了講完都應該叫飛嫂出場 吾知le幾張會吾會再次令大家尖叫呢?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 喪心 於 2013-11-1 20:29 發表
又冇人加分,冇鼓勵,繲K……我地糸準備好,老婆一除我立即影,前後10秒左右,他們想影也冇機會,但一直跟住我地,視姦我老婆,老婆話班麻甩佬好好笑
你貢支持 我一定加分鼓勵

我都好耐無更新 見到咁多老友支持 都係時候叫飛嫂出黎

引用:
原帖由 喪心 於 2013-11-1 22:34 發表
多謝……飛哥
吾好客氣 阿嫂真係好正 強 !

引用:
原帖由 fourfoursixsix 於 2013-11-1 22:55 發表
嘩!飛婦呢帳正呀!多謝飛哥!

做咩呢排好少見你上黎咁既?
近排忙 飛嫂又吾肯影相分享 米小上黎law ~哈哈~
人妻特區係比大家分享原創 最緊要大家開心

引用:
原帖由 sexgirl123456 於 2013-11-2 22:26 發表

飛哥!好耐冇見!原來大家齯漲蝷f味差不多.....不過冇阿嫂咁大波....
係咩 貢就要叫飛嫂再出場

X MAs"mERrY cHRiSMas!  
本帖最近評分記錄
  • cxmv 體力 +30 飛嫂又出黎na!! 2013-12-27 11:15
  • cxmv 威望 +30 飛嫂又出黎na!! 2013-12-27 11:15
  • cxmv 金錢 +30 飛嫂又出黎na!! 2013-12-27 11:15
  • maksim828 金錢 +5 保養很好XD 2013-12-25 00:28

原創人妻分享特區知所以成功,都係得到大家支持!一直以來人妻特區每幅圖都係每位靚嫂原創相片所以要係度再一次多謝大家

講開近日有位版友goro13真係值得一讚!佢真係

支持原創表表者

但下次發表回覆時吾好太激動, 因為我驚會嚇親le度每位靚嫂嫂~哈哈~

言歸正傳 goro13為何咁激動都係因為有個叫chanelise87人妻入左黎le度佢至會咁樣,le位人妻之前已經係度好出名有人話佢係人妖 cd 種種各樣 ,又有打假王M証據話佢post她人相片欺騙大家!其實點都好 le d 係佢自由佢鐘意扮邊個話自己係相中人我地都無權過問 除非真係相中事主出律師信告佢 須然係無權理佢!但我感覺到佢好似一次又一次滋擾到大家分享同討論,咁就有權做野, 我會嚴肅處理,會令大家玩得開心!繼續支持原創

飛嫂出擊 愛美神飛彈
本帖最近評分記錄
  • ju333666 金錢 +35 讚!重量級人馬......要出力頂 ! 2014-5-15 22:01
  • ju333666 威望 +35 讚!重量級人馬......要出力頂 ! 2014-5-15 22:01
  • ju333666 體力 +35 讚!重量級人馬......要出力頂 ! 2014-5-15 22:01
  • TKZ4848 金錢 +59 讚! 2014-5-13 23:01
  • TKZ4848 威望 +59 讚! 2014-5-13 23:01
  • TKZ4848 體力 +59 讚! 2014-5-13 23:01
  • cxmv 金錢 +50 飛哥搞到我好想大力啜飛嫂喎!! 2014-5-13 10:48
  • cxmv 威望 +50 飛哥搞到我好想大力啜飛嫂喎!! 2014-5-13 10:48
  • cxmv 體力 +50 飛哥搞到我好想大力啜飛嫂喎!! 2014-5-13 10:48

引用:
好正,好大,對LIN好正!!  
引用:
飛嫂好正,波大乳雲乳頭都大,我喜歡
好快又有飛嫂飛彈相

引用:
原帖由 mexmex 於 2014-5-14 00:01 發表

support!!
衰仔你個表情衰到呢!haha

引用:
原帖由 fourfoursixsix 於 2014-5-15 01:34 發表

飛哥請到飛嫂出山,小弟點可以無回報。

同老婆去旅行,老婆沖完涼未著衫就用手機睇韓劇,偷影之!

飛嫂乳雲大d外 你老婆同飛嫂對奶都有得練下!

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 fourfoursixsix 於 2014-5-15 01:48 發表
飛嫂勁好多…!

真係差唔多咋 我無幫飛嫂度過 我估飛嫂有36D 4466嫂應該都有34B 但飛嫂.....略胖 依我所說你老婆同飛嫂係差不多係正確

引用:
原帖由 ju333666 於 2014-5-15 22:15 發表
阿嫂果兩粒都唔細Woo......... 好正呀.
係呀 都吾细架 有個橙咁大 ~哈哈~

飛嫂叫大家追月 中秋節快樂
本帖最近評分記錄
  • ju333666 體力 +29 讚!好光亮呀 ! 2014-9-10 00:35
  • ju333666 威望 +29 讚!好光亮呀 ! 2014-9-10 00:35
  • ju333666 金錢 +29 讚!好光亮呀 ! 2014-9-10 00:35

引用:
原帖由 ju333666 於 2014-9-10 00:36 發表
大家咁話 !
ju333666 真係好支持本區 值得一讚出嫂又出力

引用:
原帖由 Wingshya 於 2014-9-20 22:43 發表
好耐冇見,大家好嗎?
衰妹一番黎就周圍走 曳呀你 ~哈哈~

引用:
原帖由 ju333666 於 2014-9-23 23:15 發表
多謝你咁賞面, 希望多D交流...... 其實我上鷑仇ㄜ礸u日子, 但唔知點解對你地post冇乜印象, 可唔可以貼多D?
wingwing係度都有一段日子 先前在chat版開左兩個好受歡迎post

一個叫"

咁多絲打出新post,今

次到我http://xocat2.com/f/viewthread.php?tid=630372&highlight=

"另一個就 "請J過我麊B友入一入黎 http://xocat2.com/f/viewthread.php?tid=638853&highlight=

你可以入去睇下 睇下有無印象!

引用:
原帖由 喪心 於 2014-9-26 23:34 發表
哇……飛嫂個屁股
le個吾係飛嫂屁股 貢樣圖

文並茂好易搞錯

下面le個咁白淨先係

引用:
原帖由 喪心 於 2014-9-27 08:50 發表 呢個糸我老婆屁股,糸回敬飛哥呀
衰仔你打小一句差好遠架!

飛嫂做家務做到甩褲 嘩!我一見到就映, 比飛嫂見到我影就鬧, 死佬屎忽有乜好影呀? Z態佬......
本帖最近評分記錄
  • ju333666 金錢 +39 多謝分享 2014-10-9 00:13
  • ju333666 威望 +39 多謝分享 2014-10-9 00:13
  • ju333666 體力 +39 多謝分享 2014-10-9 00:13

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。