推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

原創人妻分享特區

本主題被作者加入到個人文集中
這種人妻大家覺得點, 差不多30, 初婚. 沒有C9味!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 newmo853 於 2013-3-8 10:16 發表 好想做她的洞房導師
她很喜歡穿裙上班的,近日天氣轉暖,長裙下沒有了絲襪。。。。令我好想推她到桌邊按住她,揭開條裙一野插入去吊,正!!

引用:
原帖由 juju3366 於 2013-3-9 00:36 發表 希望大家喜歡, 唔知有冇師兄重記得我老婆翵郁魕O ?
你老婆對奶好軟棉棉,想啜一下。

引用:
原帖由 bdm 於 2013-3-10 09:42 發表 i very like!!! very sexy!
令我上班不能集中。。。。你們話是否要吊!

老婆仔對大奶奶又系時候要出來吸下新鮮空氣!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 sexgirl123456 於 2013-3-13 22:51 發表
唔知仲有冇C兄有興趣呢??好似冇咩回應咁!!
我好有興趣一路啜你老婆個西, 一路雙手渣玩佢對靚奶奶.

飛哥, 我絕對支持你出飛嫂正相呀....... 支持

早兩日同大奶老婆仔一齊沖涼,在小小的浴室中吊西,另一番風味。不過拍整濕部手機,無拍水雨中含九吊西過程,有點失望!

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 maksim828 於 2013-3-21 17:18 發表 睇完今晚我都開波
Welcome, 多d ching放相大家交流下。人妻就是韻味,正

引用:
原帖由 maksim828 於 2013-3-22 16:27 發表 C兄, 我訂左部SONY xperia z手 機, 沖涼都可以拍, 考慮一下.好大的明燈, 好想渣爆佢
Sony z 要5千多元一部,太貴了。。。。。。
但你老婆對奶都好大,與我老婆差不多

引用:
原帖由 couplelover 於 2013-3-23 15:51 發表 次次睇完呢區都要打番幾野先得....
齋打J不夠過引,你都放老婆對波上來喇

引用:
原帖由 juju3366 於 2013-3-25 23:39 發表
想同大家分享一麉e幾個前同老婆遊車河時, 老婆話架車好焗, 所以.......
嘩! 好能正, 自動波老婆, Ching重唔快D入波, 變手動渣波喇.......

引用:
原帖由 juju3366 於 2013-3-25 23:39 發表
想同大家分享一麉e幾個前同老婆遊車河時, 老婆話架車好焗, 所以.......
遲下夏天到, 記得去遊船河, 穿bikini露蟹一定好正

引用:
原帖由 Badbatman 於 2013-4-8 07:24 發表
CHING 們,醒多幾張!
\
嘩, ching吃到這種大奶人妻真係堅.............. 好強

引用:
原帖由 Badbatman 於 2013-4-10 09:55 發表
big big nipples....
真係好喜歡大奶奶, 如果比我都食到這種超大奶就爽了. 渣渣下覺得老婆對大奶都係唔夠大...........

引用:
原帖由 juju3366 於 2013-4-22 06:24 發表 之前老婆就趁天氣仍然涼涼地叫我去行街shopping重話有驚喜, 本來唔想"旭", 好彩我都有去陪佢..................
Ching 影完相有無即刻一口啜落老婆個奶到!好吸引

早前好卜街, 溝緊個大波人妻比老婆發現, 炒左一大獲, 幾經解釋才挾f個大奶老婆仔, 為左挾f老婆, 請左假同佢去大陸玩左2日, 可憐, 老婆妞計話要吊我癮, 係酒店吊西時不可怕照............. 點知都唔知是誰吊癮, 大奶老婆被我玩到淫聲大叫, 如狼似虎. 當然, 之後就原諒了我.

食晚餐時, 我已經話老婆仔你對大奶好吸引(圖1), 半夜回港坐巴士時, 我專挑最後排. 大奶老婆仔穿了大露胸背心, 車一路行一路震, 睇到我扯旗(圖2,3), 當然要申手去渣下喇, 老婆仔無反抗, 我就隔住條裙摸西, 大奶老婆仔話好痕想叫要我停手(圖4,5), 我就話不如打開對奶出來拍照, 好似激(圖6-8). 大奶老婆仔半推半就只肯露小小奶子出來.

回到家忍不住即刻衫都未隨就推老婆仔在sofa拉下背心狂渣狂啜, 大奶老婆仔重問那條人妻對奶有無佢甘大, 邊個好渣D, 我當然好醒目甘話...... 唔知喇

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 juju3366 於 2013-5-16 06:10 發表
各位C HING, 你地鐘意邉一款 ?

04, 連bar和波一起啜, 正

引用:
原帖由 alwayshardon 於 2013-5-15 17:38 發表
呢排點解呢區靜左咁多?等我放下老婆新相比大家淫一淫先2320498

最鍾意老婆含九, 真係特別正, 一路含一路望住我最正

引用:
原帖由 Sing 於 2013-5-16 22:29 發表 著件 deep v, 露d lace... 殺死人呀  
大奶老婆仔問個bar 點樣戴先好喎,唉!又要我出手

引用:
原帖由 juju3366 於 2013-5-17 07:08 發表 駛唔駛我來幫手 ? 我好樂意ka !
老婆玩野,要我對手渣住個bar,跟著突擊含住啜我碌九,我又輸了,d精爆曬入老婆仔口裡。。。。

引用:
原帖由 juju3366 於 2013-5-17 07:19 發表 Deep V, 露lacy.....咁樣得唔得呀 ?
好能正丫,我要熊抱你老婆申手入去渣弄他的奶子

引用:
原帖由 reds~ 於 2013-5-17 09:44 發表 等等,阿嫂唔使戴住,借俾我磨JJ先,等我射曬落去個lin頭位之後,等阿嫂一滴不漏賴乾淨,再等我幫你戴都未遲
識玩!大奶老婆仔對奶磨九一流,但我一般系磨到爆,射到她面上。有次她笑著,d精遠射入口

引用:
原帖由 reds~ 於 2013-5-18 14:42 發表 睇番張相,原來阿嫂都有D似含撚嘴~~~
含能嘴!點睇?

引用:
原帖由 sadsrome 於 2013-5-20 11:07 發表
最近去旅行都拍左老婆含撚video
比D圖大家分享下好喎....... 最愛人妻含九個靚樣

相關搜索目錄: Video

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。