推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

原創人妻分享特區

本主題被作者加入到個人文集中
你老婆好玩得, 正!!

引用:
原帖由 sac1 於 2013-6-21 13:51 發表

摷人地個老婆真正!
d中女人妻, 又乾淨, 又好插, 話ng定吊 到個姣OL, 正到射!!
摷別人妻真係好刺激, 重好能正..............

有一晚, 老婆問我如果佢甘樣穿衣出街, 我比唔比?..... 我答, 真係好能正, 我怕老婆你未落到樓下, 我已經忍不住拉你去後樓梯狂啜你對大奶, 拉起條裙狗仔吊你個西, 一路吊一路渣你對奶. 各位ching, 你們話我講得對嗎!!
睇到我九都硬, 即刻懲罰大奶老婆仔給我渣奶含九再吊.........

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 reds~ 於 2013-6-24 17:27 發表 落雨的話咪....................
說真的,有次收工時間突然下大雨,巴士站等車時,見到有個小小肥妹行過,吊魽A無傘子又穿白Tee又唔帶bar,濕透曬成對奶搖下搖下被人睇曬,重懶勁甘當無件事行過

引用:
原帖由 1815 於 2013-6-24 14:53 發表 完全對!你快d 叫老婆試下,之後你吊住佢尾,睇下沿路有幾多人去撞佢對波…或者因為掛住睇波而仆親
老婆仔行路成日4圍望,週不時被人撞奶抽水,無計,比我系街見到大波妹我都會撞奶喇

引用:
原帖由 reds~ 於 2013-6-24 17:45 發表 睇黎佢泊得住阿嫂O既境界WOR,睇唔睇到條肥妹仔粒LIN咩色先?
件衫系完全濕透的,好清楚,對奶都幾正,好好渣手那款,Lin頭不是pink的,偏黑,位小肥妹我估18-20歲左右!

引用:
原帖由 juju3366 於 2013-7-2 23:57 發表
呢個係有pad嫁, 雖然外型唔係好sexy, 不過鰜e面開, 著同除黈伬埭X誘惑哩....
個bar彈開了...... 即見到兩粒大lin lin, 要一口啜落去先得, 好能正................

7.1假期去街拍拖,老婆仔換好衫突然公司主管打電話來問工事。我就成勢玩強迫,扯九抵老婆仔個bar,又渣又啜對奶。老婆仔好享受但又要辦若無其事講工事。哈哈,好能過癮。可惜老婆仔不合作,講唔夠3分鐘便沖沖掛線
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Sing 於 2013-7-4 09:58 發表
就咁真空背心出街?嫂嫂好吸引人呀!

不會了, 有次試過穿T恤不戴bar落街食飯, 妖, 佢對奶搖擺不定, 浪下浪下, 街上的ching睇到眼金金....

引用:
原帖由 newmo853 於 2013-7-4 12:21 發表
一抓一啜就有紅印, 好正

無辦法, 老婆仔對奶好敏感, 一渣一啜便紅晒...... 所以老婆仔去偷食一定比我發現的.

引用:
原帖由 sunwong83 於 2013-7-3 21:58 發表 阿嫂對奶好大呀!! 不過佢比你又渣又啜成3分鐘都冇叫出黎真係好忍得喎...咁掛線之後仲有冇要你再啜呀?
都有的, 不過趕著去街睇戲, 啜多兩下就算了

引用:
原帖由 kwanyan9si 於 2013-7-4 23:48 發表
我反而覺得442a嫂個嘴唇最正,
上下唇都夠厚,含能真係一流...
ching果然識食, 一看老婆仔個咀就知識含能, 勁!!
對的, 大奶老婆仔的含能技巧的確一流, 是我試過最好技巧的, 當然, 我都訓練了他好耐才有今天的技術.

引用:
原帖由 fourfoursixsix 於 2013-7-4 20:38 發表

阿嫂除左好波外,最正係佢含羞帶笑個樣。
ching, 你又知老婆仔

含羞帶笑個樣好正............ 唔通你見過我老婆仔.........

引用:
原帖由 yl28 於 2013-7-5 23:51 發表
湊熱鬧, 送上老婆相!
夠真實, 好能正. 看著老婆仔換衫是一大享受.

引用:
原帖由 fourfoursixsix 於 2013-7-5 21:36 發表 d 相都睇到一大半啦! 你專登既,阿嫂唔介意嗎?
老婆仔介意架,我放系手機相要全部在見樣,老婆仔說怕比人睇到知系佢。其實佢對波甘正,一睇相就認到喇!不過我會尊重佢意見的,而且我好小比朋友睇,反而同事有兩個有追睇,估到系我老婆對大奶!
另外,老婆仔不知我放上來,知道就大件事了,想繼續睇我老婆仔大奶就大家要守密啊

相關搜索目錄: 手機
本帖最近評分記錄
  • 飛哥 體力 +80 讚!好波!!!!!!!!! 2013-7-9 02:42
  • 飛哥 威望 +80 讚!好波!!!!!!!!! 2013-7-9 02:42
  • 飛哥 金錢 +80 讚!好波!!!!!!!!! 2013-7-9 02:42

引用:
原帖由 rioalves 於 2013-7-7 21:17 發表
多謝上面兩位師兄支持,送張鮑魚圖,多毛肥西,濕潤好砌
唔知大家想唔想屌我老婆呢 ?

正呀. 我最鍾意人妻這位置, 我用口啜個鮑魚啜都要出水, 雙手就申前渣對奶, 一路渣一路啜, 睇住人妻興奮扭腰的樣子最能正. 啜到濕晒流晒水才插入去, 正.

引用:
原帖由 juju3366 於 2013-7-8 22:42 發表
442兄, 嫂嫂對頭燈好燦眼 ! 要好好調教 ! 有冇玩過滴蠟 ?
滴蠟! 沒有, 會弄傷老婆仔對奶的. 反而 雪糕就有, 夏天又到了, 可以再玩

引用:
原帖由 juju3366 於 2013-7-9 15:13 發表 天氣熱, 不如去遊車河...行行下, 老婆話泊埋一邉WW ! 我就讀把握機會.........
粒Lin 好能正,好想含入口啜,爽死

引用:
原帖由 nogimmick 於 2013-7-10 15:54 發表 琴晚扑佢果陣 佢又肯俾我影 淫得佢丫
豐滿美大奶,又有靚西,重要系中女人妻,Ching..... 夫復何求!

引用:
原帖由 juju3366 於 2013-7-10 23:58 發表 442兄, 你好鐘意大粒lin呀 ? 我代你啜鴷.
正呀, 幫我大啖啜, 大啖啜, 大啖啜..............
Ching, 努力是一定有回報的,醒給你的大奶

飛哥!!!!!  想問老婆含能相可否post出來?????

引用:
原帖由 Leonli168 於 2013-7-12 10:49 發表
可能後樓梯倒垃圾時,順便影埋。
我都想, 但我們住公屋, 好難的. 被人發現投訴扣分連屋都無得住就大獲了......

引用:
原帖由 juju3366 於 2013-7-11 18:36 發表
442兄, 喱張相鰜峆袧v, 定係魒契Y度 ? 嫂嫂好似有d緊張.

在家中菮狻蝒.

引用:
原帖由 fourfoursixsix 於 2013-7-15 20:32 發表 老婆換衫時偷影。
靚奶啊,人妻的大奶特別靚,好想渣下啜下
禮尚往來,老婆仔的奶奶

引用:
原帖由 fourfoursixsix 於 2013-7-16 00:48 發表 同你果個無得比。 我總覺得女人其實最重要係有「立體感」,唔一定要好大胸,但最緊要係應凹就凹,但呢 d 野,我個 C9 已經點都搵唔番…。  
共勉之!人妻奶子萬歲!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。