推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

153 1234567
發新話題

紫荊

可否跟各位師兄學嘢?

各位師兄, 我好耐無出來玩, 可否跟各位師兄學嘢去玩吓?
自己去又悶又怕比人搵笨

好的 william 兄, 多謝指點,
試了再跟 c hing 分享

今日上了婷婷處開年, 由於要等,
婷婷好熱情親自出手幫我按了一陣,
我問佢可唔可以客串益吓我

最後是 Mikki 幫我按, 估唔到後生得來都好健談
佢笑個樣有D似一個上了岸的電視名人, 但醒唔起個名

William01 兄對紅寶十分捧場,
我同婷婷吹水期間撞見紅寶,
我終於明白師兄點解咁捧佢場

William 兄
我肯定要試紅寶手勢, 但我等緊 suki 回來,
我係咪好花心呢

師兄講起又有D似,
我又想起後生版的羅霖,
笑起來都算是靚女, 但好難形容,

超讚

師兄真有實力,絕非浪得虚名,
既幸福又十分令人羡慕
我相信她會用心来報答你的支持  

我也要向師兄學習,找個最愛的技師,
先衝向15次這個小關口

臥虎藏龍

James 兄,
小弟從末聽過有兄弟能在半年時間
跟伊人聚首40多次,
這種震攝力和定力令人汗顔

敬佩

引用:
原帖由 HAUSERMAN 於 2013-2-19 11:15 發表 個幾月前去過. 太多ching在等,我都等20min才可入房.只得一個師傅.下次要打電話mark定先.
受歡迎技師都有捧場客,
落booking 會好過 Walk in

一路向...紫荊

我聽日爬牆越獄都要上紫荆,我等見伊人等鬫n耐。
婷婷又放我飛機,第一次要等好耐,如果聽日仲要
等超過30分鐘,我會直接下流地要求佢比我項f30
分鐘補數,睇懮\有咩反應,

反應1:  唔出聲= 默許= ok
反應2:  笑= yes, please
反應3:  話'唔好'='唔好停/ 唔好停手'

有無師兄找過 Lily按骨?

請教一下師兄們有無lily的骨技資料?

我今日試到好洁A不過依家無時間交代得
咁詳細,有時間再講

it 兄,
點解你又會知我今日又撻Q 要向婷婷索償鵅H

講髐竣敿k獄都要上去就的確剪鐵絲網上鬙h,
耐何同伊人夾不到時間,第二次撻Q
我當然向婷婷索償啦
佢都算老練,立即upgrade 我到VIP會藉,話
當我覺得lonely黈伬埭N番去提取,所以暫時
爭住先

Ivy

師兄們,
今日是Ivy 幫我按骨,你們有無試過由她按呃?
經驗如何?

我上到去 Ivy 和 Lily都做完洁A本來按運氣擲公字來選,
在此期間 Ivy 行出薄A—看是一個全無港女面孔/DNA 的
技師,帶有一點螳a女孩feel, 我就跟茼o進去了。

和她倾了幾句就發現她有點率直和天真瀾漫的感覺,
如沒聽錯,她在骨界只有幾個月,等於低年級生,
對工作的熱誠仍在。佢好似過年前幾日先來返工。

我應該形容她為十分好玩的技師,主動和友善,事業發展
亦OK。 一開波我已用頂頭鎚来提前慶祝曼聯來港表演了。
她亦有時依偎,好像想挑機。
由於我趕時間,全程和她傾黚綸麊梟鵅A完全唔Q 理得
按骨,互動指數高,所以我覺得好玩。幫手抹身亦很體貼,
還要求什麼?  唔知其他師兄又點?

其實唔想寫得太詳細,怕其他師兄唔去開拓。
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +25 寫得風趣 2013-2-22 06:46
  • 白貓兒 威望 +25 寫得風趣 2013-2-22 06:46
  • 白貓兒 金錢 +25 寫得風趣 2013-2-22 06:46

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-2-22 19:37 發表 嘩!wewa兄,你真抬舉小弟,不過希望不是出名因為小弟是哪按死一個技師的悶棍啦!哈哈哈! 說笑吧!下次如有機會碰面的話,請打個招呼吧! : )
其實我時時想跟師兄們去學洁A與其等碰面,
不如約埋一齊去按骨,有講有笑有交流,
應該好happy

師兄們有無興趣pm約時間?

引用:
原帖由 peterau200609 於 2013-2-22 10:00 發表 本人也很想給Ivy寫報告,適逢師兄提及,兩個字苠銚瞱y Good苤D 略帶天真的面孔很迷人,再加上嬌人身段及細心的服務,而且跟她傾計也很舒服及自在.我相
信她將會是另一個走紅的女女.
十卜十卜

Ching 可否分享一下最近有什麼其他的好經驗?
多點第一身資訊,受益無窮

傳説中的 嬌兒

雨兄,我聽過嬌兒大名
可否形容一下嬌兒外型,我而花翻查各技師的賽績。
過年後陣容好像L大了很多,花多眼亂,下次可以
準確出擊

不過我而家好想見伊人

James 兄,
你果然心水清,我只提過伊人一次,
這也給你看穿了
你可能覺得我口花花,其實我也有專一的追求。

William 兄,
謝謝關心,由於本週索技師大軍壓境,
本週應只會去婷婷處,期待再跟你碰面吹水。

上次問 Lily 資料,在你的貼子找到了,Thanks!
Lily 的 style 跟伊人有點似,都好襟睇,
我跟她碰面好幾次了,也有D眼神接觸,
由於我功力不夠,看不透是善意或什麼。

她好似在想:
   “你條腸粉,又出豁芶芴_,
     男人,沒有一個好東西”。
又好似在想:
    “既然不是好東西,又出豁芶芴_,
      點解唔試鴽琲漱熁嚏H 我最喜歡壞男人”。

所以我有機會要探討鵅A不過要先處理伊人單case。
就算回歸技師 嬌兒是仙女下凡,也決不動搖(只限今週)。

先幾日工作繁重,累了! 稍後再吹。
Good Night

William 兄 已劈開了Lily 的冰山,
在酮u中浸浴了。

Kitty vs Ivy

我剛才上去見到 Ivy 和 Kitty,
Ivy 仍舊天真的笑容,而 Kitty 比較文静,

好像螳a女孩 + 室友 = 兩個螳a女孩

我是否有點語無倫次?

如果Kitty 是 Abby, 請問有無師兄知道她的骨技如何?

我找到了答案 - Lily

James 兄,
我今日雖然又撻Q,但都好happy!

之前説過看不透Lily, 我今天發現她像
William 兄所説,一點都不冷,不是冰山
而是淺淺的酮u,慢慢泡浸會好舒服。

跟螳a女孩不一像,她多了一點女人味,
她今天穿全身裙,説話和對我的態度都很大方。
一句講哂: GOOD

最近骨運不錯,遇上很多有特色和對我態度
很好的技師,好的技師,我會在這處講鵅C

至於我認為不好的技師,我會不提,不講和
不寫。 因為人家按骨巳經很幸苦,手痛背痛,
不要阻人家M食了。

有新發現再談。

引用:
原帖由 Idaho 於 2013-2-28 01:12 發表 Abby 超距離,超保守。但骨技相當吾錯。
好有用的資訊,其實我都見到,樣子都不俗

又見師兄

又係時候檢討本週骨運,
短短幾日已造訪兩次,腳軟荷包乾,
婷婷處有很多新技師,好多師兄上去
檢閱儀仗隊,

又咁琚A碰到大師兄食芒果 - Mango,
我離遠用望遠鏡看看,嘩! 喜瑪拉雅山?
原來師兄在開高峰會,我要跟進會議記錄
確定我有冇眼花?

繁忙中的 Lily 散發更多的女人味,有吸引力,

另外有新技師都是青春派,下週可能要扮校工
潛入或扮逃學威龍去了解一下,

可是,傳説中的嬌兒末見過頁身,
有冇師兄有 comment?

引用:
原帖由 messenger 於 2013-3-4 15:51 發表 她剛剛才叫我去試新人返了一位喎~itplay兄快上去看看....
係咪已經比師兄照讂光,得唔得?

我都想知

女子足球隊

照咁睇,我專一黻l求現正受到極大考驗
數嚗ィ鴾w超過十名技師

婷婷守龍門?

153 1234567
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。