推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

紫荊

引用:
原帖由 wind_wind於 2014-7是3 21:08 發表
Wow,Ivy 身材如何? 唔通 嬌兒之後另一位回歸既紅人
如果是一年前那位Ivy, 身材是驕小但好夠堅

補習老師?

Tracy 的確有D女友式的內在美,外在美我覺得憐h美女中她雙眼
最迷人

而我又見到有位另類純情look老師型戴眼鏡
師傅,無機會問佢芳名,諗住下次去試試,
如果學生時代曾經暗戀過女老師就不應錯過,
不過唔知佢骨技如何? 有無C兄可以分享
佢執教鞭同你單對單補習麰楫鰫O?

相關搜索目錄: 補習

Thanks Ken 兄的說明,
下次找老師的話 就直接推油就OK,
唔駛玩cosplay 扮幼園老師了,本身就似lu

走過骨火大地 3/4

班主任(晴晴) + 老師 (Jenny) 雙飛

主持人好多時向我推介雙飛,佢係生意人我好理解亦唔反對,
如果係好的組合 1+1>2 的話,係3赢,一房雙鐘; 師傅多了工作;
客人又有四手骨黻狗襯禸。有朋友問過我如何比較,我話係蘋果同橙,
根本無得比較,個個組合及次次感受唔同,至於係咪浪費金錢就
見仁見智,去少一次單飛,損失鐘時,但雙飛有discount,
實際鐘錢比兩次單飛少·。

晴晴: 技術型,手法老練,骨技不错,有付出時亦有要求,屬公平對待型,
撻蚘\副 engine 會好夠馬力,細細粒,好有計的主攻型

Jenny: 小學老師型,高佻,細聲,斯文,上次戴黑框眼鏡,如果換副更斯文
的老師眼鏡加中裙,不乏好此道的知音人,市場潛力大,骨技本應沒有要求,
但手法是柔軟式

二人合作是晴晴教路,Jenny 邊聽邊學,又一個三角 互動 關係,晴主動攻勢,
J 比較斯文,所以由我主動,場面都幾混亂,到J作主動執教鞭時,
晴就唔多慣要搵炾窗A二人默契只能講係 1+1=2,所以 dreamlady 其實都唔多
了解門下雙飛組合的真正實力,不過 “三人行 必有技師焉”,我都唔介意試試,
要搵佢地幫你補習最好還是分開来,單對單好了,尤其 Jenny 的潛力仍未爆發...

祝心柔生日快樂,願望達成!
又係時候去探探她了,William 兄真快手

心柔生日上去看看,有成3/4個蛋糕食,咁樣食法好易變肥 深油

見到 Jenny 老師密密幫學生補習 加油!
另外有位靚女笑起來面帶酒窩,
不知是否師兄們所講的 CoCo?

夢囈

跟夢兒一起喝了點酒後邊按邊聊天,想不到她除了是風筝高手外,
也是聊天高手,坦率直接不虛偽,
長髮及肩,開始散發D女人吸引力,
佢亦似乎看懂和能掏空男人的心事,
難怪不少師兄給予她好評

我好像夢話一樣跟她細語淺談,
被她觸及一些埋藏心底的往事,
佢問我點解仲記住.....
我整理一麉鉾間A回想年多前,
我錯失了再抱抱她的機會.....
也許有天能找到釋懷的理由

上半場是坦率的交流,下半場是烈風揚起的雙人風筝,
兩人一起放加上一點酒意,
飛到好高好high.....

師兄們小心變斷線風箏,易放難收

本帖最近評分記錄
  • 4136fungfung 金錢 +30 精品文章 2014-9-12 14:42
  • 4136fungfung 威望 +30 精品文章 2014-9-12 14:42
  • 4136fungfung 體力 +30 精品文章 2014-9-12 14:42
  • dreamlady 威望 +59 讚! 2014-9-12 14:14
  • dreamlady 體力 +59 讚! 2014-9-12 14:14
  • 斯坦利 金錢 +30 精品文章,非常認同。 2014-9-12 13:30
  • 斯坦利 威望 +30 精品文章,非常認同。 2014-9-12 13:30
  • 斯坦利 體力 +30 精品文章,非常認同。 2014-9-12 13:30

引用:
原帖遇 白貓兒 溫 214-9-12 22:32 發表
可能我已一論壇上Z得含蓄、內歛,不像几年前,
每次師兄們讚夢兒  我都不太多附和的話,並不表示我不
認同。
很高興夢兒仍受那泵h師兄愛戴。從夢兒加入紫荆前,她早已由
我的半個至愛成為正正的至愛。只 ...
還是首次見到貓兄柔情的一面,
真誠的BG或場主是可遇不可求,
遇上了,要珍惜

護士誘惑?

有段頗長時間無見過婷婷,搞邊科,感覺佢有D女L人姿態變了賢妻look
又內斂羇 有好洇竤u你高興,定係
掌握利用資訊科技來管理 bookings,
分配房間和顧客管理,輕鬆哂呢?

Co Co 放假,找了詩詩,一如C兄所言,
樣靚順眼,鄐憒陵蟢銵A個人覺得骨技
屬中級水平,進行治療時體貼地留意你
反應,好有護士 feel 和精神,了解麰鴩
真係屬醫護界出身,邪念瞬間爆發.....
紅色背心+短裙,有身裁,如果穿上白色
護士袍咪就係真正幭@士感謝祭了,
無太極手,無R貼士,無銅臭feel = 唔會跌錢
我亦自覺地乖乖奉上診金

下次我帶埋件M碼逼爆護士袍去完美體驗,
唔知佢肯唔肯?  佢一定會覺得我係痴鵅A
照計人係神經失常的狀態下最為快樂,
我還真要試試箇中樂趣,醫生話我症狀
有排先好喎:
  "按骨神經反射突發性充血擴張誘發行為
認知控制失調綜合症候"

試完詩詩,意猶未盡,走廊碰上好傾好玩
静兒,又整多飛,同佢研究按骨體位,
稍後有機會一同成立 骨技研究協會,
結果我又在這處燃燒了3小時光陰和金錢,
唯有繼續努力賺錢,然後又可以繼續按骨

柴兄,
你提出3小時約定,基本上今次已經達標,
如果 Co Co 真如坊間所言的 5*,我下次會
再來朝聖,Co Co + 詩詩 雙飛就是了

嬌兒都幾索,有D似CCTVB其中一位主持
張慧慈,Angel 也靚女,下次再去了解...

本帖最近評分記錄
  • 水流柴 體力 +33 讚! 2014-11-15 11:47
  • 水流柴 威望 +33 讚! 2014-11-15 11:47
  • 水流柴 金錢 +33 讚! 2014-11-15 11:47
  • william01 金錢 +30 多謝分享 2014-11-14 23:00
  • william01 威望 +30 多謝分享 2014-11-14 23:00
  • william01 體力 +30 多謝分享 2014-11-14 23:00
  • 斯坦利 體力 +30 精品文章 2014-11-14 21:32
  • 斯坦利 威望 +30 精品文章 2014-11-14 21:32
  • 斯坦利 金錢 +30 精品文章 2014-11-14 21:32

回復 3712# 的帖子

多謝斯兄推介,睇到第二點
就已經要急救止鼻血了
一定會試
6* 的已經可以跟你返屋企
同你慢慢按了

回復 3718# 的帖子

噢,來真的?  柴兄,下次先來3個鐘,
擇日12pm~12mn對呀! 無記錯

再問多次:  認真的嗎?
那是按骨馬拉松Oh
咁,一日打算按幾多骨呢?
大家先交出心儀BG名單 參考參考

引用:
原帖由 水流柴 於 2014-11-16 10:43 發表
哈哈,12到12∼六轉起喇,名單要同地球兄夾一下,日期就你
想一日間享受六款不同骨技和手藝?
咁多C兄中你都算係癡線果位,
好彩我都唔屬於正常果種類型,
六位美人技師的名單已經想好,
今次不會加插雙飛因唔清楚各人路數,
等得閒D先誓師出發,有興趣報名此party
的C兄是否PM你呢? 但相信唔會有人報名,

上次找了位BG按3小時,佢話才第一次
遇上x2的客人,唔係呱? 好common隉A
難道我踏在成魔之路上,自己都懵然不知?

Ivy x Co Co

C兄,
我試了CoCo 手藝了!
昨日早髐W去,抵抗不了dreamlady
遊說,在CoCo的 booking之前,
與Ivy聚舊,先來一飛,感覺她改變了不少,
少了稚氣,多了體貼,對我仍然好客

到戲肉CoCo, 高佻長腿,瓜子臉捸A
昏暗燈光下看不真,出到大廳先發現好白寣A
白色連身裙,認真打扮的話,外型就像午後
在IFC hi-tea shopping 的愛妻迨@樣,
難怪C兄愛不釋手,按得很好,又肯付出,

評價高很有道理,奈何不是我喜愛類型,
骨技比詩詩好,但詩詩的親和力較L,
我說下次和詩詩一起來一回四手激戰,
"好",她爽快答應了

應該有位C兄曾試過他們四手,
唔知可否簡單分享嚘”洮?

目測得18,9 歲女學生look的係咪 miumiu?

而jenny 老師好似未停過手,初初見她時
是實習生,依家已經是研究生了,
有無C兄講懮\長時間係房間堭陏銢鴝O?

回復 3776# 的帖子

C兄果次係內地儭g歷,即係 夏蕙BB大戰哥斯拉,
驚嚇鵀P時有人被徹底打沉,榨乾,吞食

回復 3779# 的帖子

斯兄解釋得很清楚了,如不明白,
可查閱 牛津痴漢大詞典,當C兄中伏,
遇上扒王之王,有可能遭遇:

# 被打沉 (knocked down),
被珝孺坁瑰賒 = 一厥不振
而坊間所說的 KO (knockout),
則是被擊敗淘汰的意思

# 被榨 (squeezing 榨汁)至
(exhausted 枯竭) = X盡人X

# 被吞食 (swallowed), 被怪獸吞噬
= 渣都無埋,從此在地球上消失 (vanish)

再唔明就應該去請教 Jenny 老師啦!

有時收到C兄的pm,想比較哪個師傅好?其實好難比較,次次互動,個個客不同,
如果你去按3次骨,2次滿意,1次撻Q,
都唔算失敗,我相信C兄們大都交過學費,
只能把個人所見描述鵅A留待你自己分析,
唔係話網友會老點,而係大家的觀感
差異很大,所以無論講到點堅,我自己
都只會信50%先,另外50%自己去探討,
好唔好? 如真的專重他們,好少會b鵅A
講番BG,其實所知有限:

詩詩
失眠了一個晚上,前晚找詩詩女護
幫忙減壓,她比之前性感了許多,
始終覺得佢親切又襟睇,非選美型而是
親和型,按,推,跪背,不見2週技術
已進步很多,站在床前幫我推背時已
雙峰壓頂,人工熱敷,天皇按摩椅般
享受難以形容,疲累令我75分鐘處於
静止狀況地享受...如伏茠綬S要討安撫,
進入最後一刻,我問護士係 pat pat
打支針會唔會快D好? 佢話唔駛,
加D地溝油+魔術手就得,結果無打針,
無食藥,麙艉@覺唻鴗悒

CoCo + 詩詩 四手?
眼見為實,二人確是好友,唔嫌棄我呢
種凡夫俗子,下星期M兩位倩女R痕
此壇無乜四手鴾嬤伈孎i,想做CD-Rom
齋read 鴷都唔得,只好自己率先去體驗

Jenny 老師
臨走時已10禰b,佢先食飯,可想而知
做唔停手,我都唔明點解?  不過,見到
師兄出黎滿意黚漁e,同埋...佢對住你
0滿A肯定能勾起男人不少美好回憶
同憧憬,好耐之前試 Jenny + 晴睛雙飛,
兩者骨技有所距離,一日干里今非昔比,
估計吸引之處來自 好feel,
那些年,我們一起 _ 的老師 (填充題)

Miumiu
幼嫩,淡妝,纖型,外貌年青,估計
比陽光女孩仲要後生幾年,如果你年
過幾十, 找個少自己年紀一半囡囡按骨,
就需要克服罪惡感,而我仲未克服到...

阿Yan 亦很後生脆卜卜,打扮有點中性,
屬資深骨精識玩之選,你見到就會明

Ivy
白色小背心,佢露鶢漜y令我燃起每年
要賺到兩球的願望和鬥志,無對佢心邪

Mandy
沉静低調,身裁出(4x8+2?),能保持
自我,但這樣在此行好多時比較蝕底,
較少人注意到,唔鐘意跟紅頂白的C師兄
可以試試發掘型的她,唔駛次次輪街症,
直覺覺得你能釋出真正善意佢會對你唔錯

都要多謝 dreamlady 一鵅A同其他C兄相比,我跟本唔係熟客,只是路人甲,有時
兩星期,有時兩三個月先來一次,你對我
有無heart?  當然會 feel 到,我同主持人
唔會把幫襯多少或金額作為前提,
Simple & Naive

世界就算纷亂,在房間中這90分鐘,
心境和諧平静,彷彿一隻腳已踏進天堂,
戒骨? 談何容易!

相關搜索目錄: 魔術
本帖最近評分記錄
  • simon_kkk 金錢 +10 我很認同 2014-11-30 18:00
  • simon_kkk 威望 +10 我很認同 2014-11-30 18:00
  • simon_kkk 體力 +10 我很認同 2014-11-30 18:00
  • 水流柴 金錢 +31 多謝分享 2014-11-30 16:30
  • 水流柴 威望 +31 多謝分享 2014-11-30 16:30
  • 水流柴 體力 +31 多謝分享 2014-11-30 16:30
  • william01 體力 +30 精品文章 2014-11-29 23:12
  • william01 威望 +30 精品文章 2014-11-29 23:12
  • william01 金錢 +30 精品文章 2014-11-29 23:12
  • 斯坦利 金錢 +50 好態度,非常同意! 2014-11-29 14:11
  • 斯坦利 威望 +50 好態度,非常同意! 2014-11-29 14:11
  • 斯坦利 體力 +50 好態度,非常同意! 2014-11-29 14:11

CoCo + 詩詩 雙飛

早一日落 booking, 今日試鬙|手骨 Club Sandwich  (Co 詩三文治),

好姊妹、好身型、好默契、好態度、
好玩得,大家無須問對方要做D乜,
無出現師傅教徒弟點按骨情況,  
場面如登陸諾曼第的烽火骨,經過激戰
先至上到岸,比兩塊白面包夾住doggie.....  
唔寫咁詳細,好此道者自行體會,  先去
做體檢有無隱性心臟病先好落booking

最後,貼士也是隨心,可能知道
這90分鐘已值干金(過千大洋),
無比小費壓力,骨技整體是不錯水平,
我同時又發掘到Coco 一項很L優點,
整個體驗評為 5*級

臨走時見到 新Ruby? 靚喎!
可能成為下一個爆鐘翵恅R

本帖最近評分記錄
  • william01 金錢 +30 精品文章 2014-12-4 11:49
  • william01 威望 +30 精品文章 2014-12-4 11:49
  • william01 體力 +30 精品文章 2014-12-4 11:49
  • simon_kkk 金錢 +10 精品文章 2014-12-4 11:31
  • simon_kkk 威望 +10 精品文章 2014-12-4 11:31
  • simon_kkk 體力 +10 精品文章 2014-12-4 11:31
  • 水流柴 金錢 +31 多謝分享 2014-12-4 10:34
  • 水流柴 威望 +31 多謝分享 2014-12-4 10:34
  • 水流柴 體力 +31 多謝分享 2014-12-4 10:34
  • 斯坦利 威望 +30 多謝分享 2014-12-3 22:12
  • 斯坦利 體力 +30 多謝分享 2014-12-3 22:12
  • 斯坦利 金錢 +30 多謝分享 2014-12-3 22:12

愉快的1230  三連骨 1/2

辛苦了一整年,亦没有踏足USB一排,
2014末自我善待一鵅A昨日預留了
半天盡情地hea, 約了C兄一齊再上
第一站紫荊考察,按鴽牙鴾ㄙ黎覺
過了6個多小時,見哂返工歞陘k,
只作主觀分享:

詩詩 (第一骨)
仍覺她斯文酮X,並開始有D女人味,
粟啡色長髮就來及腰,骨技屬中級,
身型平均,同佢次次好傾,話題內容
真實唔扮洁A感覺舒服自然,所以仍是
我的首選,90分鐘其實意猶未盡,
本來想再下一城,但佢已經有2個
booking 跟尾

Sophia (第二骨)
坐了一陣試了主持人的推介,好似入行
無耐,主持人話得,我問佢乜炱o?
佢話試鼢N知,短裙腿幼3吋高跟鞋,
輕盈,以為佢瘦,點知有肉地又有質地,唔識形容佢外型,有D似坐係跑車男隔離
條女咁,加上名字 蘇菲亞有少少情人feel,
60分鐘談到不少話題,掛住講試唔真佢
骨技,但我終於知道了佢乜炱o,
我亦很認同

Ruby
上次試了,初頭仲搞錯鼳\係Angel,
按骨很有心機,夠力,服務態度很好

Lisa
老實勤力務實型,友善,事業線突出,
我今日都試埋佢鴾熁壎H示支持,
優於期望,讚!

CoCo
風格有D Cool, 務實的技術型,小小高佻,
綽號風筝手再加上我覺得佢有種讓男人
想去征服的強勢,有挑戰性,上次試了
雙飛組合,暫時未敢單挑,要有心理準備
All or nothing,征服唔到怕可能一厥不振

Ivy
以前找佢按過十分好玩,搞到七國咁亂,
唔知依家有冇收斂? 屬貪玩之選

少女組别
Mimi 樣樣平均,唔了解
Angel 弱質纖纖,少女味濃厚
Miumiu 更弱質纖纖,少女味+螳a女孩味
Joanne 大家熟悉的陽光少女,臣服了不少
C兄,

雖然少了上這論壇睇,但覺得好似少
C兄上來分享自己儱P受,願意寫作
的賣少見少,我個人就感覺開始無乜motivation

1. 寫得少 分享有限; 寫得多 總會難免令人
質疑你點解肯花時間寫多,係咪有蚍?
人之常情,可以理解

2. 要寫得明但又唔寫得白,其實都幾難,
100%完全以客觀事實為基礎就似新聞
報道! 網友就應上親子王國唔係上高登,
太過脱離現實又成為誤導吹水,所以
創作空間不是天馬行空, 有所限制,
咁.....何苦咁麻煩仲要去寫?

*  不過,我個人唔寫咁白只有一個原因,
無理到人家喜唔喜歡,只係為保障和
專重BG利益,無謂建立了不切實際的
期望,免C兄向BG 提出不合理要/索求,
所以最多只分享到5*為止,如幸運地
獲得的 6* 級服務都從/絕不會分享,
有時有BG問我其他BG洏蝯L可奉告,
Sorry!

3. 用詞/描述又要恰當,要有普遍認受性?
甇茖狺l,除了用靚女作為禮貌稱呼外,
靚字都較少用,我依家只去兩三間場,
跟本只有唔靚(唔=扒),唔夠靚,絕少有
豬扒或怪獸,因為十個靚女搭一件扒都
唔掂,有客入來見到件扒會誤以為農場
餐廳,所以主持人絕少會請,要M個肥妹
都唔容易,所以我最近去的場都係骨場
無乜醜婦,

至於乜洢Y怪獸? 又甇荅u實例子,
去年在(別的場) 主持人話係BG 介紹
姊妹,推唔到,問我試唔試? 我話是但,
都已經轉身用搖控桿玩緊搖控車,我對
佢鴾T無(無樣貌、無身裁、無骨技) 又
出現於USB 這種老夫子式 耐人尋味
感到好奇,問佢之前做乜? 佢話呢行可以
搵多D,之前係醫院幫韱護士手,
咁即係做乜?  "無,在男病房D阿伯賴屎就
幫佢執,又有時D阿伯香埋就在限定時間
內將佢條屍執走", ☆@#※, 大佬,
我就算樣衰都算係壯男,赤條茖迨l躺
係你面前,仲有只得條白色毛巾蓋鵅A
呢個情境熟口熟面,可唔可以唔坦白一次?
最PK係佢係樂觀派,講黈伬啎@D都唔
邪惡,仲笑到見牙唔見眼 騎騎騎.....,
我即刻望時間仲有20分鐘都即時催鐘,
同佢講差唔多,有事要走先,我費事
比佢搞到出埋最後一口真氣 便隨即歸西,
佢咁熟手,會將我執走埋 搵唔番!
唔講粗口,正一星星月亮蘋果橙

所以,明白C兄唔係導遊,有好浀洫I歎
最為簡單,但仍希望論壇多D人上來吹
水,講多D好料,否則會變成BG麊薴u時
間表,無乜好睇,記得上年初上此壇
時,仍能找到關於按骨的詩詞歌賦呢...

本帖最近評分記錄
  • william01 體力 +50 精品文章 2015-1-1 03:03
  • william01 威望 +50 精品文章 2015-1-1 03:03
  • william01 金錢 +50 精品文章 2015-1-1 03:03
  • simon_kkk 威望 +30 讚! 2014-12-31 18:50
  • simon_kkk 金錢 +30 讚! 2014-12-31 18:50
  • simon_kkk 體力 +30 讚! 2014-12-31 18:50
  • 斯坦利 金錢 +59 我很認同 2014-12-31 18:47
  • 斯坦利 威望 +59 我很認同 2014-12-31 18:47
  • 斯坦利 體力 +59 我很認同 2014-12-31 18:47

按完骨,坐係主持人旁邊近3個半鐘,
唔好怪我得罪講,一心幾用,一個亂字
就講哂,目測所見,聽3/4個電話,寫字仔來落 booking, 發微信,whatsapp,
整房間去水,拉毛巾,call BG, 倒垃圾,
叫外賣,收錢,送客等等,無乜優先緩急,

作為路人甲已建議了個小改變,大改善
的方案給你,信不信由你:
☆ 清楚記錄每間房入房時間,同客人確認
做什麼項目時,同時告訴客人同BG 房間
可以用到什麼時間,要準確,5:35pm 比
約5禰b清楚得多,試行一星期吧!

本帖最近評分記錄
  • william01 金錢 +30 我很認同 2015-1-1 02:54
  • william01 威望 +30 我很認同 2015-1-1 02:54
  • william01 體力 +30 我很認同 2015-1-1 02:54
  • 炸野 金錢 +30 我很認同 2015-1-1 02:48
  • 炸野 體力 +30 我很認同 2015-1-1 02:48
  • 炸野 威望 +30 我很認同 2015-1-1 02:48
  • simon_kkk 威望 +30 讚! 2014-12-31 18:51
  • simon_kkk 體力 +30 讚! 2014-12-31 18:51
  • simon_kkk 金錢 +30 讚! 2014-12-31 18:51
  • 斯坦利 體力 +40 我很認同 2014-12-31 18:48
  • 斯坦利 威望 +40 我很認同 2014-12-31 18:48
  • 斯坦利 金錢 +40 我很認同 2014-12-31 18:48

C兄真是情深款款,希望伊人被你打動

回復 4454# 的帖子

William 兄,
同意 想見的人便去見,
無須借口,直截了當,
活得痛快,沉也蕭洒

回復 4464# 的帖子

個人認為,十個有九個BG本身都有防禦意識,
儘量同客人的感情設下底線,
佢唔想亦有很多原因,我唸...既然她自己
都是過客,能否將感情付託予位客人?
有機會我訪問一鴷L們這是否一個困難決定
估計亦有很多認為 靠自己能力賺錢生活,
感覺會比較踏實,而喜歡怎樣就怎樣較自由

言談間曾經問過D BG, 有無客offer 過照顧?
大都說有,但隨即心情和面色一沉,估計
經驗不爽,我沒敢再問下去...
也估計坊間有專業玩家,會遂個溝,當然
唔得長遠,所以佢地翵噶m系統係必需,
包括聽其言、觀其行、耗其財富

師兄能夠專重對方,能力許可比多D貼士
默默地支持,已經係個 decent man 了。

本帖最近評分記錄
  • 水流柴 體力 +23 精品文章 2015-3-7 11:12
  • 水流柴 威望 +23 精品文章 2015-3-7 11:12
  • 水流柴 金錢 +23 精品文章 2015-3-7 11:12

回復 4568# 的帖子

之前主持人推介過安琪,但每日
的 quota 很有限,所以沒再跟進,
看來是時候入表申請了

好耐無見主持人,唸住今日來探懮\同時第一次見識安琪,樣子是討好,
美容院手法按骨OK,我個人都唔覺得
佢似吳若希,屬於錫住型,由於已經沉船,
在海底睇緊珊瑚同神仙魚,跟本唔會去搭
電,所以同佢完全輕鬆地無所不談,都幾
同愉快,不過需要究極 P2 想挑機同
女格鬥士過招的話,我認為你還是另覓對象

我今日在場一陣子,C兄所說的大眼黑衫
性感事業線,但又唔係幼幼的那位,
可能是Lisa 又或 Sophia, 兩位我都按過,
覺得 Lisa的友善程度和服務態度是紫荊
最強而 Sophia是低調又隱藏實力,
互動性L,經驗愉快

相關搜索目錄: 美容
本帖最近評分記錄
  • 斯坦利 金錢 +20 多謝分享 2015-3-28 13:46
  • 斯坦利 威望 +20 多謝分享 2015-3-28 13:46
  • 斯坦利 體力 +20 多謝分享 2015-3-28 13:46
  • 水流柴 體力 +21 多謝分享 2015-3-28 09:25
  • 水流柴 威望 +21 多謝分享 2015-3-28 09:25
  • 水流柴 金錢 +21 多謝分享 2015-3-28 09:25
  • william01 金錢 +20 我很認同 2015-3-28 01:05
  • william01 威望 +20 我很認同 2015-3-28 01:05
  • william01 體力 +20 我很認同 2015-3-28 01:05

回復 4741# 的帖子

早幾個月前已感到C兄已甚少發言,
無去八卦甚麼事令C兄意興闌珊,
原來如此.....

網上世界的言論/報告 (就算是親身經歷)
都只能作參考而不能儘信的,只能幫你
收窄範圍,更容易找到心中喜好的BG,
不計寫作人的動機,BG和客人的互動也
有化學作用,我見過同一個BG對不同的
的客人有截然不同的態度

我的建議:
1. 如果你因別人的報告而中了伏,交了
    學費,儘量記住用戶名,你便有了篩選
    名單了。我也中過伏,也有3幾個 我是
    不會相信或回應的,
    你信就係 brother,唔信就係 writer

2. 有了BG的初步概念後,一位BG要試
    2至3 次先見真章,骨技和對你的態度,
    我相信BG 大都是無辜的,只因被人吹捧
    到好好,造成容易懷荌玫螫璊W去,
    但結果也更容易失望而回。因此,試真
    唔琲爾雱O找她第3/4次了, 無論網上
    言論係咪講到BG公主咁都好。

本帖最近評分記錄
  • william01 金錢 +30 我很認同 2015-5-2 23:49
  • william01 威望 +30 我很認同 2015-5-2 23:49
  • william01 體力 +30 我很認同 2015-5-2 23:49
  • ken19lam 體力 +21 我很認同 2015-5-2 14:36
  • ken19lam 威望 +21 我很認同 2015-5-2 14:36
  • ken19lam 金錢 +21 我很認同 2015-5-2 14:36

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。