推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

炮房仝人鞠躬

引用:
原帖由 gtc 於 2007-4-3 14:41 發表

我UP咁耐剩係想大家唔好為的芝麻綠豆野嘈者。
如果你認為咁樣好玩,咁隨便你LAW!
又真係幾好玩嫁...唔通圍埋講下個笨賊咩...

引用:
原帖由 gtc 於 2007-4-3 14:47 發表

比你吹漲!
我何得何能吹漲你呀?!
去搵loksiu個amy吹你la

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-4-3 14:50 發表

吳君如? 有無個好d呀
吳君麗law...家嫂..

引用:
原帖由 loksiu 於 2007-4-3 14:50 發表

笑?
有人排緊隊落車喎....
係佢就快d啦...佢咁重磅...

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-4-3 14:53 發表

我似君如, 你咪似樓男光
咁味好襯

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-4-3 14:54 發表

散左啦聽講.................
係wor...有人睇到個wor...死都撐住唔忍啦

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-4-3 14:54 發表

:bird:家嫂見到架, 咪玩啦
我有個friend叫eric...條女叫erica...

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-4-3 15:01 發表

我個FD叫LOUIS, 條女叫LOUISA
我個freind中意影相...想識返條女都中意影相

引用:
原帖由 loksiu 於 2007-4-3 15:02 發表

我有個friend叫rebecca...條仔叫beggar...
再對落去....我驚我爆左大鑊野

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-4-3 15:06 發表

....太明顯喇
你想太多la...你夠中意影相啦...我都中意嫁

唉....立下眼又以為自己post左野tim...不知所謂

洗版牙?............

好唔慣law e+...
平時張曬"鋼"等抽...e+真係兄友弟恭...但希望唔好背後吊9我地啦...

我問心無law...有人pm我問lee問路又話某某咩咩...我都無re過佢半句....
我唔會背後吊人law...我最中意當面吊7人law

引用:
原帖由 mtr613 於 2007-4-4 11:27 發表

妖 ! 米撚咁多疑啦 !

講真大家又無十冤九仇, 同你又一齊出黎威過

何必為網上意氣之爭, 攪到第日係街踫面都面左左呢 ! right  ?
你一早識咁諗就唔會發生咁多事啦...扎...sorry soryy...車長

引用:
原帖由 bgfantasy 於 2007-4-4 11:24 發表
"pm問lee問路"?  hey, minor stuff la.
2-hour telephone conversation ah!  we both had this bad experience lor.
我唔係講貓...我都有pm 佢8下其他野...(貓都好d..立場鮮明...唔妥你就唔妥你)
但另一個人表示好nice...但背後...唉...唔想講人啦

引用:
原帖由 mtr613 於 2007-4-4 11:27 發表

妖 ! 米撚咁多疑啦 !

講真大家又無十冤九仇, 同你又一齊出黎威過

何必為網上意氣之爭, 攪到第日係街踫面都面左左呢 ! right  ?
好呀!搵日食lunch同佢dup骨law...我無問題嫁
比我當面笑9下你都好丫

引用:
原帖由 mtr613 於 2007-4-4 11:34 發表

pm 話我知吖 !
唔洗啦...你都有一批騎牆派list 啦

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-4-4 11:21 發表

你係咪講緊喵咪呀?
係囉, o係度問咪得囉, 唔使pm你架
gk...好多人開始暗鏈你law e+

引用:
原帖由 mtr613 於 2007-4-4 11:38 發表

搵人食lunch同佢dup骨???
搵日...打錯

引用:
原帖由 帶子洪郎 於 2007-4-4 11:44 發表

搵日...打錯
同埋dup 骨...

緊張到打錯曬d字

引用:
原帖由 mtr613 於 2007-4-4 11:58 發表

你應承唔淮笑9我先啦 !
笑7你ok?

邊到有變態佬???????????

引用:
原帖由 Nicole2003 於 2007-5-22 16:26 發表
呢排唔知有無野八呢
有條thread講有個姊妹差d比網友老強...

好雜呀呢道

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-5-23 16:11 發表

唔係化, link???
兩位炮房阿姐...

http://xocat.com/f/thread-97070-1-1.html

佢寫得出我諗唔怕人睇掛...

真係好雜嫁)))))))))))))))

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-5-23 16:11 發表

唔係化, link???
by the way...個簽名檔....又玩單打牙?
咩事jack?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。