推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

炮房仝人鞠躬

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-5-24 01:39 發表

very歐 金b都知
可想而知...邊個至8

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-5-24 14:18 發表

其實個女唔重要個女主角我地無人會理
個七姑碌想搵交嗌, 抄英雄就唔好用個分身嘛, 陳生個名唔夠照咩定驚用真身比人追殺呀? 拔, 用分身又比人篤爆, 出幾個post又要收皮, 唔夠班就唔好學 ...
8掛法庭

引用:
原帖由 allure 於 2007-5-24 12:14 發表

一定係阿lu最八
兩單野都睇左, 芝琪個簽名我估到... 係估唔到佢做咩咁失常,邊個得罪左女果個先架??
新果單... 聽聞呢位人兄仲有so擾出thread既兩位女網友...  ...
你求知慾強嗟...

by the way...近來好小見loksiu浦頭...佢唔做影相版版主...真係一班影友損失

問佢一個問題佢又反問你3個....

唔至lu姐姐有無呢個情況?

引用:
原帖由 allure 於 2007-5-24 23:05 發表

我都有問佢野架...早幾日先問左佢影日落要注意d乜 & 要咩架生 ....
但係... 星期日可能唔夠腳.. 去唔成...
佢有無答你sin?
唔夠腳?loksiu 好似話得閒wor

引用:
原帖由 allure 於 2007-5-24 23:06 發表

好似無喎... 我諗佢知我太笨... 問我都費事卦???
你就好啦....我地d新手問佢野都好受氣...

引用:
原帖由 allure 於 2007-5-25 02:18 發表

巴士老爺果然魅力非凡... 令.. 凡人沒法擋...
我十分非常認同肯定...

引用:
原帖由 allure 於 2007-5-26 16:11 發表

我絕對十分非常肯定!!
強烈肯定無懷疑你絕對十分非常肯定!

e.g. 見過鬼怕克

引用:
原帖由 brasco 於 2007-5-26 20:07 發表

....你地即管笑啦, 5好理我麉s號喇!!....
好事務你就真啦...咁多人....你.....

引用:
原帖由 tyco 於 2007-5-27 00:08 發表
Yo..Whatsup???
very 8

引用:
原帖由 brasco 於 2007-5-27 00:10 發表

....5好聽人亂講啦, 我襯家就多!!....
**** 本內容近視深過 60000 度才可瀏覽 ****

引用:
原帖由 tyco 於 2007-5-27 00:13 發表
care to share??
buy me tea tmr....show u all

引用:
原帖由 brasco 於 2007-5-27 00:14 發表

...............
**** 本內容lum女多過 60000 個才可瀏覽 ****

引用:
原帖由 allure 於 2007-5-27 04:13 發表

哈哈... 終於出現...好耐無見...
我聽日唔知去唔去得成白泥....恨左影日落咁耐... 終於攪得成, 但又落雨...
LOK LOK 尋晚問我請左個晴天公仔...唔洗怕啦

引用:
原帖由 allure 於 2007-5-27 04:17 發表

鬼??? 女鬼???  
我聽過烏獸散個故仔....

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-5-27 11:04 發表

係羅.....say 個 hi 啦.....咪淨係裝裝下至得格..................
好似d細路仔怕羞咁嗟

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-5-27 11:08 發表

佢都去咩?

其實佢應該請第個公仔....保佑8月單野
8月大paul jack

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-5-27 11:13 發表

我忽然諗起萬9幾年前陽光0茶個電視ad........
hi, 咁arm既? hi, 咁arm既? .......諗左幾耐先敢打蕉夫呀.........
loklok其實幾似e件....

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-5-27 11:40 發表

e件剃左頭....你都咪話....................
e件3ls都有.....月睇月似

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-5-27 11:55 發表

炮房有長發短發e件各一
同佢地一齊溝女真係無運行...+埋gb...聽食蕉

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-5-27 12:06 發表

我很贊同
咪唯有食佢地食唔晒晌手指喇流出泥果d囉
我地呢d又肥又老又頹頭...味只有攪下爛gag串下咀引人注意law...

好撚悶.......

好似炒仙股咁....見到有D大老闆入左一兩手....d散戶c9就仆入去入....
呵呵呵呵呵....

大老闆大戶可能入錯d仙股嗟....e+攪到隻仙股無得玩...真係登個仙股主席唔抵...
呵呵呵呵呵....
本帖最近評分記錄
  • 屈臣氏 體力 +50 笑撚死 2007-6-1 00:06
  • 屈臣氏 威望 +50 笑撚死 2007-6-1 00:06

引用:
原帖由 allure 於 2007-5-31 23:55 發表

咁深既??? 要畫副人物關係表先明喎....
唔好理人啦...

係呢...呢排去邊到影野多呀?

adam 井...簡直係一個謎.....

太公教落...做人要有厚度....禍不及妻兒

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。