推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

145 123456
發新話題

炮房仝人鞠躬

引用:
原帖由 allure 於 2007-6-1 00:36 發表

um...... 死喇... 真係唔知你地up緊咩添....
唔好理人啦...係呢...呢排去邊度影野多呀?

引用:
原帖由 allure 於 2007-6-1 00:47 發表

原本上星期日約左去下白泥影日落架麻...點知行雷閃電落大雨!
我真係想去白泯影好耐架喇.. 但仲係未影到
不過, 我唔會放棄既... 總有一日我會影到靚日落既 :vi ...
我支窮人L鏡???

你up 咩呀?....原來你係咁...
我無野講....

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-6-1 00:45 發表

你煩唔煩呀你?lu姐之前已經冇答你架啦.....又問........
唔敢煩law....
支小小白係窮人L鏡....
MY GOD.....

好up set tim 突然..

引用:
原帖由 allure 於 2007-6-1 00:57 發表

我講我果支70-200 f.4L USM喎... 因為係最平果支L鏡麻.. d人係咁叫既...
全新都要5.xk 啦...
我都想買lee 支炸...你3.5k讓比我law...我真係好窮嫁..可能襯我多d wor

引用:
原帖由 loksiu 於 2007-6-1 01:15 發表

4k anytime 買到.
我e+問緊人3.5k...你同我抬價把玲牙?

引用:
原帖由 allure 於 2007-6-1 01:27 發表

你唔好嬲喇... 我話自己窮咋...
其實, 我真係有諗過放左佢架... 最初果時比支鏡玩到我無晒心機...

直到上次去morning drive, 7點幾時個天仲係好灰, 但都ok喎...
到下晝夠光時真係好番好多.. ...
放你通知我wor....我真係好窮嫁......條富寸左我都唔捨得掉...law去補返算..你唔信可以問apeapeape...

引用:
原帖由 allure 於 2007-6-1 02:07 發表

你真係要??? 無 IS架喎... 你隻手夠唔夠定架??? 唔夠光支鏡同癈左武功一樣架喎...   
係喎... 有無諗過副廠鏡呀??? 我有朋友支騰龍都好似幾好...  ...
f4 ok la....sigma 70-200?...點同L鏡比呀?
我手震嫁...又老又窮又樣衰...我唔震隔離都笑到震啦....

早抖LU...天日KING過

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 goldenbaby 於 2007-7-2 00:37 發表

好型呀
唔該曬你先真...

引用:
原帖由 goldenbaby 於 2007-7-2 00:47 發表
.
最緊要有布...
都係你叻...

愈來愈覺得我地有文化又健康...
.....

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-7-2 01:32 發表

借黎用下得唔得呀
GG叫到...唔煙酒之至

引用:
原帖由 allure 於 2007-7-2 02:11 發表

人地表弟... 0692 好掂呀!!!
多得樂大c從旁指導嗟...
天日post多d去某地大家煙酒下.....

影下相(or陪養下其他興趣)都不知幾過引....
抽水鬥咀?都唔好玩ge...

引用:
原帖由 goldenbaby 於 2007-7-2 02:34 發表

我地做PA係預備D濕星野...

學師三年仲係幫D大師苦換菲林、買飯盒、痴膠紙炸陰公...
難為了金b...

引用:
原帖由 allure 於 2007-7-2 02:11 發表

人地表弟... 0692 好掂呀!!!
btw...hdb.........

引用:
原帖由 allure 於 2007-7-2 04:50 發表

有人用菲林機咩??
你唔係用30D既咩?
仲有.. 想問你用左幾大apt & 幾長sht??
你又懷疑我牙?.....

引用:
原帖由 allure 於 2007-7-2 11:31 發表

我係想學好d影夜景先find out到比人呃架...
之前我一直都唔知比人呃緊..亦無諗過會有人連呢d野都講大話架麻... .

係唔係用左黑卡?? 先影左個景... 再影煙花??
我無咁高技巧....同樂大c不停試...好好玩
f4唔得wor...爆左啦...小....收細收細...又唔得啦呢個...大d大d....耐d耐d...
呢張ok wro...好開心...

我覺得影相最緊要自己開心...無話一定要幾多數字sin正...
d相靚唔靚好主觀ga

引用:
原帖由 allure 於 2007-7-3 01:18 發表

呢樣亦係我鍾意影相既其中一個原因... 自己搵答案...
不過.. 煙花呢d難得有機會麻... 好心急想分享下囉..
我尋日用左f6.3... 不過唔夠sharp... 下次要將apt再收細d...
以前我偶像同我講...攝影係好孤獨嫁....
但我唔同意...由其係同樂大c一齊影(我多數搵佢)...都非常愉快...
一邊影一邊談天說地...同打golf差唔多...

有機會你都要決心d咁約佢一齊影下

相關搜索目錄: Golf

引用:
原帖由 tyco 於 2007-7-4 17:21 發表
去滾??? 我又去........
有無決心sin?

推推先.....
總係覺得....d人以為好好笑....但一d都唔好笑
又以為自己玩曬...周圍抽?
又真係咁大量?...定有人扮矮仔呀?
又幾好笑wor....呵呵

145 123456
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。