推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

145 123456
發新話題

炮房仝人鞠躬

炮房仝人鞠躬

炮房仝人...

祝xocat上下會員新春愉快,身體健康。

炮房現特設免費開年服務,請報名
本帖最近評分記錄

真係有人有興趣比人開年?

ok..ok...

但....掉你..你地唔會真係痛掛...
本帖最近評分記錄
  • apeapeape 威望 +60 我很贊同 2007-2-17 00:43
  • apeapeape 體力 +60 我很贊同 2007-2-17 00:43

大家仲可以指定師父幫你開年.....

但唔洗搵黃師父...佢好似收ed皮lu....同埋佢唔怕痛

介紹d新春笑片比大家...

介紹大家睇一套漫畫..

本帖最近評分記錄
  • apeapeape 威望 +60 原創內容 2007-2-17 00:43
  • apeapeape 體力 +60 原創內容 2007-2-17 00:43

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-2-16 23:30 發表

嘩!LLM!玩到入尾房?e度好0溫馨咕喎!咁你記得日日guide住e條thread...reply每個post喇!
我同大家拜個早年嗟...你又eq低入泥billibarla llm.....牙?
本帖最近評分記錄
  • apeapeape 威望 +60 精品文章 2007-2-17 00:47
  • apeapeape 體力 +60 精品文章 2007-2-17 00:47

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-2-16 23:44 發表

ok...速速爬低, c忽向西
開年=/=通櫃
本帖最近評分記錄
  • apeapeape 威望 +60 精品文章 2007-2-17 00:47
  • apeapeape 體力 +60 精品文章 2007-2-17 00:47

引用:
原帖由 loksiu 於 2007-2-17 11:42 發表
開年預埋我喎唔該.....

你想開邊個?

呢道有人洗版..........

引用:
原帖由 brasco 於 2007-2-17 16:16 發表

....

................
祝炮房仝人
~豬年~
身體健康!!
笑口常開!!
事事順境!!
................  
多謝巴士哥

公起發才))))))))

炮房個底真係ma ma 地....
無mud人入泥....

引用:
原帖由 allure 於 2007-2-19 23:56 發表

見你咁講... 即刻要入黎喇...

祝炮房同人, 身體健康, 心想事成, 長搵長有, 個個發大財, 家肥屋潤...
多謝比面

你班油仔....
笑死我咩!?

引用:
原帖由 SIG 於 2007-2-20 05:25 發表
恭喜發財!

恭祝炮房各位身體健康, 萬事勝意, 步步高升, 如意吉祥, 心想事成, 左擁右抱, 出入平安, 百媚千嬌, 插佢千Q!
SIG大哥...弓起發才...
搵日又一齊睇玩具...

相關搜索目錄: 玩具

引用:
原帖由 Peter123 於 2007-2-23 08:59 發表
Happy New Year guys..........
peter 哥公起公起...
好欣賞你唔怕比人話都入泥

年初6..
公起大家想做就做...
day day is happy day...

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-2-25 22:53 發表
Today is a happy day
This thread is a funny thread

引用:
原帖由 fighterplane 於 2007-2-26 13:05 發表
師傅番左黎, 仲比車公上左身, 仲話: 抽左96簽, 簽話佢宜搬遷, 咁快d搬la,

第九十六簽.中簽

山水相逢淘沙金,性堅何誤小人言;

只管秉心行正道,舉頭三尺有神前。

自身:心正為上 財運:可得 ...
邊度睇到嫁?

引用:
原帖由 fighterplane 於 2007-2-26 14:11 發表
師傅番黎, 也文也武, 話抽中條中簽, 其實車公果度最衰既都係中簽.
睇真d, 係叫佢小心三尺有神前
你唔答我o係邊條thread/post睇到佢話抽到98號簽ge?
定你老作嫁?

引用:
原帖由 loksiu 於 2007-3-1 13:26 發表
真係無嚟創意....

來自大圍喎.....
一條thread9成post都係good morning , good afternoon...咁..
其實有咩此意義?

淨係話比人知我仲o係道咁牙?
不知所謂

引用:
原帖由 loksiu 於 2007-3-1 14:36 發表

重有 very happy, lunch, supper, sweet dream......
唔知係咪年紀大,咁噚氣
我對事..唔係對人..

引用:
原帖由 lad007007 於 2007-3-8 09:51 發表
介绍下有什么好玩的就差不多了,新年快乐
介紹下有什么好玩的就差不多了,身體健康

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-3-20 17:28 發表

入泥比人摳2棍就雞咁腳走拿?好心你扯行馬至入泥踢館啦....仲話約人出去3口6面傾掂佢.....自己咩底呀?想人間蒸發牙?呢個社會好多壞人架!小朋友!
去報警都up 得出...唔怕笑大人個口
大家可以幻想下扎哥去報案ga情況...

扎哥:阿sir...我泥報案!
sir: 點呀?
扎:我比人恐嚇...有人嚇我會人間蒸發...
sir:咩人?
扎:叫apeapeape...
sir:?.........西人泥嫁?
扎:唔知....
sir:佢恐嚇你?佢知你住邊嗎?知你o係邊返公嗎?
扎:佢知我係xocat sauna版浦開...
sir:咩係xocat sauna 版?
扎:咁出名你都唔識...我o係果邊係大哥泥嫁...你味係真係玩我sin...?
sir:你返去諗下你up mud sin la....大哥

引用:
原帖由 loksiu 於 2007-3-21 00:30 發表

錯! 狗可能以為自己帶著人行, 不過隻狗唔記得條狗帶係在別人手中.
一間扎哥又話去保護動物協會告你

145 123456
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。