推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

29 12
發新話題

炮房仝人鞠躬

1)巴士
2)老屈

祝大家笑口常開,財運亨通,一本萬利,家肥屋潤,歡樂過肥年!

ee......有紙蛃v傅表演「賴籮柚」...擔凳仔先

引用:
原帖由 fighterplane 於 2007-2-25 19:48 發表

屈兄乜咁知定,當日你都在事發現場、不如你來個案件重演
炮房班師兄有尼樣好,U乜都得...
淋你黃油?封你間鋪?再唔係出埋班分身 69ers 呀......笨

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-2-25 20:00 發表

邊個去"賴"先?拿拿拿...咪叫我呀下.......
...師傅隨便認既咩?你識唔識夜晚鏢童上身講英文呀?

GK 尼張圖就講晒啦 ...

引用:
原帖由 loksiu 於 2007-2-25 20:29 發表

係唔係咁就可以學人企番係度?
企起度唔夠謘I日日要講 "Today is happy day"...

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-3-21 13:50 發表

笑?你借比我law!
....唔多過 5 舊,應該好多朋友幫到手 ge

引用:
原帖由 loksiu 於 2007-3-21 14:21 發表

以我咁好人緣, 咁多朋友幫忙來計, 真係好難明白自言自語, 無人理睬... 果種感受.
尼個社會好多尼種人啦!咪又一樣可以自得其樂~~

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-3-21 16:01 發表

不如大家晌應下扎哥,一人捐五舊............................比我著草啦
費事又見到扎哥...日日出 post 追五舊啦...

引用:
原帖由 loksiu 於 2007-3-21 16:19 發表

no way!
唔好詆毀弱能人士! 他們大多有一顆善良的心!
~~改左煲屎啦~~我梗係唔會用善良既人去做比喻啦

引用:
原帖由 loksiu 於 2007-3-21 16:16 發表

所以我唔會借比apeapeape版友.
佢有得還固然係好, 一陣入冊或潛水咁我點?
唔通我又大人大姐敲晒鑼鼓呀?
大佬! 無5舊固然肉痛, 比人恥笑唔帶眼識人果下慘呀!
敲晒鑼鼓好!...起碼知道你等錢用嗎

引用:
原帖由 帶子洪郎 於 2007-3-28 15:17 發表
新巴士阿叔..勁似扎哥行為
wakakakaka..........原來井底人係咁 ga?

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-4-4 10:49 發表

2椅, 你咪係話我為性趣定發佬姣果位?
女皇即係女皇!笑銀死...

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-4-4 11:04 發表

屈dee dee, 你笑我呀 我入去你條thread笑番你架
都唔知幾恨你黎隊我...我就黎悶死

引用:
原帖由 6769 於 2007-4-4 11:06 發表

可惜女皇認錯人......
唔好見怪啦!佢都唔入豉油版,點知你係邊位?

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-4-4 11:09 發表

唔好隊隊聲呀, 我都唔飲得晚
下次有局call埋你囉 唔嘔唔準走
隨量啦!..我冧左記得幫我 call 的士
做野先

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-5-3 11:33 發表
推下先, 唔係會LOCK THREAD
絕對支持推正經 Thread ....唔係尼度變成變態佬天下

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-5-4 12:36 發表

有冇兄弟想開新版專Post高跟鞋包括洗樓射鞋圖

開頭唔知咩叫洗樓射鞋, 後來問o左d男士先咩係咩黎..
呢d唔係變態係咩呢? 射去人地d鞋度會興奮唔係變態係咩呢?
呢d私人愛好關埋門o係你自己間屋度玩, 我理 ...
你問返黎都好呀!我日日見唔少尼 d 烏糟野呀
唔知重以為自己時運低
好心 d 鐘意玩膠水既人死返屋企啦 ...你話夾錢搵律師?
我直頭想夾錢搵人打實佢?

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-5-4 13:02 發表

唔該加多腳, 我既
請律師係要針對陳sir教唆人非禮女人既
果d玩膠水既咪"僕"下佢囉, 睇下d相果d膠水人o係邊頭影相囉, post個地點出黎, email去亞視嘛, 等d大眾市民比d壓力警察 ...
好...腳印旁邊會幫你貼張 3M 紙 ..."係 gk 醒既"
我好想知道,係咪真係有紀律部隊/法團人仕專去釘死班 "膠水人"
宜家我見到一有呢 d 人...第一時間就殺左先
xocat 話我趕客都係咁話:bird:...要射既...返佢屋企射佢老母啦

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-5-4 15:35 發表

請d兄弟去半島茶餐廳嘆tea我既
唔知呢, 問下d警察朋友仔囉
野火燒不盡,春風吹又生

p.s. 可能已經搞埋老母d絲襪胸圍啦
嘩!真唔真呀?
唔怪得香港咁多"成功" 既風化案啦
原來 xocat 成為咗變態佬培訓中心
培養尼班 "優獸人才"...我地尼 d 掃地阿叔!真係望塵莫及

相關搜索目錄:

好可能陳 sir 會起度消失....奠!

趁女生巴士上瞌眼犯案 - 影裙底輔警被捕

【蘋果日報訊】

一輛九巴 6C 雙層巴士日前駛經旺角彌敦道信和中心對開時,展開了一幕名校女生合力捉拿「警長」的場面。
一名休班輔警警長,懷疑在巴士上用 Nokia手機偷拍身旁一名校服女生的裙底春,被事主及一班同校女生發現
,涉案警長立即刪除手機內的照片,並飛奔下車,眾女生窮追不捨,最後在一名休班消防員協助下,合力將他
制服。

涉嫌變身「偷拍狂」的警長姓王,52 歲,現獲准保釋候查。警方已將他手中的 Nokia 6288手機交往鑑證科,
由技術人員將刪除的照片還原。
警方消息稱,上周四(3號)下午 5時許,一輛九巴 6C雙層巴士沿彌敦道向尖沙嘴方向行駛,當巴士駛至信和
中心對開時,一名坐在上層車廂左側雙人座位上的一名 18 歲女生,報稱身旁一名男子用手機偷拍其裙底。

涉 嫌 遊 蕩 罪 被 捕

據該名身穿校服的女生向警員稱,她在深水鶪W車準備往紅磡,事發時正抱書包在座位上「瞌眼訓」,其間聽
到「卡嚓」一聲,發現身旁一名男子彎腰,將一部 Nokia手機放在她的雙膝之間拍照。她立即質問對方:「你
做乜呀?」對方一言不發立即起身,跑向巴士下車,其間不斷按動手機,估計他正在刪除照片。
消息稱,事主在九龍區一所名校就讀中六,事發時車上有數名女同學,各人見狀,隨事主一同追落巴士下層。
幾名女生將涉嫌偷拍的男子圍住,有人大罵涉案男子「鹹濕佬」。

據悉,涉嫌偷拍的男子仍然一言不發,當巴士在永星里附近埋站時隨即下車,數名女生追落車將他拉住。一名
休班消防員上前詢問,該男子突然指著路邊路邊一家商店說:「我口渴,去買支水。」但走了兩步後突然拔足
狂奔,休班消防員及數名女生追了 100米,再次將他拉住,並且報警。

警員到場以涉嫌遊蕩罪名將涉案男子拘捕,在他身上撿獲一部手機,並且揭發他是一名輔警警長。

本身是律師的立法會保安事務委員會副主席涂謹申表示,大部份偷拍或偷窺個案,可被控以公眾地方行為不檢
,對於涉及紀律部隊人員犯案,一旦罪成,法官會因為其執法人員身份,知法犯法犯案,判刑比普通人較重。
涂認為,案中手機相片檔案是關鍵證物,如不能復原,警方未必有足夠證據作出起訴。

輔 警 警 長 偷 拍 裙 底 春 示 意 圖

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-5-6 20:40 發表

抵x死, 比我見到, 打x完佢先呀
btw, 佢當差既咩? 係就玩大佢喇
我唔係好記得起邊條 "正經 thread" 爆過話自己 "好開心!可以入到學堂喎!"
死啦! 都係叫屋企人小心 d 阿 sir 物體呀

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-5-7 17:11 發表

咁你又覺得邊個係變態佬呀?
gk...下面條野睇睇:
http://forum.timway.com/f/thread-6865-1-1.html

回復 #722 芝華士女朋友kay 的帖子

............................

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-5-10 12:42 發表
......唔知頭唔知路咪扮英雄啦:bird:
食糖水我又驚有糖尿..好彩我係豬雄啫

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-5-10 13:09 發表

.....芝華華扮Bull Terriers....
乜唔係了哥屎咩?...唉!D 分身真係搞到我頭都痛

29 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。