推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

炮房仝人鞠躬

引用:
原帖由 loksiu 於 2007-3-20 10:50 發表

唔使夾喎.....人地大哥黎架!!!! 梗係會請啦! 不過就無魚翅喇!
咁我唔同大哥做朋友喇, 同圍村人做朋友又有魚翅食又有NC去喎

引用:
原帖由 loksiu 於 2007-3-20 11:24 發表

做朋友? 不如搞網戀啦!
你想搞呀?
你求戀期咩?
網上無真愛呀

引用:
原帖由 loksiu 於 2007-3-20 11:36 發表

之前成日溝我出來食飯, 又開口埋口都叫人cfg..... 諗起都覺得十分凶險.
記得用DOM呀
下次出黎比對公筷你

引用:
原帖由 loksiu 於 2007-3-20 11:41 發表

我性取向十分鮮明.....
又唔喉急.....

咁又係, 你D梯薯都好好既
下次送條貞操帶你

引用:
原帖由 fighterplane 於 2007-3-20 12:38 發表
不如約係圍村, 食番餐盤菜.
甲5舊, 你到唔到先?

引用:
原帖由 loksiu 於 2007-3-20 15:00 發表

你個人都幾奇怪!
行街見到狗吠都要走埋去問下隻狗吠乜.....
所以話佢都係返入個井啦
去nc做??? 哈哈~~~~~
唔通去dup骨又係骨妹????

圍村d人孤寒?? 係呀, 日日出post追人五舊果d最大方

引用:
原帖由 loksiu 於 2007-3-20 15:47 發表

無法啦! 家學淵源, 耳濡目染, 臭罃出臭草..... 係唔曉同正常女性溝通架喇.....
又好難怪d無乜正常女性朋友既人唔明既~ 佢果d全部都係d符號小姐

椅e...唔夠圍村佬講, 然後靜雞雞o係個井講圍村妹?

帶人去睇樓喇唔係要去nc做呀

引用:
原帖由 帶子洪郎 於 2007-3-21 00:09 發表

去報警都up 得出...唔怕笑大人個口
大家可以幻想下扎哥去報案ga情況...

扎哥:阿sir...我泥報案!
sir: 點呀?
扎:我比人恐嚇...有人嚇我會人間蒸發...
sir:咩人?
扎:叫apeapeape...
sir:?.........西 ...
真係以為換張任達華就係大佬呀?!
突然間諗起有個人叫黃子揚, 出面唔夠人黎就返去自己屋村球場搵d細路蝦

引用:
原帖由 loksiu 於 2007-3-21 00:18 發表

係呀! 係凶架喇! 寫定平安紙啦笨!
佢唔好留返d錢去沖涼
講兩句要去報警真係一個好夠薑既紙紮大佬

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-3-21 00:40 發表

之前也文也武扮0晒話事人要吹雞約出泥傾計,轉個頭又話被人恐嚇又話要備案.....呢d唔係叫契弟叫咩?
佢呢d叫做蝦下女人既紙紮契弟
咁又係圍村佬咁多個, 唔蝦女人蝦你地咩

引用:
原帖由 loksiu 於 2007-3-21 16:38 發表

你恐嚇我呀?
我而家好懶打字呀 ! 若要傾計, 就全部出黎三口六面, 一次過傾哂佢啦 !

係就約齊後, 叫你地個表弟call我 ! 唔出就你地自己係度up啦 !

好似約你地講數喎, 我使唔使報警呀?

引用:
原帖由 tyco 於 2007-3-21 21:46 發表
講數???

哦)))))))我話比先生聽.....
佢夠薑咩, 咪入番個井度講你班圍村佬無料到

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-3-21 21:47 發表

冇用架...精神病患者504踎監,最多咪判入南葵涌
咁咪做到南葵涌紙紮大佬囉
沖多d涼清醒下啦, 紙紮佬

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-3-21 22:14 發表

冇規矩!札哥都唔叫聲!因住比人砍幾刀呀!有冇睇過癲佬正傳呀!有殺冇賠呀!

我咪要好驚囉, 一陣又好似縮番入個井度話我出黎客串喎
買樓唔使摟人買架, 不過呢d高智慧既野, 你d井底蛙邊識呀

引用:
原帖由 帶子洪郎 於 2007-3-21 22:28 發表
比你地笑死左..哈哈哈哈哈
你唔好笑死呀, 一陣人地報警告我同亞ape謀殺呀

引用:
原帖由 loksiu 於 2007-3-21 22:48 發表
搞掂!唔該晒gk!
新一代紙紮大佬wallpaper好靚喎

引用:
原帖由 tyco 於 2007-3-22 16:09 發表
偷人icon??? 真丟架))))))
....真係可憐

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-3-22 17:01 發表

唉...算啦.....如果偷用人個icon能夠令一個弱者覺得自己威、報到仇、還到拖....咁我地大方d又何彷呢?
ape, 你真大方, 真善良, 放狗一馬

引用:
原帖由 loksiu 於 2007-3-22 17:07 發表

個阿叔一把年紀, 都會被一d無關痛癢的事和人影響到......好易有精神病.
唔怪得icon都偷 真係一隻跟尾狗

引用:
原帖由 帶子洪郎 於 2007-3-22 17:25 發表

E+我先係受害人wor.....
點解大家唔同情下我....
我仲以為佢入o左黎
人地咁鍾意你個icon, 做你跟尾狗咪由人囉

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-3-22 17:33 發表

你誤交損友,怪得了誰?
係喎, 淨係用帶子果張, 你地好熟架

引用:
原帖由 goldenbaby 於 2007-3-22 23:43 發表

金撈~~~帶撈夠潮,尤其金.......金銀潤都好...

http://hk.wrs.yahoo.com/_ylt=A8t ... m91/EXP=1174664785/**http%3A//www.eora.it/catalog/images/rolex_m ...
你個簽名檔我好很認同紙紮野係咁上下啦, 以為有幾勁入黎踩場...挑~

引用:
原帖由 goldenbaby 於 2007-3-23 00:18 發表

有人話你冇生意wor金牌sell屎

你味幫佢M個開揚d鵀嚃o,最多唔洗抽,但唔好向海,好2散
咁又係呀, 同圍村佬傾兩句又話發姣, 佢老婆成日去街市買魚, 唔通又同個買魚佬有路咩! on 99

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-3-23 13:17 發表
人間蒸發

呢次真係一語成讖 lu..................
見風頭火勢唔出黎o者, 慣架啦

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。