推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

68 123
發新話題

[已解決] 大家會唔曾找個骨女做女朋友

大家會唔曾找個骨女做女朋友

我個朋友現在同個骨妹一齊,你話點算.

好撚閑之嗎!

If just friend, it is OK.  Don't take it seriously.
Just enjoy life.

最衰我個朋友有老婆,條女都唔細.而佢老婆又係我的好友......真係唔想他出事

doesn't matter. things happen...

God bless

"當你見到星河燦爛,求你在心中記住我。"

Don't worry, be smart, he just required some fresh moment...or be an idioit , fell into the deep pond to dead end

大家會唔會找個骨女做女朋友?

阿標答:至現在為止想像唔到自已會!但唔敢肯定未發生的事! (答得真縮骨,扮政冶家,成個特首咁!

有關此問其實阿標心堨t有計較:一定會找個女朋友做(私人)骨女! 唔識做都會訓練佢做,肥水不流別人田,何樂而不為

**  日 日 坐 收 五 斗     懶 與 培 塿 競 折 腰  **

** We the unwilling, led by the unknowing, are doing the impossible for the ungrateful. **

當然個個都想張自己鍾意囡囡私有化,但囡囡心裹可能未必這樣想呢!我怕條女對我朋友要錢唔講心.

我也是同一個骨妹一齋,她還有一個女,但是ok喎.

一齊隨緣吧........
克寬克仁,皇建其有極。
惟精惟一,道積于厥躬。

引用:
原帖由 ps2 於 2007-2-19 02:54 發表
我也是同一個骨妹一齋,她還有一個女,但是ok喎.
佢無再做骨女?你養佢,佢相夫教女?恭喜!恭喜!歡場真愛又一佐證。
但係我唔得囉,我包容力低,每想起佢會俾個客抽水〔事實上,太保守、太守婦道亦難招客〕我就呷醋;既養佢唔起,又心痛,惟有揮慧劍斬孳緣,從此小心抽離,四處流浪。
青春無失敗

我聽講同我朋友條骨女唔只我朋友一個,間中都約D客出來短聚.都係我唔好帶佢去玩.

引用:
原帖由 ete 於 2007-2-20 19:56 發表
我聽講同我朋友條骨女唔只我朋友一個,間中都約D客出來短聚.都係我唔好帶佢去玩.
做幾好朋友都好,都唔駛勸佢勸到反面,間接地引佢入嚟睇下類似話題,等佢還完債就會醒;你一點佢就醒,佢點算沉船?佢又憑乜去催眠自己找到歡場真愛?
我上個骨女女友都同我玩過要生要死,我當時真係幾驚,唔敢失踪,只有等佢飛自己先,自己扮好慘失戀咁,佢先會身心舒暢,先會走去揾第二個,而家佢唔駛做喇,但係個水魚公幹時,佢就揾我免費執劑,佢話有情有愛才叫做愛,恩客包佢佢有恩無情只叫工作。我真係想佢揾到份長工,呢D免費餐食得有生命危險呢。而且我肯定佢仲keep住同其他長客聯絡。
我完全唔夠班同佢玩
青春無失敗

引用:
原帖由 oldkent 於 2007-2-20 11:28 PM 發表

做幾好朋友都好,都唔駛勸佢勸到反面,間接地引佢入嚟睇下類似話題,等佢還完債就會醒;你一點佢就醒,佢點算沉船?佢又憑乜去催眠自己找到歡場真愛?
我上個骨女女友都同我玩過要生要死,我當時真係幾驚 ...
遊戲規則就係咁!要玩呢個遊戲,就要遵守規則

我朋友今日同我講條女話想唔做轉行,你地信唔信.我同佢講你養佢唔起架,佢話條女都冇叫我養佢.重話條女一定轉到行...............

引用:
原帖由 ete 於 2007-2-24 19:10 發表
我朋友今日同我講條女話想唔做轉行,你地信唔信.我同佢講你養佢唔起架,佢話條女都冇叫我養佢.重話條女一定轉到行...............
如果你朋友仍未婚嘅,咁就由得佢喇。
你叫佢唔醒架。不過,佢最好都攪清楚條女是否自由身。
青春無失敗

今日我問他條女重有冇做,佢話重返僅工但就話只做機餐唔開大了.我同佢講你重想同佢做人世,你地知佢點答我,佢話佢唔可以冇左佢........
我叫佢唔好再沉呢!佢真的聽唔耳啊!

本人就覺得無問題啦! 因為我都同我条囡拍左成年拖啦!
佢都係响骨場做既, 只係自己點睇啦?
係用心 / 定係為求免費一督既姐!
自問就真係動左心啦!

引用:
原帖由 Zenden 於 2007-3-4 02:12 AM 發表

骨場無正經女人呀, 無論齋場, 機場同攪野場好

聽講骨女好鐘意放工後買醉同講大話
公筷難純

順帶温輕小貼士:勿賴公筷

引用:
原帖由 andyandy918 於 2007-3-3 23:09 發表
本人就覺得無問題啦! 因為我都同我条囡拍左成年拖啦!
佢都係响骨場做既, 只係自己點睇啦?
係用心 / 定係為求免費一督既姐!
自問就真係動左心啦!
我就好‘佩服’你,你忍得自己‘中意’嘅女,俾人摸摸摷摷,佢話你知D客斯文唔多手,大家過來人,點呃自己呀。我之前係養條女唔起,又唔忍得佢返工俾人抽水嘅醋意,先至把心一橫,做衰自己,激佢飛自己。
青春無失敗

身同感受

引用:
原帖由 Zenden 於 2007-3-4 02:12 發表

骨場無正經女人呀, 無論齋場, 機場同攪野場好

聽講骨女好鐘意放工後買醉同講大話
Sample TextSample TextSample Textblue4arial我從前鴷t一半原本好清純.就係衰在貪錢.結果係瞞住我在桑拿做髐妨,學識鷜銙,講粗口,講大話同埋偷食.( 有冇收錢,我就唔知.)

相關搜索目錄: 賭博

68 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。