推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[已解決] 大家會唔曾找個骨女做女朋友

冇問題啦..................

冇問題啦..................

最近我朋友叫我同佢老婆講:「佢老公出面冇其他女人.唔好唔信佢」,我同佢講你在這樣遲早出事.條骨女叫他在大陸買樓比佢....條友仔同我講我會買比佢!他都成40已歲人.都唔知死字點寫.

引用:
原帖由 ete 於 2007-3-17 22:19 發表
最近我朋友叫我同佢老婆講:「佢老公出面冇其他女人.唔好唔信佢」,我同佢講你在這樣遲早出事.條骨女叫他在大陸買樓比佢....條友仔同我講我會買比佢!他都成40已歲人.都唔知死字點寫.
我識個廠家,六十幾歲人咪一樣包佐敦cheap場骨女,攪到老婆仔女都唔要佢,晚節不保,無咗尊嚴,做咗食偉哥食大眾西的傻九。
我識個四十幾歲,高級行政,上流人仕,又咪一樣喺灣仔場包咗個做過妓女嘅正骨,自己已婚,有頭有面,包都包公司個秘書喇,起碼唔做愛都可以做下文件,佢而家包件二十六個英文字母都唔識得哂嘅湘女,唉!佢下面似吸盤吸得多都悶喇,嗲得多都核突喇,買得嘢多再有錢都覺肉赤喇,仲買大送細,希望佢怏D醒喇。我勸佢,佢話我唔明喎。其實我都係過來人,死過返生,呢D所謂真情無錢留唔住。。
我真係好想爆料佢老婆知,但佢老婆知識份子,女中丈夫,又一定會離婚喎!

青春無失敗

引用:
原帖由 oldkent 於 2007-3-21 10:02 PM 發表

我識個廠家,六十幾歲人咪一樣包佐敦cheap場骨女,攪到老婆仔女都唔要佢,晚節不保,無咗尊嚴,做咗食偉哥食大眾西的傻九。
我識個四十幾歲,高級行政,上流人仕,又咪一樣喺灣仔場包ࡵ ...
人生苦短,只要自己開心快活,其他嘅都冇所謂啦,何必太介懷呢

Last year I dated one bg and she was a really special gorgeous girl. Unlike other girls who just wanted to make quick money to support a lavish lifestyle, she entered the field out of financial desperation. She never asked me for money and we never had sex. She said she was simply in love with me, not in love with money. But we broke up a couple of months ago because she found out that I am married. I miss her very much.

引用:
原帖由 mantang 於 2007-3-22 20:05 發表
Last year I dated one bg and she was a really special gorgeous girl. Unlike other girls who just wanted to make quick money to support a lavish lifestyle, she entered the field out of financial des ...
佢當你係佢從良嘅對象。
青春無失敗

引用:
原帖由 mpower 於 2007-3-22 01:40 發表

人生苦短,只要自己開心快活,其他嘅都冇所謂啦,何必太介懷呢
我都無介懷過自己。我仲係好風流快活。我只係覺得自己脫身後,突然發覺身邊好些老友在行我舊路,而同骨女拍拖或包女突然間變咗個我地行內幾popular嘅topic。風氣真壞。
青春無失敗

引用:
原帖由 oldkent 於 2007-3-22 11:19 PM 發表

我都無介懷過自己。我仲係好風流快活。我只係覺得自己脫身後,突然發覺身邊好些老友在行我舊路,而同骨女拍拖或包女突然間變咗個我地行內幾popular嘅topic。風氣真壞。
唔知kent兄做成行?

引用:
原帖由 oldkent 於 2007-3-22 23:19 發表

我都覺得此風不可長,如果個個都係溝囡囡心太,這種地方就唔好叫做歡埸!

i have dated a bg for 3 years now, going out once or twice a week, usually having dinner, then go to a hotel... have bought her a few gifts.  i always paid her tho she sometimes said she has enough and declined the sum.  we both know the limit of the relationship.  still enjoying it, tho, after 3 years, it's getting a bit bored !

引用:
原帖由 mpower 於 2007-3-24 00:39 發表

唔知kent兄做成行?
為表誠意我答哨牙仔你,我行頭好窄,一講就成行都知oldkent係我,而我又喺度講咗D老婆唔應該知嘅秘密。所以我唔講得。
青春無失敗

引用:
原帖由 oldfung 於 2007-3-25 16:00 發表
i have dated a bg for 3 years now, going out once or twice a week, usually having dinner, then go to a hotel... have bought her a few gifts.  i always paid her tho she sometimes said she has enough ...
You can do most everything if you are still single.
青春無失敗

well, not exactly single ... that's part of the reason why i am not keen to pursue further.  but i dont mind BGs, at least u know what they are after and they know what u are after.

引用:
原帖由 oldkent 於 2007-3-28 10:05 PM 發表

為表誠意我答哨牙仔你,我行頭好窄,一講就成行都知oldkent係我,而我又喺度講咗D老婆唔應該知嘅秘密。所以我唔講得。
應該講嘅就講,唔應該講嘅緊係唔講啦

引用:
原帖由 ps2 於 2007-2-19 02:54 發表
我也是同一個骨妹一齋,她還有一個女,但是ok喎.
ME TOO! ARE WE BROTHER??????????

this is really a good forum to share everyone life...i mean real life of course..i have stayed with a bg for two yrs  and we r both marrried person .............. kind of strange ......but we do have great sex life and mutually enjoyable.....and i can tell that we have no future but fun and i do hope our relationship will last longer .......obey the law of nature and the rule of the game, life short

I think it is better to let the BG know that you are married and don't cheat on them as they are usually smart.

引用:
原帖由 ete 於 2007-2-17 21:03 發表
我個朋友現在同個骨妹一齊,你話點算.
Sample Text當然唔會啦!就算有都係為工作而工作!

引用:
原帖由 跳水王子 於 2007-4-4 20:18 發表

Sample Text當然唔會啦!就算有都係為工作而工作!
王子兄你重有冇找龍記詠詠啊?聽聞你都為了她附出好多

好多人都話冇問題。我好想問如果你有個女朋友係骨女,咁你敢唔敢話比你身邊的朋友聽,你的女朋友係骨女。如果敢,我就信係冇問題。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。