推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[建議] 追愛,有愛乎

唉 ... 黎遲左睇唔到添

做乜要刪左佢呢?咁刪左代表乜態度?

如果在風月版討論道德我覺得有點九唔搭八

呢度只有包容,因為誰都沒有資格

我個人很喜歡阿 Jack 和血魔寫的東西,真情流露

但越真便越會有不同意見,希望兩位明白,也希望兩位不要介意

...
..
.

如有閱過三國演義,應該讀過虎痴 "許褚",這勇士有勇無謀,最喜赤膊上陣 (成語赤膊上陣就是出自這故事),show quality,show muscle,人人戴護甲,佢赤裸上身打仗,

最後?

中三箭而亡

書評很好笑:誰叫汝赤膊?

呢個 Condom

保護男人唔中招

保護女人唔大肚

如果任何一方唔用,另一方又唔反對,那後果當然自負

個人認為女人大肚男人無責任,因為保護自己是她的責任。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Haidada 於 2013-1-31 15:41 發表

对魔这点我是支持的。。

我本人就会因不让饭盒怀孕而带套的。。我跟小小一年多了还是带套。。也不让她吃避孕药。。之前跟啊& ...
如果海哥認為個 feel 係一樣,咁用係好的,夠衛生;

有女朋友說:做乜你要戴袋?嫌我做過小姐?  

KMY 無語

當然,KMY 認為用和唔用係有分別的

做人,食得咸魚抵得渴

引用:
原帖由 Oldman 於 2013-1-31 19:11 發表
我不是明X社那種人, 下下用道德來壓人, 況且入得黎既, 都不是頭頂有光環既人.

但盜亦有道, 對於果D但求自己快活, 而四處播種既行為, 甚為反感!

奈何呢個世界有D人連自己條命都唔會珍惜, 你同佢地講呢D野真係si ...

花心、唔戴套、四處播種 in fact 係人類既天職,也係人類既 genetic,也因為呢種行為,人類才不致絕種。

引用:
原帖由 9NgDap8 於 2013-1-31 21:55 發表
哎。。我条女第一次跟我做爱。。话第一次死都唔带套。。话好feel啲。。就宁愿食事后丸。。后来就开始食避孕药。。以为无事。。点知都系搞 ...
Anyway, 兩個BB ,你都唔會有奶粉俾佢食

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2013-2-1 09:55 發表

小魔,不用介怀。。。你我都是有爱心爱惜生命之人,大家兄弟。。。

有时吃避孕x戴套都N怀孕。老二就是在这种情G下怀的,因吃了x小孩不能要,只好落,因怀孕 ...

阿 Jack 可以轉行做中醫了

引用:
原帖由 血魔 於 2013-2-2 09:50 發表
小魔不想说什洶洶j道理,只是小魔是传s的中ヮk人,
觉得,男人就应为自已女人M起那一扁天,所以就算和老虎吵到天番地覆,都不N用經濟來
威脅她
假如我女人有了,我就覺應 ...
好,唔係講大道理,珍惜生命之餘,世事又豈是如此簡單?呢幾個問題又可以怎解決?

1. 如果小生命有唐氏綜合症、亨靈頓舞蹈症,即俗稱低B仔?

2. 如果小生命有長期病、需要每月數萬元治療費?

3. 母親要去結婚把孩子退給你照顧;

4. 母親要結婚把孩子帶去做油瓶仔;後父有戀童癖或家暴

5. 小生命重病,只有你的腎移殖才有救,你會嗎?

6. 元配知道,要離婚

7. 老二帶孩子去婦委 / 民政局告你事實婚姻,遺棄,要求賠償

我還可以寫二十條 ....

你可以慢慢諗

養育,不止是 feed,還要 educate, care, love .... 要付出很多,不是五千蚊

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2013-2-3 09:42 發表

師傅,我首先想到的是喺大陸未婚生子點樣上戶呢點已經夠當事人煩咯。

呢個就唔係問題,識人便可以,廣東戶口都係十二三皮。

引用:
原帖由 Haidada 於 2013-2-3 18:17 發表
重e口就几皮野就得!

外省係會平宜點,但外省戶口學費就會好貴。

引用:
原帖由 Haidada 於 2013-2-4 11:43 發表

都系带出离香港生好D。。。

有邊間醫院收呢?

引用:
原帖由 Haidada 於 2013-2-4 12:42 發表

问下TT先。。。

佢係領正牌

引用:
原帖由 7-siu 於 2013-2-4 16:24 發表

tt 嫂的接生醫生是我介紹的!醫生第一句就問是本地?單飛?或飛?如果飛不能收了!
有個大陸大官個女咪又係雙非,先排係跑馬地生,我問咁唔算雙非?果度話:佢父母係美藉,哦,咁好笑啦 .... 美藉就得,大陸藉就唔得?

班大陸人驚左大話精出口術 法律上我諗雙非沒問題

引用:
原帖由 Haidada 於 2013-2-4 16:45 發表

双非。。。。!!!   七公成日都挂住双飞。。。。 。。

這確是好正既享受

引用:
原帖由 血魔 於 2013-2-7 17:03 發表
最好是沒機會做到,老實說,
那天美女M 問我,如果有了怎算...............
...................我真的有點想退,.....但我還是說如果有了,我會認的,
因為我認為做得出,就要承擔相應的責任,這世界是好公平的, ...
我想我提出的問題都是很普通的,打開份報紙日日都報導這種屢見不鮮的事 ,反而覺得魔仔的極端回覆令我忐忑

希望你是說笑,我們尊敬的是 Civilization,有家暴、戀童可以由公安解決

香港有個機構叫 Mother's choice,而不是 Mother's decison;可見,做母親前仍可抉擇,

我尊敬烈士,捨生取義或 whatever 偉大的事,我是不會做的,因為我聰明、喜歡享受,而怕痛。

喜歡中出,也可以不懷孕的,把管道截了便成 ,魔仔可以去試下

相關搜索目錄: 報紙

引用:
原帖由 rider1515 於 2013-2-7 17:55 發表
如果每個男人係中出前都好似魔仔甘諗一諗, 世界應該會美好的~

TT 結婚喜宴那天我有想起你

引用:
原帖由 血魔 於 2013-2-7 20:25 發表
是啊,.....是想法有點極端,
不過我真的有想過,......假如正途解決不了,
我在極端情況下,是什麼手段都會用的,.................

當然不逼到我去那一步,我絕不會做的,.....所以小魔還是小魔,
沒變成妖魔 ...

沒有被逼,永遠是自已逼自已

引用:
原帖由 diveplane 於 2013-2-27 15:34 發表
咁得意嘅! 一時又話要做負責的男人, 一時又話同老虎離婚, 真係吳林明嘞! 以後啲結婚誓詞要改囉, 要加句: 如果離棄對方會令對方活不下去, 我就唯有一生一世願意照顧老虎..........  禮成!

血魔有套很奇怪的思維方式,我個人認為很矛盾,你看到的例子常出現在他的話中,but anyway,他是個十分和平的人,所以他說的什麼都是齋 talk.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。