推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

發新話題

[原創] 新呃post留言地帶

新呃post留言地帶

歡迎自言自語, 但唔好罵人

引用:
原帖由 keibeast 於 2006-8-15 02:22 PM 發表
歡迎自言自語, 但唔好罵人
你係????

in love with the nature...

我是我

引用:
原帖由 messenger 於 2006-8-16 01:00 AM 發表
我是我
原來keibeast同beast係兩個人... 但keibeast又知有呃post專區....
keibeast以前又無係車版出post... 咁keibeast係邊個呢 ??????????????????

引用:
原帖由 allure 於 2006-8-16 01:29 發表

原來keibeast同beast係兩個人... 但keibeast又知有呃post專區....
keibeast以前又無係車版出post... 咁keibeast係邊個呢 ??????????????????
無 計 為 有 打 到 佢 講

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2006-8-16 02:36 AM 發表

無 計 為 有 打 到 佢 講
侵權呀 !!! :@

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2006-8-16 11:39 AM 發表

好... 打佢喇!!!

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2006-8-16 11:39 發表
有 咩 唔 覺

點解會出左個LOGIN NAME O既. 我係陳大文呀! 點樣改翻正佢呀.

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2006-8-16 03:39 AM 發表

先到先得, 不過真係正版 呃POST呀 !!

我在賽格買 WINDOWS XP PRO時, 同個店員講要正版, 佢比攞左翻版出黎, 我當然同佢講我要正版, 佢就答我 <<正版=正宗翻版>>  

呢到係唔係廿皮一個post 

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-8-16 11:50 PM 發表
呢到係唔係廿皮一個post 
要去皮廿次先可以出一個post???

why need this topic ge??

引用:
原帖由 sesamest1 於 2006-8-17 12:47 AM 發表
why need this topic ge??
首先, 好歡迎呢位網友... 你好!!!

另外, 亦好多謝你既提問... 有關呢條thread....
其實... 係比大家自言自語... 灌下水... 呃下post 既o者...
只要唔係入黎攪事既話... 都可以接受既!!!

呃post合法化, 一定支持啦lol

引用:
原帖由 allure 於 2006-8-16 04:51 PM 發表

首先, 好歡迎呢位網友... 你好!!!

另外, 亦好多謝你既提問... 有關呢條thread....
其實... 係比大家自言自語... 灌下水... 呃下post 既o者...
只要唔係入黎攪事既話... 都可以接受既!!!:giv ...
very good wor, 有得呃post

引用:
原帖由 keibeast 於 2006-8-16 03:35 PM 發表

先到先得, 不過真係正版 呃POST呀 !!

我在賽格買 WINDOWS XP PRO時, 同個店員講要正版, 佢比攞左翻版出黎, 我當然同佢講我要正版, 佢就答我 <<正版=正宗翻版>>  
我哈條你個仁孚 !!!!

以前果個係俾你地呃post(張貼數目)..
而家要呃既野唔同

呃體力 !!
呃金錢 !!
呃積分 !!
呃威望 !!

屎呃 !!!

1. 正版=正宗翻版
2. 仁孚=淫盡可枯
3.
4.
5.
6.

1. 正版=正宗翻版
2. 仁孚=淫盡可枯
3.
4.
5.
6.

突然姦林唔出, 有mug怪terms

最易攞o既車牌 tada

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
I'll be back!

1. 正版=正宗翻版
2. 仁孚=淫盡可枯
3. 大昌=大搶特搶
4.
5.
6.
I'll be back!

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2006-8-17 08:35 發表
以前果個係俾你地呃post(張貼數目)..
而家要呃既野唔同

呃體力 !!
呃金錢 !!
呃積分 !!
呃威望 !!

屎呃 !!!
最 緊 要 呃 精.........................................................華

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2006-8-17 06:50 AM 發表

最 緊 要 呃 精.........................................................華
精呢d野要兩位版主先有權呃...

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2006-8-17 07:29 AM 發表

精呢d野要兩位版主先有權呃...
教下我點呃啦~

呃呃~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。