推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

發新話題

[原創] 新呃post留言地帶

各位早晨!!!!!!!!!!!!! 好好天既一日....
今日有朋友自香港黎探我呀!! 好開心呢~~~~~

in love with the nature...

引用:
原帖由 allure 於 2006-8-31 12:53 發表
各位早晨!!!!!!!!!!!!! 好好天既一日....
今日有朋友自香港黎探我呀!! 好開心呢~~~~~
恭喜恭喜﹐玩得開心D呀 ~  我仲以為你係香港添﹐你係邊樹呀﹖

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2006-8-31 03:44 AM 發表

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2006-8-31 03:45 AM 發表

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2006-8-31 03:45 AM 發表

引用:

引用:

456789拾

國衛個新廣告笑到我肚都戀埋

相關搜索目錄: 廣告

食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!食晏!! 食晏!!

我都呃番個先.

Tiida here!

1234567! 呃呃

我又呃

親愛的丈夫 :

經過我詳細的考慮 , 我認為我都是離開你比較好 .
我們一起己經七年了 ,七年來我自問 盡力做一個好太太 .
昨日我剛剛收到你公司的來電 ,得知你己辭工的消息 . 老實說 , 我對你的將來有一點擔憂 .
上星期 , 我去剪左一個新髮型 , 煮左一些你鍾意食的食物 ,
著左一套新買的睡衣 . 你返到屋企 ,
餐飯食左兩分鐘你就去左睇波 , 睇完波就去訓覺 ,
望都無望我一眼 . 我多渴望你可以抱我一下 , 說一聲你愛我 ,
即使是騙我也好 . 無論如何 , 我走了 , 保重 .

註 : 請不要找我 .
我己經搬左同偉文一齊住 .重新建立一個美好的生活 .

你的前任太太

親愛的前任太太 :

收到妳的分手信 , 我感到無限傷心 . 無錯我地一齊己經七年 .
之不過你是否一個好太太 , 我心內郤有疑問 .
我去睇波只係因為我唔想聽到妳講野 , 不過似乎作用不大 .
當然我上星期我留意到你剪短左頭髮 .
不過我見到第一個印象覺得妳好似一個男人 . 妳要知道我唔識講大話 ,
又唔想傷妳心 . 所以我無講野 .
妳煮那餐晚餐確是花了很多心機 , 不過唔知你唔記得 , 定係妳煮飯時當我左我係偉文 ,
我己經戒食豬肉十幾年了 . 可能你太大 意了.
妳套睡衣上星期著時唔記得除價錢牌 , 上面寫住 $4,999.
咁岩上星期偉文問我借 左五千蚊 , 我希望呢個係一個巧合 .
但無論如何 ,我心內還是愛著妳的 . 所 以當我知道自己中左五千萬六合彩時 ,
立即辭工同買左兩張機票 , 諗住同妳去夏威夷渡假 .
但當我返到屋企諗住同妳講時 , 妳己經走左 . 或者冥冥中總有主宰 ,我地係無緣做夫妻 .
今日我去律師行幫你問左如果離婚我要分幾多錢比妳 ,點知律師睇左妳寫比我封信 ,
就話一 毫子都唔需要比 .

點都好 , 保重 .

註 : 我唔記得我有冇同妳講過 , 我一生人最好的朋友 , 偉文 ,
係一個變性人 , 十年前佢 仲係一個女人 ,不過我希望呢個對妳唔會造成問題 .

妳的前任老公 .

相關搜索目錄: 律師行 機票

引用:
原帖由 SKT174 於 2006-9-1 07:52 AM 發表
親愛的丈夫 :

經過我詳細的考慮 , 我認為我都是離開你比較好 .
我們一起己經七年了 ,七年來我自問 盡力做一個好太太 .
昨日我剛剛收到你公司的來電 ,得知你己辭工的消息 . 老實說 , 我對你的將來有一點擔憂  ...
咁好笑????

in love with the nature...

妻子出國留學,由於學業繁忙,寫信較少,這天她打電話回家,和丈夫噓寒問暖,最後問道:「親愛的,我那只可愛的小貓怎麼樣了?」
「死掉了!」
「天哪,這消息太可怕了!這樣悲傷的消息你怎麼不婉轉一點告訴我呢?比如說,小貓爬上大樹去捉小鳥,不小心滑了下來,去了天堂,明白了嗎?」
「我懂了。」
「親愛的,老家有消息嗎?我媽病好些了嗎?」
「她老人家也爬上了大樹……」

相關搜索目錄: 留學

成功鬼左架 110 用 dunlop z1 喇 .. hehehehe~~~

大家好呀~~~

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2006-9-1 06:27 AM 發表
成功鬼左架 110 用 dunlop z1 喇 .. hehehehe~~~
我有造 BRIDGESTONE POTENZA.
I'll be back!

hello!!

呃下, 順手推髙
I'll be back!

我都呃番個先

ds;sjrfgvdttg

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。