推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

亞洲讓球盤擂台~~~賽後報告 (Week 1)

本主題被作者加入到個人文集中

賽後報告 (Game 14 ) ~~~ 小統計

賽後報告 (Game 14 ):

小統計:

亞洲讓球盤擂台(14):巴黎聖日門 對 馬賽 (法甲)
參賽/已報名人數:35/58 (60%)
估中人數:15 (43%)
晒冷人數:4 (11%)
動用儲備人數:7 (20%)

得分最多:1650分 (onno1)
失分最多:-2550分 (Mazda 9)

盤統計:上=8   下=6   走=0
盤走勢:上上上上上下下下 (右邊為最近期賽事,只計10場,平手盤主場勝當上盤)

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-8 05:25 PM 發表

得分最多,兼進昇第二位~~~~~~勁呀!
都唔覺妳讚過我 TIM

引用:
原帖由 Mazda 9 於 2006-9-11 07:12 PM 發表

連奪兩個最多大獎
我戥你赤赤痛

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-11 07:42 PM 發表

我使唔使置頂一條thread讚賞你咁呢?
未試過,都幾好構思!!!

賽後報告 (Game 11-14) ~~~ 小評語

賽後報告 (Game 11-14)

亞洲讓球盤擂台
(11)法國 對 意大利 (2008歐洲國家盃外圍賽)
(12)愛華頓 對 利物浦 (英超)
(13)費倫天拿 對 國際米蘭 (意甲)
(14)巴黎聖日門 對 馬賽 (法甲)

1.  筆突靜極思動,上周波盤交投暢旺,開足4場。連意甲剛剛開鑼都有得玩,但始終未見佢開西班牙聯賽嘅盤,西甲西甲。。。唔通『西夾』係筆突死穴 ?!?

2.  58人報左名,雖然有幾個一走了之,但要超越上季總人數69人,指日可待

3.  參賽人次keep住30人+,Game 11更錄得本季新高37人次,周中波好似更受歡迎

4.  無論幾多人參賽,也絕不影響豆姐派成績表時間,抵讚 !!!

5.  上周4場勝出率不俗,達54%,近期佳作

6.  以前忘記編輯會被取消資格,而家手多多編輯左反而當你無玩過,一D唔係成日上嚟嘅戰友可能忽略呢點,Game 14就有稀客里賈納中招,惨 !!!

7.  上下盤路方面,自從開盤人筆突自認較偏愛上盤之後, 盤路走勢即時逆轉,已經開左1上4下
筆版主真飄忽 !!!
引用:
原帖由 Butt 於 2006-8-30 12:13 PM 發表
靜靜雞話你知 ,我鍾意上盤多d,話哂有多d主動權嘛。
8.  講開盤路,上8下6越來越接近,無乜指引性。反而另一水 盤路則較明顯,已錄得4高10低的分野,足以証明貪字得個貧 !!!

賽後報告 (Game 11-14) ~~~ 擂台榜走勢

<<< 擂台榜走勢 >>>

A.  14回合過後,榜首位置又再易手。 DragonBall頻頻加注,自有結餘起便鋪鋪動用儲備,已累積5次得/失分最多,加上不俗勝出率(58%),自Game 10起已取代中年地盤佬榜首席位。

B.  SaxDragonBall相距2000分之遙,13戰只勝6場,不夠50巴仙勝出率實在羞家,若不及早振作,次席之位遲早退位讓賢。

C.  Butt近期走勢持續強勁,5射4中,連升7級進佔第3位!

D.  唔易做原來比Butt更勝一籌,已然累積5連勝,正挑戰同門Cationic中年地盤佬『壹氣貫通』6連勝大獎,更成功躍佔第4位。

E.  靚豆仔13戰9勝,69%勝出率雖微跌但仍冠絕擂台 ,不禁令我眾爛賭鬼汗顏。

F.  必發代表bfpoker响頒獎禮攞左個『壹乾二淨+壹鋪不勝』獎之後痛定思痛,一口氣連勝3場,同佢外圍莊家明燈角色相去甚遠,更誇下海口,入十大!!! 資深戰友oldgun亦係連中三元,開始發力!!!

G.  曾高據第4位的冰河,正陷苦戰之中,5連敗後只剩5分! 同陷水深火熱者仲有Orange Fai,曾上亞席,惟近賽8射7撻,已追平陳公子6連敗紀錄! 期盼2位實力派巴打重拾射門觸覺,萬勿放棄,你倆起碼仲有個100%出席率嘅貞節牌坊呀!!!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-13 08:32 AM 發表

你個位我有興趣
啱用咪攞去使LAW  

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-13 02:54 PM 發表

咁我靜雞雞將你個名同我個名調轉咪得law
咁都得?!?眾目睽睽BOR

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-15 11:29 AM 發表

你打錯字呀!
打錯字?????打錯邊個字???

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-15 01:24 PM 發表

明唔明都好,你呢個建議我唔會採用,

係Sax ba呀!
咁咋?!?!?

等我仲以為打錯呢個字TIM......
引用:
『或者先改紅豆沙個名叫Sax爸女,再分三次改,每次後面少一個字唔覺眼。玩多幾次靜雞雞冇人知架』

唔係『阿』,係『條』

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-15 03:01 PM 發表

sax 兄而家用九方都好好喎,咁係咪要叫做 九巴 呢    

敝傢伙,唔記得自己用速成,無端端變左城巴潻  
至真

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-15 03:52 PM 發表

我冇胡亂出手打人喎!我個d係應打而打,同埋都冇乜人俾我打o者!
咁又好似幾有道理bor,豆豆都無乜打其他人,硬係對你暴力D,血腥D

回復 #531 紅豆沙 的帖子

豆豆接手寫報告
內容精彩算死草
歌詞quote盡唱得好
窒到筆突一棟無

SAX從此無得撈
唯有努力做早操
拍住5子度波纜
贏夠一億唔使做

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-18 05:35 PM 發表
賽後報告 (Game 16-19)
亞洲讓球盤擂台
(16)里昂 對 皇家馬德里 (歐洲聯賽冠軍盃)
(17)雲達不萊梅 對 史特未w甲)
(18)車路士 對 利物浦 (英超)
(19)曼聯 對 阿仙奴 (英超)
多謝豆姐精彩絕妙的報告  

無命賠

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-18 07:51 PM 發表

要現場唱比我聽先夠誠意家馬  
而家至起身???

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-18 07:54 PM 發表

sax 兄,你個女青出於藍,寫得好過你喎    你就嚟失業啦   
中兄,我仲有份秘撈o麻,你唔好成日霸住個舖來看,等我執番多少

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-18 08:07 PM 發表

你尋日都執唔少啦,我三場波都係輸左 2 分啫,睇嚟要慶祝一吓至得
慶祝你『一索得一』呀

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-18 09:10 PM 發表

我地係同一組人,一於 ( 22907+8575+8+4+1 ) / 5 = 每人 6299 分

請豆豆餅主即時更正分數  
嘩你班友,咁共產o架

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-18 09:22 PM 發表

咁 SAX 兄做埋都唔夠比我地晒喎      佢要做多幾份先得  
辛苦命

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-18 08:51 PM 發表

一於搵 SAX 兄一齊唱,唱完就 ( 22907 + 1 ) / 2 = 每人有 11454 分  
豆豆幫手轉多60分俾中兄,找埋上次條尾數

引用:
原帖由 Lighter 於 2006-9-18 11:08 PM 發表

多謝豆姐提名 , 上週亂打亂撞收入也不錯.
擂台榜贏4494,現金贏DOUBLE,勁!!!

同我剛剛相反  

引用:
原帖由 Butt 於 2006-9-18 11:46 PM 發表

你唔止從此無得撈。。。

You are gonna to be banned!!! 溝ing 豆豆
我唔出手又點迫到你現身,多D返o黎睇檔o麻

豆豆一個頂唔住咁多麻甩佬

引用:
原帖由 Butt 於 2006-9-18 11:52 PM 發表

係又all唔係又all?收到風,佢係舊區的一位故人。。。

Anyway, welcome back!
唔怪得咁很勁,歡迎師兄歸位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-19 08:12 AM 發表

但唔會同我爭o卦?
保證唔會,我最憎食月餅!!!妳最好幫手食埋o個4盒  

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-19 08:15 AM 發表

係咪火雞仔?
我話係雞仔

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。