推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

亞洲讓球盤擂台~~~賽後報告 (Week 1)

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-2 03:17 PM 發表

係勒,講開sogo諗到d野~
從sogo後門出薄A沿謝菲道(冇記錯儭隉^往中環方向走百零米左右,未到義順雙皮奶,有間糖水舖叫做「豆豆甜品」!係咪妳開架?整番個八折得呱?
你下次去到,話識得豆豆得ga la

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-3 05:23 AM 發表

Sax兄呢個回合冇玩,可能去鑐appy。佢返到薑@定估唔到發生鼲搹h野添
豆豆,真係對唔住啦,無端端叫妳轉汰輸分數!
你同邊個串通?我第日同冠軍爭1025分就係你樹扣番!

咁我咪嬴少一次LAW~~~~Oh~~~My God
咁我個嬴波率有下降左law

我知啦,你見你同中年地盤佬都落注同一隊,而我就唔同,唔怪之得啦

嘻嘻,講下笑先,
我實係下次嬴番既,
我都係會信番自己多d

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-4 03:56 AM 發表

最多而家扣番1025分俾妳 不過我剩低8分咋
純巧合,冇串通   :(講緊今次,下次唔敢包)
妳話過女仔冇主見可愛d播
咁你想講咩?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Sax 於 2006-9-4 01:50 PM 發表

乜呢個Game咁得人驚???搞到我唔賭反而上左第2位

Sax ba呀~~~~~~~~

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Sax 於 2006-9-4 02:00 PM 發表

乜事喊到咁淒涼呀 ???Cationic兄輸剩8蚊搭車都未喊

但佢嬴馬會錢喎,做咩要喊?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Sax 於 2006-9-4 02:48 PM 發表

咁妳做咩要喊呢又,都上番第4 o各?

咁我明明係你後面ga ma!咦,你d手指"咬"出唔係"咬"入ga?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-4 03:07 PM 發表

冇人爬左妳頭喎,反而有 2 個人比妳爬左頭  
邊兩個?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-4 03:48 PM 發表

冰河兄同 cat 兄,咁都唔知  
嘩,唔通記晒咁多野咩,我d RAM留番你記住你打過既說話MA

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-4 04:06 PM 發表

妳對我特別處理       

好容易比人誤會過播
絕無特別處理,都係一般處理o者!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Butt 於 2006-9-4 04:48 PM 發表
咦,最引人入勝果part無左o既?!
連Butt大大都追住黎睇bor!
代Sax ba講佢,佢可能忙,俾d時間佢!

一定精彩!密切注意

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Butt 於 2006-9-4 04:48 PM 發表
咦,最引人入勝果part無左o既?!

一追再追

賽後報告 (Game 10)

1. 各人爭崩頭霸頭位,點知一直領先既Cationic,一個大熱倒灶~~~~噢喔~~~仲有8分,未至捧蛋可以再接再勵(唔知係再剩8分,定再去番三甲位置呢)

2. DragonBall 一個不容忽視既高手,截止而家十個回合,已嬴左五場賽事,近期眼光獨到,所以輕易爬上第一位置。

3. 至於佔據第二名的Sax,可以話無啦啦咁都有第二,原全唔知發生乜事,放完個假冇買都進昇兩級!(最開心非你莫屬啦!)

4. 第三位係中年地盤佬,原來係非一般既地盤佬,有腦有謀,下下計住度住都要高分過紅豆沙好有理由相信你同cationic係有d不可告人既親蜜關係ga!竟然輸左3200分,都仲有第三位,真係無理由!

5. 紅豆沙傻瓜瓜轉左恁A無得嬴都仲有得第四位,呢d係咪叫傻人有傻福呢!

6. 至於第六位既全軍盡,因為今年先加入呢個遊戲,唔知佢有幾多實力,可能一個唔覺意,佢成為大嬴家都未定,大家密切留意!

7. Butt與開盤人關係蜜切,熟知開盤大大既喜好,自然投注無往而不利!不過,波始終係圓,又唔係佢自已落場踢,邊隊嬴都冇一定ga ma,唔係點會有爆冷既情況出現呢又!

8. 好野!為勝出率最高者分別為cationic、中年地盤佬、休谷客、whyte168、泰山、紅豆沙,各嬴六場!

9. 係呢,唔知會唔會有得估,誰是大嬴家呢?

10. 今日報告住今多先,下次搵第二個幫手好麻!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-5 12:22 PM 發表
多謝豆豆精彩報告,其實妳都寫得幾好    不過比起 sax 兄就好似落少左的鹽   
如果寫得放的就更加好      
咁就又請你寫下一場啦,教下豆仔點寫得放!
我又無你地食得咁咸!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-5 01:40 PM 發表

呢的咁辛苦鴾u作緊係留番比 sax 兄啦   
家下叫你寫,你係咪唔寫呀!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-5 01:48 PM 發表

冷靜的,冷靜的,要保持型像 ar  ma         
學妳所講『決定權係我度,等我考慮鴷』         
This is an order

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-5 02:02 PM 發表

我驚寫出虧w得滯,會比板主禁止發言喎  
咁俾多d機會你寫,寫到唔咸為止!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-5 02:37 PM 發表

我去隔離板練習鴷  
邊樹隔離?兩邊都寫!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2006-9-5 04:16 PM 發表
多謝豆豆波後分析,乜你做埋 Sax 兄個位? 
佢叫我幫手ma!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-5 04:08 PM 發表

隔離就係足球板囉妳以為係邊板    (天劍兄個地盤)

我重未學識一心二用喎,神鵰又做完,想學都學唔到啦        
我點知你個隔離版係邊o者!可以係MBA版喎!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Sax 於 2006-9-5 08:16 PM 發表

係咪我寫得佢地兩個關係唔夠露骨呢?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Sax 於 2006-9-5 08:19 PM 發表

乜7場o羊??? 我record係6場WOR......234689 WOR

<----呢個俾自己既,唔通我數錯,聽朝再數過!又好似你o岩,計埋星期四個場咪係law

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-5 08:24 PM 發表

多謝豆豆咁精采o既屈後分析!  
咩屈呀,連唔易做都話叫你地預埋佢bor!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Sax 於 2006-9-5 08:25 PM 發表
o個D露骨露械留意同志版LA

可以出街既咩?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-5 08:30 PM 發表
唉!一言難盡。怕且要豆豆請食飯慢慢講清楚d野啦~
你還欠我一碗紅豆沙

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Sax 於 2006-9-5 08:33 PM 發表

仲有我!!!

多謝先!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Sax 於 2006-9-5 08:34 PM 發表
終於放工!!!

明天至再Chat!!!

Sayonara

bye bye~~~~see u tomorrow

誰能代替哥哥地位

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。