推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

113 12345
發新話題

亞洲讓球盤擂台~~~賽後報告 (Week 1)

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-19 11:00 AM 發表

哦!人臧並穫拉到有人出  貓冇預我
豆豆出貓,sax 兄協助出貓,每人扣 30000 分,停賽 3 場。        

cat 兄打錯字,扣 8 分,不用停賽  

一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-19 11:04 AM 發表

出咩貓?呢樹係XOCAT II,咁大隻貓係樹,仲使乜出!
但你有冇打錯字呢?
         xocat  不等於  cat     正如熊貓不等於貓   
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-19 12:38 PM 發表

o岩o岩食飽講笑?係咪真係handsome先?
真係   hand   some   

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-19 12:54 PM 發表

咸濕濕
妳唔識英文咩       hand = 手 ,其他的自己估  

sax 兄,唔好喊住,攪埋個報告先         

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-26 09:29 PM 發表

而家得第二咋
妳同龍珠掉包咪得囉        

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-26 09:46 PM 發表

都得喎!
佢追緊妳就乜都得                 

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-26 09:51 PM 發表

咪亂講!
唔記得係邊處聽番嚟既呢  

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-26 09:57 PM 發表

呢D唔可靠的消息就咪信啦你
係佢自己講  ga  ma   

不過佢都係得個講字  

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-26 10:13 PM 發表

HAND BALL

咁使唔使俾個紅牌妳個 sax  ba 呀         

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-26 10:18 PM 發表

一俾就俾紅牌咩,唔係黃牌先既咩?
係禁區入面咪紅牌囉         

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-26 10:21 PM 發表

邊樹係禁區?唔係12碼咩?
龍門最外邊個框呀,應該係 18 碼  

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-26 10:26 PM 發表

豆豆係時候去搵周公子啦!
唔係去豬豬咩                  

113 12345
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。