推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

亞洲讓球盤擂台~~~賽後報告 (Week 1)

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 Sax 於 2006-9-15 01:41 PM 發表

咁咋?!?!?

等我仲以為打錯呢個字TIM......
咁係打錯ar ma
引用:
唔係『阿』,係『條』

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-15 02:52 PM 發表

答得好  答左等於冇答      
Sax ba英文好ma!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-15 03:01 PM 發表

sax 兄而家用九方都好好喎,咁係咪要叫做 九巴 呢    

敝傢伙,唔記得自己用速成,無端端變左城巴潻  
o希,你都唔明解既!俾你激死,又要人解,解完又唔明

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Sax 於 2006-9-15 03:10 PM 發表

中速城巴至真

速成班得唔得?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-15 03:12 PM 發表

巴士已經慢,重要中速,咁幾時先可以追過豆豆        
你唔係已經放棄左咩?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-15 03:13 PM 發表

我學妳咁每事問 ar  ma        
我問你地,你地都冇解我聽,但我有解你地聽喎

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-15 03:18 PM 發表

剛剛計完數,星期一我就有 6737 分,下星期六就可以追過妳        
你知我買邊隊咩?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-15 03:19 PM 發表

咁即係妳麊竁F能力低囉  
係我同你有代溝o者!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-15 03:24 PM 發表

妳而家有 7388 分,三回合之後最多?妳都唔識晒),下星期一最多有 10478 分之馬  
你識乜呀?我d策略邊有咁易俾你睇得出

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-15 03:39 PM 發表

君子動口不動手,淑女與君子同級,不應動手動腳,做乜成日打我  

乜妳有策略麉均A次次都係買 1000 分        
我個d係手部運動,咁先無咁易有職業病ma

相關搜索目錄: 運動

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-15 03:39 PM 發表

乜妳有策略麉均A次次都係買 1000 分        
我唔話你知

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-15 03:47 PM 發表

妳而家都有職業病啦  

手部間歇性不受控制胡亂出手打人候群症  
我冇胡亂出手打人喎!我個d係應打而打,同埋都冇乜人俾我打o者!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-15 03:55 PM 發表

咁我應該要多謝妳喎    多謝俾面咁薔揮         
咁就乖啦!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Sax 於 2006-9-15 04:03 PM 發表

咁又好似幾有道理bor,豆豆都無乜打其他人,硬係對你暴力D,血腥D

呢個當然啦,你地應該考究下佢唔知做過咩,唔係點會成日俾豆豆

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-15 04:08 PM 發表

sax 兄,好彩你過來解圍,唔係都唔知點算好,你得閒要教麰 / 條女,唔好成日蝦我  
我冇蝦你BOR!

誰能代替哥哥地位

賽後報告 (Game 16 ):

小統計:

亞洲讓球盤擂台(16)里昂 對 皇家馬德里 (歐洲聯賽冠軍盃)
參賽/已報名人數:40/61 (65.6%)
估中人數:17 (42.5%)
晒冷人數:3 (7.5%)
動用儲備人數:6 (15%)

得分最多:4250分 (Sax)
失分最多:-2000分 (泰山)

盤統計:上=9   下=6   走=1
下盤走勢:上上上上下下下 (右邊為最近期賽事,只計10場,平手盤主場勝當上盤)

嘩~~~~~~~原來上一場都未寫ga?

誰能代替哥哥地位

賽後報告 (Game 17 ):

小統計:

亞洲讓球盤擂台(17)雲達不萊梅 對 史特加 (德甲)
參賽/已報名人數:38/61 (62.3%)
估中人數:14 (36.8%)
晒冷人數:4 (10.5%)
動用儲備人數:8 (21%)

得分最多:2238分 (Mazda 9)
失分最多:-6080分 (onno1)

盤統計:上=9   下=7   走=1
下盤走勢:上上上下下下 (右邊為最近期賽事,只計10場,平手盤主場勝當上盤)

誰能代替哥哥地位

賽後報告 (Game 18 ):

小統計:

亞洲讓球盤擂台(18)車路士 對 利物浦 (英超)
參賽/已報名人數:42/61 (68.9%)
估中人數:26 (61.9%)
晒冷人數:5 (11.9%)
動用儲備人數:9 (21.4%)

得分最多:4006分 (Mazda 9)
失分最多:-1000分 (DragonBall)

盤統計:上=10   下=7   走=1
盤走勢:上上下下下 (右邊為最近期賽事,只計10場,平手盤主場勝當上盤)

誰能代替哥哥地位

賽後報告 (Game 19 ):

小統計:

亞洲讓球盤擂台(19)曼聯 對 阿仙奴 (英超)
參賽/已報名人數:43/61 (70.5%)
估中人數:19 (44.2%)
晒冷人數:6 (14%)
動用儲備人數:11 (25.6%)

得分最多:17500分 (Sax)
失分最多:-1860分 (中年地盤佬)

盤統計:上=10   下=8   走=1
盤走勢:下下下] (右邊為最近期賽事,只計10場,平手盤主場勝當上盤)

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-18 03:38 PM 發表

豆豆,Sax兄要避嫌唔方便自吹自打寫今期o既報告花絮。咁要勞煩妳啦。
我唔夠訓,就諗得冇咁好,寫得唔好,唔準話我! 我盡力啦!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-18 03:46 PM 發表

唔駛即刻寫洎灠鷝Q、唔夠醋冇乜所謂
咁點解唔係你寫既

誰能代替哥哥地位

賽後報告 (Game 16-19)
亞洲讓球盤擂台
16)里昂 對 皇家馬德里 (歐洲聯賽冠軍盃)
(17)雲達不萊梅 對 史特加 (德甲)
(18)車路士 對 利物浦 (英超)
(19)曼聯 對 阿仙奴 (英超)

1.  筆突係15號開左3場波盤,平時佢多數都係臨開波前會落注。但今勻竟然一連三場都冇落注,唔知係咪有咩特別任務派左俾畢突大大呢,攪到佢咁唔得閒呢 ?!?定係佢都唔知揀邊隊好,諗住頭兩位既SaxDragonBall兩人相爭,佢可能會執到個”順”位!呀~~~執唔到個”順”位,竟然K立不倒,唔通佢係不倒翁?

2. 參賽人次增加至43人,其實呢期都有好多新人加入,有好多都係post自己的心水,係呢樹都要多謝幾位人兄的游說,先至可以令到參賽人數增加。有你地既支持,大家都玩得開心d  !

3.  由第16回合帶頭的Sax,竟然連中四元,不得不讚賞其眼光獨到,尤其係Game 19對阿仙奴好有信心,重出擊,大勝兼遠遠拋離其他對手!(咁都唔通知聲我,好唔o岩bor你)

4.  由於編輯系統的問題,所以編輯左既投注一律作廢,但marine係Game 18都中招,唔覺意編輯左,所以中左都無分加。(噢喔~~~)

5.   至於DragonBall 都好支持畢突大大既讓盤擂台,每次落注都係用上英文,兼有少少典故,真係不得不讚句可愛;遇上靚豆仔唔明之處,都樂意解答,thx!係Game 18,一個失準,同Butt相差59分跌落第三位,由Butt代替;係Game 19又係一個對阿仙奴充滿信心,SHOW就坐隱第二位,確實勁!

6.  唔易做好似冇乜特別,好似懶理世事咁,其實不知幾攪惑,與Sax、Orange Fai 、Cationic、中年地盤佬自組「實唔鬼駛中」 ,每次隊員叫佢晒,佢都炸炸帝帝、裝聾扮啞,作風依舊下注一千,係五大徘徊,截至第19回合,保住第四名!更牙擦擦話『不是為升上第一位為榮, 係超越豆豆的滿足感更大』。真係俾佢吹漲。

7. Cationic係Game 16嬴少少,就係之後 3場全部都晒冷,全部都輸清光 ,唔通想上演2006Cationic晒冷輸清光 !!!

8. 中年地盤佬,真係要贈你Sam Hui一首歌詞『命埵陵价袘搹部A命婻N時莫強求』,嬴兩場,到最後咪又係輸,咦~~~~有賺阿你,今勻可以坐定定奏w《一晒得一》 (晒/輸剩一分), 人地就一索得男o者!

9. Lighter不容忽視~~~~勁,由Game17的第33位,升至Game19 的11位,各有各style,Lighter最鍾意ALL,呢招聽聞邪親中年地盤佬~~~~真係應驗左十個賭仔九個係姓賴既!

10. Mazda 9又係一個抵讚!又係連中四元,係Game 16排名42位,進昇至Game 19的第六位,仲要多靚豆仔32分,真係冇解。

11. 靚豆仔係Game18同Game19突然轉恁A因為未有《忽然一晒》,咁咪黎過《忽然轉恁n,點知冇左架車,嬴左間廠,初時仲懞盛盛,以為轉捄L著數,原來轉悒嬴多少少!

以上純屬得啖笑,若果有內容補充,請通知我。
如若有興趣者,歡迎任何人仕自薦寫比賽報。

本帖最近評分記錄
  • Sax 體力 +20 精品文章 2006-9-19 15:04
  • Sax 威望 +20 精品文章 2006-9-19 15:04

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 DragonBall 於 2006-9-18 05:44 PM 發表
Oh thank you so much. What a nice report.

As my notebook at home always got problem. Usually I post here in my office. So no Chinese......

FYIO or 'Cannon after the Horse'. I change to bet Ch ...

notebook~~~Sony好咩?至於Fujistu我就唔知,但係聽聞notebook好似都可以自己砌機,你有冇聽過,但唔知好唔好?我又唔知,我都係諗緊

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 DragonBall 於 2006-9-18 05:44 PM 發表
My target in this year, win a new notebook. (Fujistu or Sony, top model.) Wish me luck.
預祝你成功

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 DragonBall 於 2006-9-18 06:14 PM 發表
FYIO = For your information only ah. Bean Bean!
哈哈哈,頭先搭車俾我諗到最後個O 字Stand for only!thx

誰能代替哥哥地位

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。