推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[灌水] 三色台主播傳「車上親暱」 男女主角齊封口放假

引用:
原帖由 juddtrump 於 2013-3-12 11:16 發表 咪玩啦,,方輝大+2 十幾年,,如果唔係對事業又幫助+2點會肯獻身 (我始終唔相信係真,,除非有圖為證我先會對+2死心)
方輝點幫+2,+2都已經係首席主播??

引用:
原帖由 龍龍九 於 2013-3-12 11:27 發表 原來正印係前星島人,難怪頭條大條道理幫人出頭喇 好擔心頭條係最多人睇鼣灝,殺傷力仲強過生果周刊
一定會

相關搜索目錄: 報紙

引用:
原帖由 damonhill 於 2013-3-12 11:58 發表 __ __玲事件既翻版
一個悲劇

+ 2, why ??  

引用:
原帖由 龍龍九 於 2013-3-12 12:04 發表

佩琳BB呀
哦......原來係佢,我起初都鰜逡靮Y咪陳佩琳架;乜原來陳小姐都做過星島架?

TVB新聞部入面好多秘聞架.之前李燦榮離開TVB新聞部,爆鬫n多,包含有女同事(而家入鰿F府做政助)當年向佢求愛不逐,剪佢鑫y.......所以男歡女愛,偷食女同事,都唔係乜玹搵S別0既事.畯瓻Y另一件事,不過跑新聞外,記者都係人,唔好當佢地係聖人.

引用:
原帖由 damonhill 於 2013-3-12 11:58 發表
__ __玲事件既翻版
sad......& worse than that.

Ms Lam's choice seems more reasonable and can benefit from the connection.

引用:
原帖由 風也燒燒 於 2013-3-12 12:42 發表 TVB新聞部入面好多秘聞架.之前李燦榮離開TVB新聞部,爆鬫n多,包含有女同事(而家入鰿F府做政助)當年向佢求愛不逐,剪佢鑫y.......所以男歡女愛,偷食女同事,都唔係乜玹搵S別0既事.畯瓻Y另一件事,不過跑新聞外,記 ...
剪呔

條四眼炊S真係幾撚好命,老婆又索而家仲執埋十2做情婦,你地班電車男唔恨得咁多

引用:
原帖由 風也燒燒 於 2013-3-12 12:42 發表
TVB新聞部入面好多秘聞架.之前李燦榮離開TVB新聞部,爆鬫n多,包含有女同事(而家入鰿F府做政助)當年向佢求愛不逐,剪佢鑫y.......所以男歡女愛,偷食女同事,都唔係乜玹搵S別0既事.畯瓻Y另一件事,不過跑新聞外,記 ...
乜D女咁狼死

有關本討論區的內容,,邊個講GE自己認左佢

引用:
原帖由 龍龍九 於 2013-3-12 14:28 發表 前邊話發夢係我留,千祈唔好港龍黚d言 好X耐之前翵ヾA條娛記潛伏左好耐不過後兩條最近留言黎,都唔係話+2,一條某師兄good morning係話見到紫盈,一條半粒鐘係話馬大,條娛記都幾識9UP:verygo ...
仲有「荃台最靚女」係話馬大,唔係+2

個投票就係我同龍兄都有搞

成篇野基本上都係9 UP,,完全冇影到+2同方輝GE相,,全部都係話""有傳"",,對當事人根本唔公平,,呢D流言好容易以訛傳訛,,大家自己分析啦

引用:
原帖由 龍龍九 於 2013-3-12 14:51 發表 條娛記都係M兩餐姐,呢度+2帖留言唔算多,除左港龍你封+2為女神之外,真係唔多見有師兄出到聲傾慕+2,邊好似紫盈,馬大帖咁噓撼,潛伏咁耐M唔到料,都要借用師兄們對紫盈同馬大龠冱}之詞,理解理解
志雲兄都撐+2

引用:
原帖由 juddtrump 於 2013-3-12 14:54 發表 成篇野基本上都係9 UP,,完全冇影到+2同方輝GE相,,全部都係話""有傳"",,對當事人根本唔公平,,呢D流言好容易以訛傳訛,,大家自己分析啦http://i1267.photobucket.com/albums/jj552/juddtrump ...
我信係假ge

仲有,我唔係傾慕+2,我只係好撐佢

引用:
原帖由 龍龍九 於 2013-3-12 15:09 發表 D相舊到,笑死   娛記先生/女士,唔該你做多D Research喇,係咪競爭對手有料到,你夾硬要整篇咁鼣孕璆\課先   唔知係咩生果個邊真係影到相,局住東東狗急跳牆
應該搵d依家ge相,比以前靚好多

相關搜索目錄: 功課

我個人感覺係有人發佈假消息,砌生豬肉,,傳到入猿花耳邊,,局住要佢地放假,,更加令人覺得此地冇銀
BTW方輝最多唔報新聞,,繼續做番高層,,但係+2比人咁樣唱衰,,睇怕好難留番係呢行

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。