推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[灌水] 繼續臨場吹水

引用:
原帖由 billchan 於 2008-12-4 12:01 發表

係囉,發覺貼錯想改時,才知道而家呢度無左「編輯」的功能,是嗎?
係呀,賭波馬版都冇左編輯功能! 

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

相關搜索目錄: 賭波

回復 3056# billchan 的帖子

40220 咁少,唔係用 43536 ?

回復 3255# billchan 的帖子

恭喜,恭喜! 

不過張圖太少了,要再入去先睇到。 

引用:
原帖由 billchan 於 2009-1-16 13:07 發表

謝謝!

嘻嘻,阿標將原圖用 A司D司 切嚝B鵅A弄得太細都唔自覺添!

金巴有無走雞投注中國隊對家呀?
冇呀!   跑馬冇盈利,冇買。 

回復 3374# billchan 的帖子

原來 billchan 入場拎禮物。

引用:
原帖由 billchan 於 2009-1-29 11:51 發表

入場之前本來唔知有禮物拎,不過入門口時有兩位制服姐姐笑笑口係度派,於是袋袋平安!

雖然觀察賠率細微變化不及從私人電腦看方便,但年初三熱熱鬧鬧又食又拎,仲有現金拎走,高高 ...
如果你早d去,仲可以聽到阿姐唱歌添,因我朝早係投注站有睇表演。 

相關搜索目錄: 電腦

回復 3379# billchan 的帖子

時間大約十一點幾,汪明荃唱歌。 

回復 3381# billchan 的帖子

引用:
中西合壁新年餐,燒牛肉 加 炆 蠔豉 !
使唔使一百元一餐? 

引用:
原帖由 billchan 於 2009-1-30 15:02 發表

應該要,是自助餐,仲有前菜其它主菜甜品雪糕等等..... 我無睇單,唔知價!

我仲有兩張馬會送的賽日套餐卷未用!
原來係自助餐,咁起碼二百幾一位。 

果然係大客仔!   今季叫做有進步 ,收左兩次馬會寄來 2 張 20 元餐飲卷。

引用:
原帖由 billchan 於 2009-1-30 15:19 發表

前日果餐唔係馬會餐卷,馬會餐卷季前只收到兩張,咁都算大客? 唔係掛,如果算,咁馬會都算幾陰功囉,無真正大客!
我估馬會每季會做統計,睇投注戶口人仕,投注額有幾多,去分派入場贈卷同餐飲卷給各投注人仕。 

吸引馬迷入場。 

試過有一兩季,只收到入場卷。 

引用:
原帖由 billchan 於 2009-2-1 13:26 發表
    R1 試左馬會大平賣靈活玩,特登用大熱拖多幾隻腳,開個半冷頭都幾唔錯諢I

恭喜!   你唔使啦,90 注你買得起。 

頭場綠格撻左Q。 

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-2-5 17:54 發表

我都屬於佢嘅隱形Fans~
一早知啦。

站長呢排周圍賣廣告。

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-2-6 23:29 發表

做乜玩篤爆?

廣告?
站長周圍去買基金,幾台同步。   

好似國內版咁,都發覺多左好多第條街d會員去出報告,可能叫同一世界。 

引用:
原帖由 billchan 於 2009-2-22 12:04 發表
   原來「揀馬智專」遊戲是在 頭場開跑前兩個鐘頭截止的,阿標剛剛登入想選馬時,發覺已截止了!
引用:
原帖由 靚豆仔 於 2009-2-22 13:29 發表

brother bean都中招!
下次請早!    

唔通你兩位都想打出名堂。 

引用:
原帖由 billchan 於 2009-2-22 13:54 發表

不如都自選三隻貼出黎存照,或者都係唔中無分呢,咁就中唔中招都一樣!
一參加有 5,000 底分的,唔玩會扣分。 

咁似 xocat 靈活玩規條。 

回復 3701# billchan 的帖子

標兄,仲左咩,可惜唔識睇英文 ,一陣計分再睇。 

引用:
原帖由 billchan 於 2009-7-3 01:55 發表
   壓軸一戰中 孖T 收鑼,來季再續!
都唔記得入黎恭喜你中孖T 。 

引用:
原帖由 billchan 於 2009-11-15 14:54 發表
    今日又玩 n 環彩!  
有冇圖睇。 

引用:
原帖由 billchan 於 2009-11-15 15:19 發表

有,過到第五關如果叫糊就出圖,保持傳統,利利是是!  
估你叫緊糊,冇難度。 

馬票開了。   睇番自己果張係 3 號,跑第 4 。 

引用:
原帖由 billchan 於 2009-12-2 23:13 發表
   5 W + 1 2nd! Again!
咁咪中六環彩。 

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2010-1-31 14:20 發表
呢度都幾多閒人喎
都好難度高既遊蕩錯誤區bor  
引用:
原帖由 billchan 於 2010-1-31 14:58 發表
   儲帖數!
講邊個,係咪賣廣告會員。 

呢版佢地黎錯了,呢度係有版主睇的。   唔係卦名。 

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2010-2-1 22:39 發表

我什麼都不知道。  
咁快有回帖。 

引用:
原帖由 billchan 於 2010-2-18 21:57 發表
  年初三一戰,謝謝馬會四位數字彩金,更要補謝早前寄來的餐飲入場卷和「頭彩開年 旺足一年」賀卡,果然承佢貴言,旗開得勝,虎虎生威!  
好似你年年都有收飲食卷。   

賀卡同 10 元公眾席入場卷就有得收。

好彩上年買騎師王,拎左 100 元飲食卷先可以免費入場食得飽。 

相關搜索目錄: 飲食

回復 3848# billchan 的帖子

我估係跟電話投注額去送禮品。 

年頭都有收駿星匯高枱入場卷,可惜冇咩興趣去果區。 

引用:
原帖由 billchan 於 2010-2-19 21:26 發表
   可能馬會在設立了萬元投注的大額回贈後,在其它回贈方面諗縮數!
咁又唔知喎,或者投注額回升都係有關。 

唔好話萬元回贈,千元回贈我都唔會有份。 

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。