推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

65 123
發新話題

[灌水] 繼續臨場吹水

引用:
原帖由 billchan 於 2007-2-20 13:56 發表
梁定華 今日剩下兩隻韋達馬:「開心財星」及「金好彩」,那隻呢?
金好彩 is not worthy being bet on!
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

引用:
原帖由 KMY89 於 2007-2-25 15:06 發表
第8場如果係直路見到拍寶打左鞭,咁就去排隊收錢...

勵盈像 Seabiscuit,打右鞭唔快,一轉左手鞭就會飛
呵呵!
马场不是讲判斷力的地方,商场讲正财的这些地方才可以!
在马场太讲判斷力,可能会输死,我唔想输但又想玩,求求其其甘玩,长玩长有呀!
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

引用:
原帖由 利記 於 2007-2-25 16:05 發表

隻鑽石塞死左

今場鐘意隻健康特快
話哂都同過皇仁飛駒單打獨鬥
隻鑽石是我死狗LIST的必然choice!我很喜欢这马,因每次有他做灯,买其他好分好多!

引用:
原帖由 billchan 於 2007-2-25 15:37 發表

....KMY89 收左錢去飲茶!或者順便去買埋鑽石,同你一樣!
隻鑽石是我死狗LIST的必然choice!我很喜欢这马,因每次有他做灯,买其他好分好多!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 利記 於 2007-2-25 16:15 發表

跑第二都叫有Q膽
唔係連影都無
呢D马不能作重心,更不能买W,因已进入:“处女马经常近但赢不到而分照加”的恶性循环了!

引用:
原帖由 利記 於 2007-2-25 16:25 發表

我上幾次都批死
但今次我買返
因為次次用唔同跑道同會唔同檔位
唔可以次次都批死既
呢类名气马长期放弃都没有损失

引用:
原帖由 billchan 於 2007-2-25 16:27 發表

今日你好似無寫死九?
今天留在南海朋友家中吃午饭,跑了什么马出黎都唔知!

引用:
原帖由 KMY89 於 2007-2-25 20:46 發表
求其食個午飯食成個下晝 ....
食個午飯就到2:30,但反正今日都無份買,倒不如今晚先睇電视了

引用:
原帖由 KMY89 於 2007-3-10 08:43 發表

Thank you for your support...

今日,睇住徐君禮,有幾隻實力馬,'高達'應該好穩陣 ,而家福、旺國手無可能可以讓爪皇20磅,這是我全日的 Investment.  
Sorry, I think '高達' will be out of the first 3 positions!

相關搜索目錄: Investment

引用:
原帖由 billchan 於 2007-3-11 01:57 發表

而家條孖 T 派 $ 40,747 呀!

我跟買但慳一點,兩場都M隻膽拖,第七場加隻(1)有景,如果識加(12)輝煌贏就好啦

第七場: (2)齊齊開心    贍拖  (1)有景 (4)勝利鑽石 (6)好兄弟 (8)無敵精 ...
如果有如果,赌马就应该变成一个有可为的事业了!

引用:
原帖由 KMY89 於 2007-3-18 14:07 發表

Race 10 ?  I have confident to "Happy Dor Dor"
Virgin horse becoming odds on favourite is not a good time to bet on, as I believe the 幕后 had got their honey and sugar at the race in which he formed Q with 企业精神. This time he's around 5:1 - 7:1, it's dangerous to bet him W(or even Q)

引用:
原帖由 細摩 於 2007-3-18 14:15 發表

睇埋呀方今日想贏幾多先....
Could you tell me the result of Race 1-3?

引用:
原帖由 KMY89 於 2007-3-18 14:26 發表

Race 1 - (13) (11) (9)
Race 2 - (8) (6) (9)
Race 3 - (1) (6) (5)
Thank you! Fownes is performing his fighting back against 蘇保羅

引用:
原帖由 KMY89 於 2007-3-18 14:37 發表

This is why 御名燈's odd 3:1
He's deserved to be the odds on favourite of this race, but I hope horse no 1 or no 6 could defeat him, as 御名燈's 幕后 are not good men (with respect to keeping steady performance.). I think John Size would be the king for the second half portion of today's meeting.

引用:
原帖由 CHANGMAO 於 2007-3-18 14:45 發表

係咪話有人会裸跑咁解???
Result of Race 4 please!

引用:
原帖由 KMY89 於 2007-3-18 15:03 發表

Sure ...
As I've predicted, 开心多多 will out of the first 3 this time.  That's the norm I've learnt from the racing course these years!

1,2场跑什么呢?系咪威霸龙W了呢?

引用:
原帖由 小緣 於 2007-3-21 20:21 發表

yes...威霸龍 WIN 左~

第一場 : 2, 7, 8, 11
第二場 : 12, 6, 7, 3
第三場 : 2, 4, 7, 10
第二場 : 12, 6, 7, 3...WOW, 我博友中T呀,应该几好分呀!

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-21 20:37 發表

恭喜~
thanks! 中了$5甘大把,仲唔系真金白银添!

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-21 21:54 發表

都好吖.....保留機會爭冠軍嘛~
钉埋尾场的金同德,走“创惑”出黎就冠军有望了!

引用:
原帖由 billchan 於 2007-3-22 14:39 發表

到而家都未見出分數, 不過你執左萬多分都應該係轉左養和院灣帶出了 !  
呵呵,上几次都发力过早,最后二三百被人过,希望今次的轉灣才出头这跑法好D呢,但对手好劲呀,分分钟被一D弟兄于最后50、100一条直路发力杀了

引用:
原帖由 求其 於 2007-3-22 14:45 發表

呵呵,上几次都发力过早,最后二三百被人过,希望今次的轉灣才出头这跑法好D呢,但对手好劲呀,分分钟被一D弟兄于最后50、100一条直路发力੓ ...
最恐怖的对手可能是豆豆,她次次表现都很稳定,总会跟住领头马走5-6位,你好难摆脱她,心理好大威胁而会败阵的!

引用:
原帖由 billchan 於 2007-3-22 16:51 發表

....係呀!你既擔心係有道理既! 好在博友賽制不設分齡及性別讓磅,否則豆豆係 5-6位入直路在讓磅下一湧而上真係可能會威脅你謘I
第5场结果中唔中呀?

引用:
原帖由 billchan 於 2007-3-25 14:34 發表
第 5 場 結果:

14 - 1 - 10 - 3

金星落飛 W 左!
1号马马主赵先生是一位斗志昂扬的君子,佢的马很多都一出就拼命,所以他手下勤拼不赢而多次成热的马,一定是垃圾,长期不买W=赢钱!

引用:
原帖由 小緣 於 2007-3-25 17:06 發表

太熱?Q
第十场开什么呀小缘?

65 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。