推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

111 12345
發新話題

[灌水] 繼續臨場吹水

回復 #1 billchan 的帖子

恭喜發財,開張大吉! 

祝標兄今年身體健康,事事順利! 

引用:
原帖由 billchan 於 22-3-2007 14:39 發表

到而家都未見出分數, 不過你執左萬多分都應該係轉左養和院灣帶出了 !  
最多我唔吹水住,咁我而家去計分先。

回復 #457 billchan 的帖子

今日爆冷爆得好勁,真係要點號數先會中。 

回復 KMY89, billchan 的帖子

恭喜兩位嬴大錢。

引用:
原帖由 billchan 於 26-6-2007 11:21 發表

PM 話你知!
我都想知,等我有機會做下善事。 

回復 #757 billchan 的帖子

明解!

以為你有另類善事介紹。

引用:
原帖由 billchan 於 26-6-2007 13:01 發表

做善事就隨緣啦!  做另類善事我都係靠你的推介,嘻嘻!   
唔會卦,我都有睇你地既大作 ga 。 

回復 #774 billchan 的帖子

真係好詳盡分析。 

我又黎估下先,第 4, 5 位古爸同古爸皇帝女,應該係只求羸過本金就算。 

唔易做就可能會用晒d分黎買獨羸過關,我就唔睇好。

至於 redhorse 一定都係賽前一天就提供,今次可能會買多少少分,但應該都唔會晒,唔似他性格。 
如果 redhorse 今次貼中兩關或以上都幾難追。 

KMY89 應該都會一早貼喎,今次要睇 KMY89 揀隻馬嬴唔嬴先。
如果羸或入Q先有機會追到 redhorse 。

反而冠軍組別冇咩生氣,小緣唔知會唔會出現係最後一戰呢?

回復 #776 billchan 的帖子

我呢兩次賽事都冇用真金白銀參賽,最後一戰應該都係紙上談兵,買一隻算了。

如果隻馬羸先有機會追過小緣。

小緣好似冇上線一排喎。 

引用:
原帖由 billchan 於 29-6-2007 16:59 發表

小緣 去左邊?
唔知喎,可能問細摩先知,之前他們有夾份買基金,而家都唔見他們買基金。

回復 #839 billchan 的帖子

第 11 場真係整定,跑第一二名係臨場換騎師,第三名係後備補上。 

回復 #918 billchan 的帖子

唉,上星期,執唔少喎。 

我就失蹤左兩日添。  

回復 #920 billchan 的帖子

冇呀,之前新發現都畀你發現埋添。 

試左咪呀,有報告就幫我推下條 link 。 

回復 #1021 billchan 的帖子

恭喜你贏錢先!  

我昨日以為你一定會用冼文諾 Q 或 QP 食全餐甚至 2x1 過關添。 

回復 #1023 billchan 的帖子

昨日去左跑馬,好在尾場中番條 Q ,今季快過杜生開齋 ,或者星期六會再去長和系。 岩時間就一齊啦。  

引用:
原帖由 KMY89 於 11-10-2007 22:15 發表

蛇仔够平 lor ... 又係一舊坐, 坐B1B2,過左關10分鐘就到
唔係 B1 係 B3, B3x 。 

引用:
原帖由 細摩 於 12-10-2007 11:18 發表

佢邊熟呀, 佢楂車o既~~~
咁又係,只不過我想同要搭巴士的人講啫。 

費時在元朗搭錯 B1 去落馬州。 

回復 #1150 billchan 的帖子

引用:
仲好彩係最後兩分鐘見有隻無買的 (9)再勝多 落飛,連忙補多兩條套戥票,結果收埋錢!
恭喜,恭喜! 

套戥票 -> 唔明添,即是咩意思? 

回復 #1360 billchan 的帖子

引用:
嘻嘻,國際騎師邀請賽事後,猶有餘 波,阿標將利潤放在幾場穩當大熱門處過關,當再買實力馬的披士,咁又M到食,唯一可惜是 第二場 開和波走盤,收少左齱I
呢場波我有留意時間入球比數,真係大家都咁好彩,南錫 90 分鐘先追和。  開番個主和出黎。  

引用:
原帖由 billchan 於 7-12-2007 15:14 發表

你又係買左南錫讓球 ? 係就真係幾好彩!
在波版基金到買左條 2x1 主和,和和,客和,射落另一場同一組合,好似買孖寶咁 ,3 隻射 3 隻,點知尾關取消左,咪當中左囉,你話幾好彩。 

引用:
原帖由 billchan 於 7-12-2007 15:55 發表

咁又真係幾好彩 ,我昨晚條飛過晒頭幾關,最後死在祖雲達斯場盃仔賽身上!真係唔好彩!
所以明日的日皇杯,都係咪掂。 

引用:
原帖由 紅豆沙 於 17-1-2008 15:15 發表

一定唔會走寶,仲有賺添
仲話唔係走寶,兩隻入晒位置喎。 

引用:
原帖由 billchan 於 17-1-2008 15:58 發表

女子足球最走寶,我次次都分頭買美國和中國女子隊!昨天卻無睇無買!

一般買法是 美女 X 中女 二穿一,此M食公式一向都得!
咁攪笑 ,明午都有得買。 

回復 #1554 billchan 的帖子

你有新粉絲呀!  

回復 #1567 jetso2008 的帖子

但我 jetso2006 都未見過呢個名!  

111 12345
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。