推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[灌水] 繼續臨場吹水

引用:
原帖由 billchan 於 2007-12-2 12:25 PM 發表

起身去投票了,你使唔使投呀?

當然係要啦

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 billchan 於 2007-12-2 02:39 PM 發表

必須投在我張貼的對賽侯選人,賠率以我貼出既下圖為準
..
係邊度?
引用:
每項投票最低為一票及需要付出 $100的投票費給主持人
邊個係主持人?100用黎做什麼?

誰能代替哥哥地位

你部相機都好靚仔bor

我都鍾意d細部相機,方便攜帶

見到新出的相機都心思思,原來就咁放係電腦睇,d相機影出黎既效果好似差唔多,但晒相出黎睇就有分別!

相關搜索目錄: 電腦

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 billchan 於 2007-12-4 12:54 AM 發表

我對我而家用緊果部 DC 仔滿意度十分高!    夠簿夠細夠輕,靈巧方便,像一件藏於掌心的法寶 — 掌心雷!    而且性能與質素不俗,價錢又平,嘻嘻,是水貨!

你說得很對, ...
我試過去同一間舖頭哂相,效果出黎都有些少分別

我都好喜歡我部DC,因為夠輕巧,唔捨得換,另一部就方便屋企人即刻可以睇到影出黎既效果,尤其是俾公公同婆婆佢地睇!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 billchan 於 2007-12-4 10:58 AM 發表

你用緊果兩部是什麼機呀?
一部係CANON,另一部唔記得添

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 billchan 於 2007-12-5 08:30 PM 發表

多謝!  如果上面 d 孖寶 中左就真係勁!
恭喜,一定勁

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 billchan 於 2007-12-5 08:50 PM 發表

嘻嘻,比你講中,一定勁!   再次謝謝!

R4 跑出 12 - 3 - 2 , 如果 W 跑出 (3) 就非常勁, (5) 就好勁, 而家 (12) 就普通勁,美中少少不足啦!
今日5號,但5號跑唔出

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 billchan 於 2007-12-5 09:04 PM 發表

嘻嘻,R5 的 5 號 跑唔出無所謂, 但 我已收返 12號正獎和 3號安慰獎,很好了!

反而 R6  隻 5 號馬 KMY 和 我 吼住買住好耐,上次偷雞跟前搏殺祇得第三,今次換了個女騎師 韋羨妮,唔知得唔得? ...
原來係女騎師黎GA

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 billchan 於 2007-12-5 09:20 PM 發表

跑第二,交到功課啦!
我有贏啦! 因為冇買

相關搜索目錄: 功課

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 billchan 於 2007-12-5 09:34 PM 發表

「冇買」  !!   

有無用分數買今日 d 5 號呀? 跟住幾場 d 5 號唔錯架!

女騎師仲有一場馬,在 R7 騎 (7) 鰝鱁茬劘蔽岫n勁!
分數冇買5號呀,得一場,但跑唔出

誰能代替哥哥地位

頭先個PART阿蘇,笑到我KAKA聲

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 billchan 於 2007-12-19 10:23 PM 發表
唔知點解,剛才貼左上黎但睇唔到!

補番孖寶兩注飛:
冇圖喎?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 billchan 於 2007-12-19 10:36 PM 發表

我無得睇,但明天有重播,會睇返!    阿蘇 再上個星期介紹灣仔榮哥果間「 X X 小」好似又平又正,諗住去試下!
聽日有得重播咩,唔係星期六先有重播咩?
個名乜乜小廚咩?我都諗住搵日去試

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 billchan 於 2007-12-20 12:57 PM 發表
  阿標有少少攪作,請支持!      

http://forum.timway.com/f/thread-153534-1-1.html
師傅去左邊,佢唔係應該第一個出黎支持既咩

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 billchan 於 2007-12-20 05:22 PM 發表

星期四重播幾次謘I

X X 小資料:
XX小
香港灣仔晏頓街 8 號地下
電話:21393598

香煎鱆魚蓮藕餅 $20 / 4件
跟紅頂白(車喱茄肉醬粟米磨菇雞絲飯)$28
榮式燒雞扒飯 $27
...
你呢個唔係上個星期果集喎,係12月1日果集黎ga

你貼左間舖頭個名BOR

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 KMY89 於 2007-12-20 07:19 PM 發表

去左D無Internet 既地方
唔使,而家咪上到囉

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 KMY89 於 2007-12-20 10:44 PM 發表

而家返左屋企 lu ...  
家係最舒服既地方

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 KMY89 於 2007-12-20 11:07 PM 發表

有好多人無家可歸 ...
o下

誰能代替哥哥地位

祝各位聖誕節快樂 

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 billchan 於 2008-1-1 05:51 PM 發表
喂喂 ~ 唔知阿蘇個節目係咪就黎做完啦,遲D肥谷做飲食節目喎,唔知係咪接左佢個時間黎做呢?

相關搜索目錄: 飲食

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 billchan 於 2008-1-6 01:14 AM 發表

「真人蘇」今季最後果集會在 12.1.08(sat)播出! 之後在 19.1.08(Sat)開始,同一時段就換上「肥人谷」的【 味力 "昭"人  】!

我對肥人谷主持節目的能力和吸引力不大睇好!   希望我跌眼 ...
我都係鍾意睇阿蘇做好d,

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 billchan 於 2008-1-6 02:14 PM 發表

愛將收獎金,阿標跟少少 ...... 呵呵
好野,收到錢又可以去食野,再寫REPORT

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Free2Go 於 2008-1-14 01:11 PM 發表

邊有咁多好彩呀......我又輸啦.....所以我決定唔買馬啦.....除非有你既貼士啦....
你唔係話你撞彩既咩

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Free2Go 於 2008-1-15 09:13 AM 發表

你唔好呀....咁我咪無得跟......不如你淨係買馬囉.....
你咁都得!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 billchan 於 2008-1-17 03:10 PM 發表

停了投注一次!因為是晚出鰽颻僎滿A唔知有無走寶! 本來想買條 大 P 二穿一,旅英名駒 搭 金獅勇將!   
一定唔會走寶,仲有賺添

誰能代替哥哥地位

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。