推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

98 1234
發新話題

[原創] 元朗足仔介紹及報告

元朗足仔介紹及報告

ET園摺左... 要搵地方落腳...
萬分謝謝!!

引用:
原帖由 littlehorse 於 2013-4-3 15:24 發表
ET園摺左... 要搵地方落腳...
萬分謝謝!!
Ching! et 園搬到大馬路馬會對面, 工商銀行樓上.
今天路過, 唔知開業未????

相關搜索目錄: 銀行

未見招牌...
不過新場是拆左伙的...
之前其中一個主持人MAY同另一個技師已經轉左行...
引用:
原帖由 klin 於 2013-4-3 18:34 發表

Ching! et 園搬到大馬路馬會對面, 工商銀行樓上.
今天路過, 唔知開業未????

講下少少探險野啦...
睇完其他台報告, 去左大馬路巴士站一帶試試...
技C普普通通. 白白淨有D肉地咁啦... 唔係做人世又試下羅!!
DUP都OK既... 可接受... 再培訓出身!!
轉身問我要不要PART II, RPP都已經"唔覺意"咁撩慶我... 點會唔要丫!!

條女黑色一件頭長T, 剛夠遮PP多少少, 露出一對肉腿...
你話咁著法無野玩? 我又唔信啦...
欲拒還迎下, 一手入去試探, 頂, 黑色厘士腳邊底底!
款就近傳統D, 都幾SEXY啦!!
最後仲主動錫我心口排洪!!
我覺得熟絡D, 玩大D都仲可以!!
想唔想食, 食唔食得落又係另一回事!!
本帖最近評分記錄
  • hungkm 體力 +15 多謝分享 2013-4-8 14:12
  • hungkm 金錢 +15 多謝分享 2013-4-8 14:12

ET園2代消息:

今早搭巴士, 見掛左招牌係3樓左右外牆,
而樓下梯口未見有掛街招牌...
唔怪得一直搵唔到啦!!

引用:
原帖由 littlehorse 於 2013-4-4 19:03 發表 講下少少探險野啦...睇完其他台報告, 去左大馬路巴士站一帶試試...技C普普通通. 白白淨有D肉地咁啦... 唔係做人世又試下羅!!DUP都OK既... 可接受... 再培訓出身!!轉身問我要不要PART II, RPP都已經"唔覺意"咁 ...
Ching

幾$

引用:
原帖由 hungkm 於 2013-4-8 14:14 發表

Ching

幾$
元朗公價... 基本稅率!!

樓下已掛招牌, 得閒過去睇下有咩唔同!
引用:
原帖由 littlehorse 於 2013-4-8 10:34 發表

ET園2代消息:

今早搭巴士, 見掛左招牌係3樓左右外牆,
而樓下梯口未見有掛街招牌...
唔怪得一直搵唔到啦!!

引用:
原帖由 littlehorse 於 2013-4-8 02:51 PM 發表

元朗公價... 基本稅率!!
聽落好吸引. 但小弟未玩過元朗足仔. 公價即幾多???

單鐘148
雙鐘250
另加打稅

服務既野, 你有唔代表我有, 我有亦唔代表你有!
元朗開到周圍都係, 總有一間合你心意!

元朗足仔多過銀行同便利店, 競爭大, 未試過亂開價!

好, 試左ET圓二代, 出個包膠!

3樓, 隔離係間141
生財工具都係舊場轉移過黎
地方無之前咁大, 但間左5間房!
向後街方向會靜D, 大馬路就一定嘈D啦!
得一間沖涼房, 但比之前闊落好多, 無水浸問題!

打個招呼, 望一眼好似連素兒都有4個技C啦! 無咩心水, 任其發板, 來者都係舊人! 不過我未試過的!
詳情不述, dup就不要有要求, 反而rpp有點驚喜。服務就令人滿意, 互動性很好! 相信希望係新場盡量留客, 特別是舊客吧!

缺點: 我dup45分鐘, 早左10分鐘收工!

隔離台抄番黎既... 未經求証架...

新天地 - 推介技C呀玲&車里子, 另有天天同晴晴
新康園 - 有18~22妹妹仔出沒 (個人認為可能不太大!!)

再探ET園, 因為上次玩得甚開心, 心癢癢照板煮碗。講真, 今次都係純玩心態, 點番上次果條女就入房!

大家成年人, 做事要爽快D! 反正Part 1無料到就無謂花時間, 直入Part 2, 果然是賣點強項!

Anyway, 我想係時候要再搵新景點。始終純玩戰鬥格不是我想的全部, 有時也真想鬆鬆骨的!

今日去左間叫紅x園係大馬路馬會對面, 新天地樓上
試左個叫 童童
part 1 ok 認真 但可以再大力少少
叫佢按多d頸 佢又真係好用心咁按
小弟隻手係佢行黎行去期間,已經唔規矩,摸下摸下  滑lulu
part 2技師直接問BJ定全套
見佢相頭好, 又有d互動 唔洗問... 全套!
女女一除衫走肥, 吸手波, 白雪雪
幫我上套 仲甜笑幫我含 硬晒! 上馬!
玩波 點摸都無抗拒, 最尾比佢坐爆左!!!     
條女怕怕羞羞咁 I like it!  最尾放低家用 走人!

再去新x地
今次技師小倩, 短髮, 一件頭黑短裙加進取型事業線, 30左右吧
Part I 技術都可以, 要力水既不妨考慮下, RPP落力, 不過技術粗少少。
Part II 都ok服務, 身材不俗, 白滑走肥, 順利暢快升空完事!

呢度試左兩個都dup得下, 可再試下!

缺點: 趕下場, 35分鐘收工!

元朗區太遠了,好少去。都多謝ching分享報告。

謝謝C兄分享, 試左紅x園

環境普通, 衛生細節就差D啦!
鋪床張薄單勁吸油, 一個個油哄係上面用完又用!
無即棄褲, 果條尼龍褲都怕佢無咩洗!

技師普普通通, 4個坐係度, 無咩特別賣點!
dup dup 下聽到有C兄上黎要搵童童, 但聽到話無返喎! 那位C兄想走之際, 就被眾技師拉下留低!

YoYo技師算勤力, 賣相普普通通, 有基本功既!
Part II 亦都普普通通, 不過走肥黑絲已是一大賣點!
不過又係35分鐘收工, 唉!

礙於衛生考慮, 軟件亦不見得特別吸引, 個人黎講就無下次了!

引用:
原帖由 littlehorse 於 2013-4-24 23:23 發表
謝謝C兄分享, 試左紅x園

環境普通, 衛生細節就差D啦!
鋪床張薄單勁吸油, 一個個油哄係上面用完又用!
無即棄褲, 果條尼龍褲都怕佢無咩洗!

技師普普通通, 4個坐係度, 無咩特別賣點!
dup dup 下聽到有C兄上黎要 ...
其實見到佢條褲我都打左個突
所以就入面條boxer無除

引用:
原帖由 littlehorse 於 2013-4-24 23:23 發表 謝謝C兄分享, 試左紅x園環境普通, 衛生細節就差D啦!鋪床張薄單勁吸油, 一個個油哄係上面用完又用!無即棄褲, 果條尼龍褲都怕佢無咩洗!技師普普通通, 4個坐係度, 無咩特別賣點!dup dup 下聽到有C兄上黎要 ...
衛生環境系一個十分重要的基本要求

好, 又係我! 今次決定去探險, 試新場!
大馬路果頭落樓實在怕怕, 今次去炮仗坊!

Part I
先上去X, 四仔台有廣告。
地方細細, 呢個都不是問題,
問題是, 識唔識dup好, 我都不想要O sim!
加上見到床上毛巾白加灰, 都無謂講咁多, 即走!
雖主持人極力留人, 但近距離聞到一陣異味, 仲跑快兩步!

Part II
一野落左去金銀XX, 四仔台一樣有AD
上到去, 地方算闊落, 特別是房! 開大片都夠曬位了!
沖完涼開工, 點左件叫後生DD笑容好D的一件, 樣就普通啦。先問邊度倦, 就果度重點多D。位置都ok, 夠力水, 夠勤力! 再換mode, 技C帶點怕醜, 很少見啦! 互動下順利升空!

技師講, 佢地一定次次換鋪床毛巾, 我見D毛巾都ok乾淨。 客又可以選不織布巾, 抵讚!

臨走見另一個短髮都ok, 可以一試!

補充, 呢間用石油氣熱水爐, 夠熱穩定之餘唔怕要等熱水!

相關搜索目錄: 廣告
本帖最近評分記錄
  • hungkm 體力 +10 Thank you Ching 2013-5-6 11:35
  • hungkm 威望 +10 Thank you Ching 2013-5-6 11:35
  • hungkm 金錢 +10 Thank you Ching 2013-5-6 11:35

本來仲有兩間場未試過想去試下既...
但想起上次金銀XX有個短髮好像不錯, 就再去多次!

上到去, 上次果個技C做緊野, 原見的恐龍不見了, 另仲有另一個坐係度 (不過我完全無興趣)
淨番短髮招呼我... 正合吾意!!
賣相順眼, 臉圓圓眼大大... 三十鬆, 但KEEP得不錯!! 小背心下身材算係咁!!

PART 1 - DUP就力量欠奉... 不過由於美容底, 推油輕鬆下倒是不錯...
PART 2 - 無RPP, 互動就欲拒還迎, OK合格收貨!

事後清潔做足... 服務不錯... 可惜半小時多就收工... 又係唔足鐘!!
會搵多兩次, 睇下熟D互動性會否提高!!

- 呢個場用石油氣熱水爐真係好, 前後沖身均有C兄用緊, 接手完全不用擔心無熱水問題!!
- 換衫時見技C將全部用過的毛巾(包括鋪床巾)全包走... 抵讚!!

下次會去試下附近兩間場探險!!

相關搜索目錄: 美容 清潔

引用:
原帖由 presidentfxx 於 2013-5-7 16:32 發表
試過一次新x園, dup開兩次大 埋單700
一次過兩Q $700?
or
上去兩次每次$700?
如是前者合理, 後者... 不合符元朗消費水平...
七舊去大場都可以了!!

98 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。