推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] 元朗足仔介紹及報告

唔知喎... 相信因女而異吧!!
正所謂你有唔代表我有... 反之亦然!!
引用:
原帖由 presidentfxx 於 2013-5-7 16:49 發表
1次過2q 700
因小弟大食,但是否間間都有2q食?

泰?? 炮杖坊瑤瑤...
不過我未試過!! 唔知咩料!!

元朗都多新移民... 有陀地都唔荒後生!!
引用:
原帖由 presidentfxx 於 2013-5-7 16:50 發表
有無陀地o其他囡囡,食北妹多想試下其他

好, C兄請賽後報告!! MANY THANKS!!
引用:
原帖由 presidentfxx 於 2013-5-7 17:18 發表
[que]原帖由 littlehorse 於 2013-5-7 16:53 發表
泰?? 炮杖坊瑤瑤...
不過我未試過!! 唔知咩料!!

元朗都多新移民... 有陀地都唔荒後生!!

中女我 ... [/quote]

回復 27# 的帖子

說得好,服務總是因人而異,茶餐廳都係甘喇

相關搜索目錄:

回復 31# 的帖子

本星期都係食舊場, 無試新場。

前文提及的短髮姐姐,
大家都幾傾得, 佢無估到我真係翻搵佢, 開心到呢! 服務令人滿意, 不過進階技巧有待磨練。會繼續熟絡一下!

前兩日即興上去ET二代, 碰巧又係新架步招呼開果個得閒。兩三下過後都係直接升班part II算了!

dup就無進步, 二步曲就學曬D人工字典機咁立體聲發聲! 不過最不喜係怨我只幫襯一個鐘啦! (其實未又係得果30分鐘!) 出門連老闆娘都係咁講, 真係無咩引! 點都好, 過門都係客, 多少都係生意嘛!

臨走係咁sell我話有個高挑好身材靚女黎左喎! 叫我多D去, 唉, 算吧啦! 口講無憑, 我無見過, 有C兄見到請報料!

有無C兄最近試左元朗其他場呢?? 請簡單報告一下丫!!
如X源, 瑤X 等等呀??
小弟近來只喜好搵固定一件, 所以無暇試新場呀!!

跑江湖DUP骨咁多年, 女都見唔少...
囡囡又唔似係R小費R錢果隻...
但大家又有D友好熟絡感... 所以繼續KEEP下先啦!!
至於邊個就唔好問我啦... !!

是日搵女不著, 炮杖坊周圍行下睇下其他場咩料...

泰姐瑤X
泰嫂一位開門, 我企門口望入去地方算乾淨...
對門有兩間房... 唔知仲有無...
不過泰嫂令我有DD卻步... 下次認真DUP時再去!!

X源
上到去開緊大圍飯吃喝玩樂... 企門一望有位呀叔同桌食飯...
仲有成4位北嫂四萬咁口望住我...
都係唔阻佢地開懷食飯... 算!!

相熟技師放假數天, 不用猶疑, 試新場!
大橋果邊新場樓下街市人流太旺, 費事被點相! 就去對岸試"納米高科技分子"

上去, "神"級疑似老闆娘開門
環境不錯, 有裝修, 闊落企理!
老闆娘話仲有得蒸添!
介紹個排隊既黎, 唔合心水!
其他2個都係三十左右, 北北地, 化妝撈撈地, 似骨場格! 無咩性趣。再見到有個白白淨後生, 都順眼, 就佢啦!

dup就soso, 但都算勤力用心。轉身都好守規矩, 無奶油有專業事業線但無推油喎! 咁就由我主動啦!

後生就是後生, 怕怕羞羞! 熱身後轉身咫u具, 咁當然要問清楚啦!
去赤臘角睇3D片同去大會堂欣賞中式古典音樂同價。
肥媽食盡D代理建議全區零售公價。

服務後傾下偈了解下, 原來是強國七日鮮, 準備走了! 大專生一名, 朋友介紹黎幫補下生活費! 話唔再過黎了! 照咁睇, 七日鮮應該會繼續供應吧!!

呢個場不論軟硬均已為君準備好,
至於軟件是否合用則見人見智!
唯沒有提供一次完浴褲則要改善一下!

相關搜索目錄: 裝修 化妝

今日有事入開元朗,工作完即上來睇下各位CHING比的料,自己對環境衛生有D D要求,見CHING對金銀XX評價OK就上去,整體衛生絕對可接受,提供一次性短褲,GOOD
BG就只有一個,可能比較早,3X中中地少少肥(只下部),又唔係對人世可接受
PART I,我無要求,但感覺BG用心,其間小弟同小小弟都好好奇,多手又多口,BG服從性超高,順過順嫂
到PART II就更加就得人,互動性亦強,真正有聲有色,神十咁昇空成功,BG急於洗手而我亦需要抺手(hehe)

總算OK,但唔能夠同TST的場比較

話說7日鮮要走了, 明知人妻老相好放完假返黎, 都唔亮相住, 去貪新鮮多一次! (男人就是如此!)

囡囡見我回頭, 感到驚喜已主動拖入房, 輕輕一擁就認真dup下! 都係果句, 技巧有待改進, 心機同認真搭夠! 咁輕鬆一下都ok既!

小弟自問都斯斯文文, 不喜粗魯暴力。搵女亦寧缺莫濫。人心肉造, 感到對方有feel, 願意接受既都會愛錫多D, 唔會當佢是出黎做既。 話曬風月場所都係寂寞之地, 但有錢亦不是大曬, 做個朋友支持下都好丫! 人夾人緣, 呢個7日鮮就開中曬! 唔好理是咩原因, 總之條女今次對我真係有女友feel的, 又或者真係撻著左佢! 全程囡囡給我的感覺是: 真互動, 真反應, 真投入, 真享受, 最後是真不捨!

臨別, 傾多幾句, 勸勉兩句回去好好讀書, 不要勉強自己再落海! 開門隱約見囡囡帶小眼紅, 低頭不敢正視! 故事完結, 不再多言, 不留下尾巴開步走! 冀為囡囡留下一次苦中的綺夢吧!

終上去會一會老相好, 詳情不述, 反而想分享下見到的騎呢野!

今日上去, 居然見到大廳有兩個廿歲唔夠的C兄係度打疐, 同班C奶一齊食煙吹水, 氣氛樂也融融!

更奇特的是, 聞說是第二天繼續專誠係九龍渣車入黎!!

後生仔不找後生女, 玩戀母情意結?! 令人重拾忘記已久的佛洛依德, 甚有性有趣!
本帖最近評分記錄
  • hungkm 體力 +15 讚! 2013-6-18 15:51
  • hungkm 威望 +15 讚! 2013-6-18 15:51
  • hungkm 金錢 +15 讚! 2013-6-18 15:51

大馬路萬寧旁最近有一新場招牌閃閃, "又水又天", 咁當然要上去打探一下虛實吧! 對面係cafe, 樓上是拳館, 有趣!!
沿路都唔見有價錢牌, 開門問明價錢, 入閘!

望下, 有D裝修 (新場都無就死得了!), 地方算闊落, 5間房, 2個浴室。不過有一間係法式, 全玻璃沿走廊興建! 考你開放度啦! 飲品有檸檬茶, 菊花茶或清水選擇, 抵讚! 有一次完面褲, 我覺得是基本野now! 毛巾ok白淨, 鋪床係唔係次次換就真係唔知啦!

差D以為是神級疑似老闆娘按, 咁我就心無懸念了!
好在沖身後技師回來, 短髮瘦身型, 果一下與神級比, 總是好的! 實際都順眼既, 就開始吧!

dup就普通, 推油普通, 有按下淋巴, 當輕鬆下咁啦!
一路按一路傾, 原來呢度開24, 係咁叫我介紹朋友過去! 附近大寶號咁多, 競爭大吧!
Part II 很死力公式化, 完事我趕時間, 唔等佢返黎, 自己去沖涼算了!
換緊衫, 技師返入黎話差不多夠鐘 (其實連埋我按完沖身才35分鐘)
算, 叫佢按兩下頭。咁佢就開始出口術: 我醒你兩下, 你記得又醒下我喎!
小弟其實最討厭被R tips! 當然唔理佢!
見我無反應, 佢又搬出一堆理由解釋補鑊! 詳情不述, 都費事啋佢!

呢間場硬件ok既, 但我上去當時見到既軟件就soso啦!
一試無妨, 但無特別誘因既, 就無建立長遠關係既因素啦!

相關搜索目錄: 瘦身 裝修

昨天感覺有中小伏...

去搵老相好... 上到去話剛落街, 叫我沖身先即call佢番上黎...
咁都叫熟客, 無奶油會諗佢地負面野的嘛...
同埋聽住佢打電話狀既... 天真的信住先啦!!

入房, 換衫, 沖身, 再入房...
前後不到十分鐘... 老闆娘入房, 話老相好唔得閒, 返唔切黎啦!!
放曬電咁話介紹另一個技師黎啦...
咁即場在豬肉檯上的我可以點丫?!

講真... 出面坐係度咁多件, 無一件我有性趣!!
是但求L其啦... 好又一餐唔好又一餐...
咁講真, 公平少少講... 服務 & DUP又無咩...
係我個人要求不同姐, 期望與實際不符吧!!
本來真係想淨DUP收工算了... 都已經出埋聲講左...
但技師最後都係手多多... 相信都係想盡量搵多少少增值貼士吧!!
咁好黎好去羅!!

其實最後我都係唔知老相好真的有無被CALL, 或是落在去真的返唔切黎...
總的來說... 中小伏感覺仍存!!

引用:
原帖由 presidentfxx 於 2013-6-27 20:30 發表
炮仗坊“捉完"blacklist
C兄, Details PLS!!
咩咁慘呀?!

C兄夜晚過大馬路會好D

果間我上次開門不入, 因已感到殺氣!
btw, 佢點計可以收到你七舊??? 超特別服務x N次方??

前兩天又入開元朗,又再去番金銀…,唉…大九穫,開門時無BG坐系大廳,先入房,由於房後門有間共用沖涼房,咪先沖個涼然後赤條條等BG,入來個BG……無四十五都四十(吾系個胸,系年齡),我問佢,唔太合見緣,有無第二個,佢出番去之後又另一個入來,好D(最多39!!!)無得選擇,本著好又一餐吾好又一餐精神,黎啦!

一開始推背佢就坐在我屎忽上,好能重呀,我叫佢唔使推背,佢落床即RPP,咁快入直路?好,睇下你點玩!(下刪一般野三萬字)……

轉身我望到佢即時軟左,佢見咁情況好努力出手,又自動解除上空防線,唔解由自可,一解我重驚,TMD……更軟,佢拉我個頭埋身要我食奶,唉……我用降龍十八掌推能開佢,叫佢坐床尾,加D油比我徒弟仔,佢真的好努力,二話不說去床尾,解除埋所有防線,坐在床尾招呼徒弟仔,徒弟仔又唔太生性,BG竟然黎一招自我娛樂,左手招呼佢個私姑右手L拉我徒弟仔,好快佢High過我,我見咁,推開佢右手,索性睇佢練功,佢真吾客氣,即時左右手開功,左捽右撩,越玩越性起,絕對忘我之地(當我無存在)我把能火企落地自己撚雀,將近出就向住佢個面,來一野顏射

佢老味……我要自己黎就返屋企廁所都得啦,咁就無左四條紅衫,同一個偷跳的下午

相關搜索目錄: 娛樂

C兄慘痛經歷呀!
果度我覺得質素如十二米高台跳水, 差異很大!
所以只會找老相好!
極其量, 底線... 老闆娘!

早兩日十分疲倦...
在有限時間下, 就要一擊就中服務需要... 不要浪費青春!!
走左去大馬路天地線

一排無去... 咁好彩又係之前dup過果個技C招呼我...
其他都上鐘去了!!
整體有心機... DUP就真係有一定水準....
總的來說, 呢間都可以成為我的後備店!!

補充: 疑團已經解開, 花花薄床單是次次換的! 放心曬!!

我上星期六去金銀找老相好不左...
老闆娘力SELL我一個新返工中女...
為免上次咁半中伏FEEL, 表示無性趣走人...
跟手就黑臉出現... (我好唔鐘意呢個咁既態度!)
講真, 佢唔想D客集中於一個女身上, 想攪好個場...
自己就要搵多D FIT馬返黎至得架!!
唔係女人物體就一定受得落架!!

昨天先打電話上去, 囡囡都係無返...
電話中態度都係一般般!!
有DD心淡啦!!

為左認真DUP下, 就走去大馬路天與地
(樓下太旺, 唔多鐘意, 無得選擇下的選擇!)
其實個場整體DUP起碼唔會渣流灘... 質素整體可接受...

果日錯有錯著, 俾左個車厘子黎...
好熟耳, 醒起係以前係其他討論區成日聽到既名...
真係幾順眼... 身型不錯...
DUP落手勢不俗... 不過人就串串地啦!!
可惜PART II 限制多多...  兼無大開(我無所謂)
咁佢又聰明既... 知自己吸引客的地方...
唔爛做... 又可襟做D既...
可試!!

近排多左入元朗做野,前幾日四點半完成工作,跟ching指示去左試又水又雲,比左件乜Q乜Q我,求其系甘二按兩下就直入part2,無上無後,我試探下下路,限制多多,唉,是旦升空,即好似好好甘叫我快去沖走D油同我D機油,回來即叫夠鐘收錢,都只是五點三,挑那星!我問幾錢,佢話五百,好……豪比你,永不回頭

引用:
原帖由 hungkm 於 2013-7-10 17:31 發表
近排多左入元朗做野,前幾日四點半完成工作,跟ching指示去左試又水又雲,比左件乜Q乜Q我,求其系甘二按兩下就直入part2,無上無後,我試探下下路,限制多多,唉,是旦升空,即好似好好甘叫我快去沖走D油同我D機油, ...
C兄咁都肯豪俾佢?! 俾我已經嘈爆左佢地!
但c兄你去又水又雲?
我上次果間係又水又天呀!
水雲未去過!

當正價雙鐘$238, 加埋增值都唔洗咁多!
上次我第一次去又水又天條囡都係度R tips, 討厭!
結果最後$250單鐘價落樓!(我講明dup單鐘)
亦一直無再上去again!!
$500去教育路食後生七日鮮開大都得了!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。