推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

129 123456
發新話題

[上樓骨] 采 沄 湖 SPA

采 沄 湖 SPA

收到前水舞澗老闆娘mandy來電,於厚福街重新開業,跟地址上到去先知係依雲亭舊址。新店比之前的水舞澗佈置更華麗舒服。原本mandy安排左位有D鬼妺feel既Zoe比我,但又有其他c兄又mark佢,唯有禮讓下,下次再試。好彩冇左zoe都有個creamy補番,真係青春無敵,仲好溫柔細心。但此小妹妹只做按。

本帖最近評分記錄
  • sl5101 金錢 +3 我很認同 2013-6-19 19:03
  • sl5101 威望 +3 我很認同 2013-6-19 19:03
  • sl5101 體力 +3 我很認同 2013-6-19 19:03
  • 魔鈴娘 金錢 +59 新場? 2013-6-18 21:41
  • 魔鈴娘 威望 +59 新場? 2013-6-18 21:41
  • 魔鈴娘 體力 +59 新場? 2013-6-18 21:41
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2013-6-18 10:54
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2013-6-18 10:54
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2013-6-18 10:54

Thanks for report !!

請樓主提供店名
可考慮编輯你的標題 加上店名。
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2013-6-18 10:57 發表 請樓主提供店名可考慮编輯你的標題 加上店名。
多謝白貓版主加分,老闆娘還在考慮新店名稱,知道後將立即更改主題。Thx

老闆娘已定了店名為:采沄湖Spa

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 kingcoolman 於 2013-6-18 11:03 發表 多謝白貓版主加分,老闆娘還在考慮新店名稱,知道後將立即更改主題。Thx
信差兄剛提供了場名
而因此題是kingcoolman兄你開
你確實了後
可自行編輯
若過了系統期限
我可代你改
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2013-6-18 11:26 發表 信差兄剛提供了場名而因此題是kingcoolman兄你開你確實了後可自行編輯若過了系統期限我可代你改
唔該版主,收到老板娘通知,新店名為衁黫N湖SPA" ,已更新主題名。ThX

引用:
原帖由 kingcoolman 於 2013-6-18 16:00 發表 唔該版主,收到老板娘通知,新店名為衁黫N湖SPA" ,已更新主題名。ThX
好的 thx.

引用:
原帖由 kingcoolman 於 2013-6-18 10:46 發表 收到前水舞澗老闆娘mandy來電,於厚福街重新開業,跟地址上到去先知係依雲亭舊址。新店比之前的水舞澗佈置更華麗舒服。原本mandy安排左位有D鬼妺feel既Zoe比我,但又有其他c兄又mark佢,唯有禮讓下,下次再試。好彩冇 ...
Just tried Creamy and she is really good for pure bone massage. A typical local young look girl with nice face and attitude. Oily massage skill is excellent since she has been granted certificates before. Please do not expect anything other than massage or you should not mark her. Overall spent a good time with her and sure in my recall list.
本帖最近評分記錄
  • 魔鈴娘 體力 +59 讚! 2013-6-19 10:00
  • 魔鈴娘 威望 +59 讚! 2013-6-19 10:00
  • 魔鈴娘 金錢 +59 讚! 2013-6-19 10:00
  • messenger 金錢 +20 我很認同 2013-6-18 19:07
  • messenger 威望 +20 我很認同 2013-6-18 19:07
  • messenger 體力 +20 我很認同 2013-6-18 19:07

好地方! 有電話嗎?

引用:
原帖由 peterkim 於 2013-6-19 15:10 發表 好地方! 有電話嗎?
@ # # ( ! ! # ^

引用:
原帖由 kingcoolman 於 2013-6-18 10:46 發表
收到前水舞澗老闆娘mandy來電,於厚福街重新開業,跟地址上到去先知係依雲亭舊址。新店比之前的水舞澗佈置更華麗舒服。原本mandy安排左位有D鬼妺feel既Zoe比我,但又有其他c兄又mark佢,唯有禮讓下,下次再試。好彩冇 ...
恭喜,恭喜

恭喜 Mandy 搵到個靚場,
恭喜小喬榮升老版娘!

要上去探訪下兩位靚女老版娘先得

对了  請問價錢呢
是不是N和依雲亭一樣
是三百几十埋和五百几十埋那種?

昨日上去探兩老闆娘,風采衣然見到zoe妹妹,的確唔錯,還有高挑身材的Tiffany,
唉!想見下超靚的Creamy點知失望因為佢休息

引用:
原帖由 白貓兒 於 2013-6-21 08:03 發表 对了  請問價錢呢是不是N和依雲亭一樣是三百几十埋和五百几十埋那種?
是呢~

90分鐘$338 和 120分鐘Spa $538

引用:
原帖由 白貓兒 於 2013-6-21 08:03 發表
对了  請問價錢呢
是不是N和依雲亭一樣
是三百几十埋和五百几十埋那種?
貓貓,
乜唔係成個尖沙咀都係呢個價咩?
かわいいは正義成長は罪幼○趣味は王道

引用:
原帖由 魔鈴娘 於 2013-6-21 12:06 發表 貓貓,乜唔係成個尖沙咀都係呢個價咩?
較靓ぅVV房堻ㄕ陰o}身幾乎全部
都係三百几十、五百几  場之V準確價亦有差異
不是間V都有得}的 就幾乎全部
是298  498

TST 采沄湖 文文

某日, 收到message, 老闆娘話我知有個新場開左, 問我上左去恭喜人地未,
一個好耐無見個鵀W出現係眼前, 某日放假得閒, 一於約佢食下野, 之後上佢新鋪打搞下先,
食完野, 上去佢新鋪坐一陣, 入到去, 間場頂手返來, 裝修都幾舒服,
成個 setting 幾好, 坐左一陣, 新老闆娘帶左我入房, 傾左幾句,
之後佢話介紹個女女俾我, 叫我沖涼先, 沖完涼, 有人敲門入來女女叫做文文, 樣一般, 姐姐組,
講野斯斯文文, 果日著條波點裙都幾好睇, 先扒上床, 開背都算有力, 一路 dup 下, 一路傾,
又做左起底組組長添...

dup都算中規中矩, 合格有餘啦.. 之後推油, 手法都幾舒服喎, 真係有D似spa髽eel, 推完油,
推pat pat, 唔錯, 佢全part overall來講都幾好, 用心做完全唔會話hea下hea下咁。

之後轉身, OGC 佢開始招呼小魔, 佢好溫柔咁同小魔打招呼, 完全唔係果D想一招收你皮果種,
咁我都唔客氣攬下佢, 之後加速, 升空...

之後起身沖涼, 俾錢, 出去坐下, 傾下偈八掛下, 夠鐘走人...

P.S.   呢個文文如果講feel, 講服務都算係一個唔錯選擇, 不過如果係食相頭, 食幻齒就可以考慮下其他喇...
P.S. 2 係呢到坐左一陣, 老闆娘都幾好傾, 不過新開張, 好多野都唔係好就手, 所以都幾多笑話... XD
P.S. 3 坐係到果時, 見到幾個唔錯
                        1. Zoe, 後生, 好似幾好傾, 開朗形  (4/5)
                        2. Tiffany, 高挑, 長腿美女, 偽眼鏡娘~ XD    (4/5)
            有機會真係要試多幾野.

相關搜索目錄: SPA 裝修 笑話
本帖最近評分記錄
  • ken19lam 金錢 +20 多謝分享 2013-6-21 13:18
  • ken19lam 威望 +20 多謝分享 2013-6-21 13:18
  • ken19lam 體力 +20 多謝分享 2013-6-21 13:18
  • 白貓兒 體力 +30 多謝分享 2013-6-21 12:53
  • 白貓兒 威望 +30 多謝分享 2013-6-21 12:53
  • 白貓兒 金錢 +30 多謝分享 2013-6-21 12:53

引用:
原帖由 白貓兒 於 2013-6-21 12:25 發表

較靓ぅVV房堻ㄕ陰o}身幾乎全部
都係三百几十、五百几  場之V準確價亦有差異
不是間V都有得}的 就幾乎全部
是298  498
唔該貓貓~ 明白晒~

百物都上漲 ,又是加價的開始。
有很多地方已暗地加part2價。

引用:
原帖由 快樂人 於 2013-6-22 00:28 發表
咦咁呢到重未加咪好抵?

引用:
原帖由 快樂人 於 2013-6-22 00:28 發表
$200 加到 $300 ?

引用:
原帖由 Oldman 於 2013-6-24 13:43 發表

等如按摩90分鐘一對一
過去既事就係過咗去既事;現在既事就係去做愛做既事。

今個星期六,正式開張啦,恭喜晒!

引用:
原帖由 Oldman 於 2013-6-24 05:43 發表

If this is the case, I would rather go to mid size sauna.....at least with better facilities.....such as soup, fresh juice and meal etc.......

129 123456
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。