推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[上樓骨] 采 沄 湖 SPA

前幾日去采沄湖,原先想搵酷兒,但Anna話佢有幾個客接住要做,之後介紹另一位糖糖,話佢K得好好,我見有點ョA一試又何妨呢 !

入房後見小妹妹可愛的樣貌,個子不太高,但手勢和力度卻很了得,按背及腰時每下中正穴位,由淺至深,傾談下說是大場出身,再叫她按我的電腦手及小腿,按時很酸,跟住推油,明顯係鬆了很多  

整體來說,糖糖都幾好傾,有講有笑,在不知不覺中夠鐘了,算係好輕鬆,是一個不錯的選擇,有機會定必再找  

相關搜索目錄: 電腦

回復 94# 的帖子

而家好多新成员∼飘儿∼酷兒∼糖糖∼娜娜∼cc

回復 101# 的帖子

糖糖好識攪氣氛,唔怕dead air

引用:
原帖由 kingcoolman 於 2014-3-6 08:42 發表
糖糖好識攪氣氛,唔怕dead air
cc系好顺得人鴷|川姑娘

可惜收12點太早了,不適合夜鬼來

樂兒休假了兩個月,今天上班了

Thanks for report !

近月多次到訪,先後試左瑤瑤,CC,Tammy,飄兒同埋Chloe

簡評幾個自己比較難忘既BG
瑤瑤
後生,極有女朋友feel,骨技屬大陸美容院手勢,雖不正宗但勝在用心服務。唯一美中不足係廣東話不太好。最近都唔見佢,唔知佢仲有無返。但如果佢係度,一定係我首選!

飄兒
屬熱情好客型,多野講而且同佢傾計感覺好舒服,骨技亦唔錯。

Chole
後生陀地,同聲同氣。樣子身型都好,骨技當然一般,但都係用心去按。應該係采云湖最full booking既BG,基本上要預約先見到。

相關搜索目錄: 美容

試左新到港女文文,K骨技術一流,個埸清淨,要静静休息個半膳u係一流,K到訓驉I

引用:
原帖由 jimmy1617 於 2014-3-6 11:59 發表 cc系好顺得人鴷|川姑娘
順得四川姑娘~ I like it

回復 110# 的帖子

c兄有冇试过呀?不防交流下。

引用:
原帖由 jimmy1617 於 2014-4-11 17:59 發表
c兄有冇试过呀?不防交流下。
年輕少女,骨技未夠火喉,但你會feel到佢好用心,身材還真的很不錯。

引用:
原帖由 jimmy1617 於 2014-4-11 17:59 發表 c兄有冇试过呀?不防交流下。
CC 未试到,试左另一位本地文文,骨技一流。

回復 112# 的帖子

我都觉得系,每次上去見佢都好似同女朋友見面咁!

樓上骨首次經歷

昨晚レa,朋友介紹左厚福街采X湖,第一次去樓上骨,感覺幾好,對於本人,最緊要係地方乾淨,女女K得,招呼好,有陀地當然最好,朋友話可以一次滿足晒所有願望,佢咁講,緊係要上去試下,做左個陀地,25歲左右,K得,大{手骨,招呼好,可解甲,實屬難得,小費二舊,超值,下次一定翻BOOK

補番個師傅名先:雯雯

今日上到采沄,mandy話有新面孔,叫做suki,高瘦陀地,手骨同招呼一流,原來佢係大{出身,怪不得差點俾佢K到唹

引用:
原帖由 Manman438 於 2014-4-15 12:33 發表
昨晚レa,朋友介紹左厚福街采X湖,第一次去樓上骨,感覺幾好,對於本人,最緊要係地方乾淨,女女K得,招呼好,有陀地當然最好,朋友話可以一次滿足晒所有願望,佢咁講,緊係要上去試下,做左個陀地,25歲左右,K ...
請問雯雯様子如何?

其實采云湖環境幾舒服, 靜靜地

同意,好過呢度一d帖子, 成百几頁,d女成日又話新,上到去好似大陸d發狼,排隊入,坐係個大廳你眼望我眼!你間就比d客人有松一松髽eeling

引用:
原帖由 Becky 於 2014-4-24 11:28 發表
同意,好過呢度一d帖子, 成百几頁,d女成日又話新,上到去好似大陸d發狼,排隊入,坐係個大廳你眼望我眼!你間就比d客人有松一松髽eeling
一見到輪街症咁, 最怕, 就想即走.

所以有D場我預約時會講明唔會等, 去到冇房就會即走.

回復 119# 的帖子

呢度楼上舖讲都应该名列前五名了。

引用:
原帖由 jimmy1617 於 2014-4-24 11:50 發表 呢度楼上舖讲都应该名列前五名了。
可惜裝修已經閉残舊了〈

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 jimmy1617 於 2014-4-24 11:50 發表
呢度楼上舖讲都应该名列前五名了。
那你認為另四名次是那些?
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2014-4-24 12:46 發表 那你認為另四名次是那些?
我先講講我心目中的另外兩間先

櫻花泉 同 御溫泉

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。