推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

62 123
發新話題

[灌水] 睇到有生理反應的漫畫

睇到有生理反應的漫畫

唔知有睇開漫畫的朋友,有冇邊套漫畫試過睇到有生理反應?
我記得在讀書時,每次睇以下漫畫也會出現這個情況:

池上遼一的書,基本上也透裸露鏡頭,一睇就硬;
城市獵人,女角樣靚身材正,衣著性感,睇見留鼻血;
電影少女,跟城市獵人一樣。
重有冇其他?

有無睇過  透明人間  實驗人形.......等呀 ?

**  日 日 坐 收 五 斗     懶 與 培 塿 競 折 腰  **

** We the unwilling, led by the unknowing, are doing the impossible for the ungrateful. **

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2006-8-31 08:57 PM 發表
唔知有睇開漫畫的朋友,有冇邊套漫畫試過睇到有生理反應?
我記得在讀書時,每次睇以下漫畫也會出現這個情況:

池上遼一的書,基本上也透裸露鏡頭,一睇就硬;
城市獵人,女角樣靚身材正,:love ...
弓月光的[桃花情人]!

性感女神...東京大學物語(我睇到第26期咋..有冇人知之後出到第幾期呀???)亂馬1/2...新x小男人....

仲有套唔知咩名...講一個男人變做電車痴漢既..又係好正

引用:
原帖由 billchan 於 2006-8-31 09:33 PM 發表
仲有本哈囉乜q野?記唔記得?

近期的有一本由克亞樹寫的夫妻成長記,真係睇到硬哂架.

引用:
原帖由 KING546 於 2006-8-31 03:49 PM 發表
近期的有一本由克亞樹寫的夫妻成長記,真係睇到硬哂架.
我睇過一套desire都唔錯,個主角係日本大企業員工,同女職員'朋友及客戶攪.
幾好睇的!!!!!

在網上也有下載,要的可以問我囉!!!!

最近年前這本令我有點呼吸困難...樓上冰河兄不知有冇印象,我講過睇第一本睇龍虎門係因為係老祖宗殘殺凶星的一期令中學時的我有點呼吸困難,往後睇係唔多唔少有點期待呢?

不過嘛...這算唔算「生理反應」呢?

引用:
原帖由 yuyu6 於 2006-8-31 11:58 PM 發表

我睇過一套desire都唔錯,個主角係日本大企業員工,同女職員'朋友及客戶攪.
幾好睇的!!!!!

Please give me the link, thank you  

引用:
原帖由 yuyu6 於 2006-8-31 11:58 PM 發表

幾好睇的!!!!!

i want also , thanks

『神之左手、惡魔之右手。』睇完之後有反胃儱P覺。

有一套正經的 愛神,但我唔係講佢 !

我講的是另一套鹹濕的  愛神  好鹹好攪笑,但我買到第三集,未完,之後我買唔到~~

**  日 日 坐 收 五 斗     懶 與 培 塿 競 折 腰  **

** We the unwilling, led by the unknowing, are doing the impossible for the ungrateful. **

引用:
原帖由 billchan 於 2006-8-31 21:33 發表
哈,透明人間,是我少年時代在別人棄置的漫畫堆中找到的。我覺得搞笑多於色情;記得故事是說一個中學生,每次吃了魚子都可隱身,但身體一有生理反應就會現形!最過癮是每次主角都能自圓其說。現在想起也暗裡偷笑呢;可惜這套漫畫已借給人,而且係有借無還!慘!

想問下江川達也本 Lastman 天下版是否停刊,記得好似出到第8定第9期就見不到了,全書好似有11期...可惜可惜...呢本野都好攪野架
太陽系得番八大行星了...

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2006-8-31 11:47 PM 發表

仲有本哈囉乜q野?記唔記得?
   我無印象,唔記得呢本 哈囉乜q野!

引用:
原帖由 法王 於 2006-9-1 10:38 AM 發表

哈,透明人間,是我少年時代在別人棄置的漫畫堆中找到的。我覺得搞笑多於色情;記得故事是說一個中學生,每次吃了魚子都可隱身,但身體一有生理反應就會現形!最過癮是每次主角都能自圓其說。現在想起也暗裡偷 ...
  最近重新出版了【 透明人間 21 】, 21 即卄一世紀咁解! 男主角大個仔了!

曾經消失了的吃魚子隱身功能又回來了,繼續攪野攪笑! 已出七集!

引用:
原帖由 Steve_627 於 2006-9-1 02:38 AM 發表
想問下江川達也本 Lastman 天下版是否停刊,記得好似出到第8定第9期就見不到了,全書好似有11期...可惜可惜...呢本野都好攪野架
呢本野你睇到邊???
我記得我睇到主角打到去大廈...攪埋個大佬高潮..o個度就完左...唔係o個度end咩???

引用:
原帖由 yuyu6 於 2006-8-31 03:58 PM 發表

幾好睇的!!!!!

要要要要~~~thx~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 不平凡人 於 2006-9-1 10:49 AM 發表

呢本野你睇到邊???
我記得我睇到主角打到去大廈...攪埋個大佬高潮..o個度就完左...唔係o個度end咩???
之後個故事講大厦爆後D水攪到好多人異變,其間講咗幾個異變人嘅故事...最後好似打男主角個前世飛仔,大家都係甲蟲型態....最後1期我就買不到了...
太陽系得番八大行星了...

冇wor......

引用:
原帖由 billchan 於 2006-9-1 10:49 發表

最近重新出版了【 透明人間 21 】, 21 即卄一世紀咁解! 男主角大個仔了!

曾經消失了的吃魚子隱身功能又回來了,繼續攪野攪笑! 已出七集!
謝謝訊息,我要去找找了,橋段可以嗎,不會重覆舊作吃老本吧。

I's睇到我好有反應..

引用:
原帖由 法王 於 2006-9-1 11:48 AM 發表

謝謝訊息,我要去找找了,橋段可以嗎,不會重覆舊作吃老本吧。
  因為主角已是在工作中的大個仔,所以情節去得盡一點!有 do 野場面!

不過因為每集每故事都要獨立完結,所以橋段都有重重覆覆!

仍可睇下!

62 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。