推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

67 123
發新話題

[上樓骨] 男人去 spa 的心態?

回復 33# 的帖子

唔好幻想讀聖賢書鴾H唔好色.
ctim

男人去 spa 的心態 3?

引用:
原帖由 makemyday 於 2013-9-24 12:17 發表
唔見驉囪ife“回應,唔知係咪已經被“飛“
你就比人飛啦,我仲係度。

我真係唔明白你地 d 所謂 師兄在想d乜野?要 part 2 知馬,就搵自己條女或老婆搞就可以了,做乜要搵那些骨妹呢?實在side 錢。

我同我條仔講,我同你做 part2,同你玩,唔係好過你出去比錢同人玩咩?

做技師的姊妹呀,其實你地好蝕底囉,要去搞男人的 JJ ,D 臭男人一路比你地搞,一路性興奮幻想妳,有D仲多手多腳添,這樣和非禮你地有乜分別呢?

有些仲話 "開大" 添,我唔肯定開大點解?不過都唔方係好野,我諗係 "性行為" ! 若是屬實,技師和妓女有何分別?白貓兄,請寬恕我這樣說。

骨妹們,為什麼你們那麼墮落,比 D 臭男人這樣佔便宜都得呀?唔通做骨妹真係禁好搵?

引用:
原帖由 wife 於 2013-9-24 16:41 發表 你就比人飛啦,我仲係度。我真係唔明白你地 d 所謂 師兄在想d乜野?要 part 2 知馬,就搵自己條女或老婆搞就可以了,做乜要搵那些骨妹呢?實在side 錢。我同我條仔講,我同你做 part2,同你玩,唔係好過你 ...
我有簼_怪 一般睇開本版一段時間的(绝大多數是男)
才會叫我白貓兄或貓兄
我想信若有偶爾走入此版而不是女技師的女會員
未怎接觸過此圈的人或事  較可能N叫我白貓兒或版主(
如在本版左上角留意到我是的話)。
God's mill grinds slow but sure.

本人甚少在這裡發言,但忍不住要講兩句,這位女仕,你條仔有你在身邊,都出去按摩,在你身上得不到的,就出去得到滿足,點解你自吾反省吥呢?

引用:
原帖由 kot 於 2013-9-25 19:43 發表 本人甚少在這裡發言,但忍不住要講兩句,這位女仕,你條仔有你在身邊,都出去按摩,在你身上得不到的,就出去得到滿足,點解你自吾反省吥呢?
exactly

就算你如何滿足你條仔, 係男人都會去偷食.
男人天生係播種機器, 一夫一妻係不合時宜
ctim

引用:
原帖由 wife 於 2013-9-24 08:41 發表

我真係唔明白你地 d 所謂 師兄在想d乜野?要 part 2 知馬,就搵自己條女或老婆搞就可以了,做乜要搵那些骨妹呢?實在side 錢。

我同我條仔講,我同你做 part2,同你玩,唔係好過你 ...
再說 不耍侮辱在這行的工作者,如娛樂行業,她們都是為生活 是你情我願 是金錢的交易 有某些場 是嚴禁色情交易的

相關搜索目錄: 娛樂

引用:
原帖由 kot 於 2013-9-26 12:56 發表

再說 不耍侮辱在這行的工作者,如娛樂行業,她們都是為生活 是你情我願 是金錢的交易 有某些場 是嚴禁色情交易的
基本上大部份既場都是嚴禁色情交易, 因為場主負責人要上身, 但技師同客人有沒有遵守? 房門關上, 負責人唔會知, 或者有些知都會詐唔知.

相關搜索目錄: 娛樂

引用:
原帖由 wife 於 2013-9-24 16:41 發表

我同我條仔講,我同你做 part2,同你玩,唔係好過你 ...
唔知呢位美女有沒有買靚衫的嗜好? 如果妳睇中件新衫, 妳條仔話屋企衣櫃已經咁多衫, 話妳SIZE錢, 妳估妳會唔會當街黑面? 算罷啦, 女士們, 不要再妄想妳能夠了解男性.

引用:
原帖由 taipoman 於 2013-9-26 13:34 發表

基本上大部份既場都是嚴禁色情交易, 因為場主負責人要上身, 但技師同客人有沒有遵守? 房門關上, 負責人唔會知, 或者有些知都會詐唔知.
咁咪係囉,關住房門,做乜都無人知啦!!!!!!

不過我都好想知做技師們的心態,有無人可以在這裡寫幾句呢?妳地會唔會骨子裡好矛盾,一方面覺得要靠呢d男人賺錢,但另一方面卻憎恨這些臭男人 "輕薄" 妳們。

還有點解呢d樓上骨會越開越多呢?

Wife 女士 好像没以前那麼 cynical

一個唔知男定女既人,算把啦?

引用:
原帖由 wife 於 2013-10-7 12:28 發表

咁咪係囉,關住房門,做乜都無人知啦!!!!!!

不過我都好想知做技師們的心態,有無人可以在這裡寫幾句呢?妳地會唔會骨子裡好矛盾,一方面覺得要靠呢d男人賺錢,但另一方面卻憎恨這些臭男人 "輕薄" 妳們。

還 ...
一買一賣, 只要俾足錢, 何來憎恨? 更何況遇上有財氣的客人, 冧得佢開心, 送錢送袋送電話等閒事, 不過如何冧得客人開心, 就各師各法, 技師樣樣指令依足客人, 有的客人反而唔覺得佢吃香, 識得吊下癮反而係高招, 我聽過有某某技師, 同啲客講無論如何都不做part2, 傳遍討論區, 客人自然就覺得佢矜貴, 出手都不同, 務求能夠一親玉手, 當得到技師part2服務之後, 陪感滿足, 還上網繼續公告其他人這技師是不會有part2, 要尊重她等等, 滿以為自己真係人冇我有.

一個吃飽飯等XX的人 ,怎會明白到有些女人也要養家

看來你們在跟尼姑說性愛,為何?

人不風流袛為貧人不風流枉少年
自古男兒皆好色
......
.......
ctim

67 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。