推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

主播英文名 2007

乜tvb有個人叫林穎欣咩?

引用:
原帖由 schalke04fans 於 2007-2-27 00:26 發表
yes !!I fix it THX
呵呵,嚇死我,我以為林穎欣過左tvb… 好意外…

引用:
原帖由 schalke04fans 於 2007-2-27 00:48 發表
林穎欣ok ga
she go tvb it's gd
有d意外o者,同埋我比較小留意佢…

引用:
原帖由 manhattanpotion 於 2007-2-27 01:41 發表
陳凱欣:Yan
佢唔係叫Rebecca

仲有前主播多左個"陳偉利:Gary"
係喎… cca欣英文名係rebecca啊,點會係yan…

man妹真係眼利~

引用:
原帖由 kwanix 於 2007-2-27 08:48 發表
yan可能係花名...?
英文名可能仲係rebecca...我估
應該係啦… NOW果d人平時叫佢做呀欣架…

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-2-27 13:49 發表

乜你甘架,講少少聽下都得呱 ,怕我同你爭飯食?
甘就唔迫你囉
某論壇貼過出黎架啦,不過始終無我地d資料咁齊備… (我地呢篇多過佢地… )

仲有呀,佢地果個區跟本就抄我地,有兩條友叫 "zo*haha2004" & "su*tying_suki i" 經常過黎偷野,仲抄我地d topic…

自己搞唔好個版就唔好抄人啦… :bird:

引用:
原帖由 motinlee 於 2007-2-27 15:28 發表

我地好0野多先有人抄
無錯無錯~

佢地仲要搞個勁唔尊重主播o既投票 - "你最討厭的女主播"

火都黎埋!

引用:
原帖由 boaztin 於 2007-2-27 20:22 發表

我知呢個係邊個論壇
不過可能好多人都知
知就算啦,唔好爆響口…

唉… 總之一字記之曰 - 廢…

引用:
原帖由 schalke04fans 於 2007-2-27 21:00 發表
so I post Bus forum more than anchor forum
mmm... 咁至係架嘛…

引用:
原帖由 schalke04fans 於 2007-2-27 22:57 發表
yes ar... 171 長沙灣-海怡半島!!
鴨脷洲區!!
171 代表快、靚、正+動力!!!
我早排都成日撘171入海怡揾同學架~

引用:
原帖由 schalke04fans 於 2007-2-27 23:31 發表
係咪好快呢
幾架!好方便!

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-2-27 23:48 發表

唔使問ADA肯定俾人投咗,唉無力呀

識笑啦,平時你好COOL都唔笑嘅,最鍾意見到人地笑

世間此終XOCAT好
咁又無喎,跟本就榜上無名添! YEAH~

引用:
原帖由 schalke04fans 於 2007-2-28 00:03 發表
某post 我講吳秀華 梁靜雯!!
d人係咁鬧吳秀華d化妝好濃!!又話埋佢d手指甲成手指甲油核突wo!!
又話佢拉低收視!!離譜
Jolly ca欣 呀慈 陳珮瑩夠有la... 又唔見果d友鬧佢地!!
我認吳秀華真係成日油指甲 ...
我都見到,真係好離譜…

呢度好好多啊~

相關搜索目錄: 化妝

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-2-28 00:08 發表

好野,呢個係今日焦點
洗唔洗登埋報紙?
引用:
原帖由 schalke04fans 於 2007-2-28 00:12 發表
yes ar... 呢度好!!!
呢度D人講野有分寸好多~

相關搜索目錄: 報紙

引用:
原帖由 schalke04fans 於 2007-2-28 00:19 發表
如果ada 咁做anchor 有冇問題??
ada姐姐又唔同喎… 佢形象本身唔係咁嘛,無端端咁整真係幾恐怖…

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-2-28 00:21 發表

有個J版係度睇住嘛

絕對要登啦
我都覺呢度友善D
仲好warm,好有家庭feel添~ 好講得笑~

引用:
原帖由 schalke04fans 於 2007-2-28 00:32 發表
我用咗成年先接受到!!! coz 好少anchor油到成手指甲油報news!!
呢個又真係唔掂o既… 我實接受唔到… 不過依家我有時睇下佢,都ok丫,頂多擦 "令面d" o者…

引用:
原帖由 schalke04fans 於 2007-2-28 00:43 發表
頂多擦 "令面d" o者???
唔好意思!!你up咩??
"令" = "立立令" 個 "令"

有d指甲油係無色,查左只係"令面d"咁lor~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。