推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

49 12
發新話題

過檔無線新聞女主播 - 簡惠宜

你咁都要分三個帖謝\圖?

另問20-10-2013凌晨係簡小姐鼤臚@晚?

引用:
原帖由 kisskisslove 於 2013-10-20 18:43 發表
就係昨晚見到佢  吾靚 ,佢個鼻好假 , 讀得好難聽
不過睇番她未係主播D 相 而加真係大執過
cable 大執能力吾錯
你唔清楚唔緊要,但係你講到好似幫簡小姐保守秘密咁鵅H

我想知道由21-10-2013起到而家9-11-2013凌晨,簡小姐出鷖韐X多次?

唔知七個零兄係咪捉唔到佢出鏡黈伅〝O?

總之一句講晒,俾番簡小姐多蠷鷛|去進步啦。

引用:
原帖由 xavier1679 於 2013-12-7 13:20 發表
俾多d時間佢啦,又唔可以話劣質冒牌貨既,雲佩斯都係出自睆煄A表現唔錯。源源雲佩斯初出黎個陣都係唔少螺絲,後尾表都唔錯。只係可能每個人既適應時間唔同。特別係儀家添啦,cable直頭無咩人用,我唸可能唔同上個2- ...
冇辦法啦,鬼叫有線拎到免費電視牌之後就走鼲搹h女主播咩。

引用:
原帖由 風也燒燒 於 2013-12-7 18:05 發表

版主好似暗示走鱄荅Z女主播去魖銗L新台做主播.不過好似唔係咁喎.好似佢地轉行多過跳槽.
又未必個個都轉行鵅C

引用:
原帖由 jaskban 於 2013-12-8 18:51 發表
“又未必個個都轉行鵅 你好似知唔少野窩,請舉個例
“跳槽?定還是Katherine想去一個新奰藿珧洁H之不過佢先得鶪限茪赬q視台經驗,能唔能夠成功跳槽架?” 好想知你點計到5個月?11月-6月=5個月?  以前 ...
咁大概都估到;另外Katherine工作鰲X耐我當然知啦,事關個帖係我開鵅C

今晚凌晨時份終於又有簡小姐苤C

引用:
原帖由 jaskban 於 2013-12-22 17:59 發表
希望聖誕新年假期簡姑娘做多幾晚喇,成日蛇仔,黎同學同Tommy仔包辦深夜真係好鬼悶,雖然最近搖搖都客串過,但我始終覺得佢出鏡時塊面點會咁大呢 ...
冇,我只係覺得Winnie少出鏡隉C

引用:
原帖由 jaskban 於 2013-12-22 17:59 發表
希望聖誕新年假期簡姑娘做多幾晚喇,成日蛇仔,黎同學同Tommy仔包辦深夜真係好鬼悶,雖然最近搖搖都客串過,但我始終覺得佢出鏡時塊面點會咁大呢 ...
請問邊個係Tommy仔呢?

今晚再次有Winnie鴷X現。

31-12-2013 深夜直播室 1:00am-4:00am/有線新聞 4:00am-6:00am
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 jaskban 於 2014-5-27 19:16 發表

Winnie過左83睇黎Winnie個Post可以重光

呢度有版友見過蛇仔條女話幾靚,Winnie應該原本都有仔
btw無圖無真相
簡小姐過檔TVB已經證實鰿[臐H

引用:
原帖由 聯威新樓 於 2014-5-28 15:52 發表
迫走更多有樣同有能力既女主播
我諗係佢]各有發展,唔好乜都賴晒落王總主播度。

引用:
原帖由 jaskban 於 2013-10-20 18:18 發表
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
標題已作修改。

本帖現已解鎖。

引用:
原帖由 Pantech 於 2014-10-30 04:38 發表
即將登陸83台,頂替11月3個離職主播
係頂蔡雪瑩定係頂高芳婷?

引用:
原帖由 Pantech 於 2014-10-30 14:01 發表
蔡雪瑩同另一個早走過高芳婷
另一個係邊個?

引用:
原帖由 bennsiu 於 2014-11-29 18:58 發表
老牛聲,, 不過點都好過陳逸雅
係黃凱Y齛塈C音夾重鼻音聲,定係莊思敏齛堣予妗?之但係我曾經聽過簡小姐把聲,實情並唔係你]所形容齛媮n喎。

2-5-2015 now午間新聞 13:00-13:30
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

本帖現已解鎖。

引用:
原帖由 0000000 於 2015-7-13 06:56 發表
13/7/2015 香港早晨
12-7-2015 now新聞報道 16:00-16:30

引用:
原帖由 0000000 於 2015-7-13 06:56 發表
13/7/2015 香港早晨
12-7-2015 有線晚間新聞 21:00-21:30

22-8-2015 now午間新聞 12:00noon-12:30noon

49 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。