推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

39 12
發新話題

秋之樂Spa

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-10-21 20:44 發表
師兄們,剛剛拜會過由兩位靚女老闆娘新開麍謅尬烿pa…此場地點方便,有三個水療房,一個有獨立浴室麉鶻祟苤A環境不錯…現在試業中,技師有Tina,韻芝及水晶……10月25日正式開業,到時仲有新技師加入! : )

地點 ...
師兄,請問是否在水之戀樓下?

相關搜索目錄: SPA 水晶 水療

昨天下午出尖沙咀辨事, 見有時間想上去開的樂道放鬆下, 可惜Full booking. 諗起隔條街新開的秋之樂, 就啦啦聲上埋去, 剛啱有位.

第一次上就由老闆娘秋兒安排.

沖完涼, 技師入房, 只見佢上面紅色窄身Tee Shirt, 下身超短裙, 約165的身材加上高踭鞋, 有前有后的美好身材一露無遺. 請教芳名原來叫KK, 記得有師兄介紹過, 使我有點喜出望外.
        Part 1, 好好心機帮你按,按壓功夫都有水準,好舒服, 全程用力冇Hat到.
        Part 2, rpp掃前列腺位好舒服, 互動下排洪. 完成後再按頭鬆弛下.         
        一次難忘的享受體驗, 希望日后有機會能再重逄

引用:
原帖由 aero169169 於 2013-11-4 11:09 發表

上星期某天第二次來這場, 試了水晶+韻芝
秋兒帶了我入水療房後, 然後就介紹了兩位美人給我認識
不知為何, 覺得韻芝有點熟口面
雖然兩位都分別和我說是新入行, 但從開背開始, 都感覺佢地絕非新手,
按得有板有眼 ...
看來師兄係享受雙飛?感覺好嗎?

相關搜索目錄: 水晶 水療

引用:
原帖由 aero169169 於 2013-11-4 16:11 發表

e-zone師兄, 雙飛的感覺當然好
要2個BG夾得又放先好, 唔係就唔上唔落囉

引用:
原帖由 Mia33 於 2013-11-6 11:04 發表
今日返工有coffee,水晶,糖糖,Tina,韻之,Lily。
KK今日休息?原本想搵佢

相關搜索目錄: 水晶

引用:
原帖由 Mia33 於 2013-11-12 19:40 發表
我們一起加油,花生油芝麻油橄欖油
秋兒姐,仲有BB油

引用:
原帖由 cahill12345 於 2013-11-26 12:01 發表
試左LILY,不太好玩,

但發覺秋兒好正
我都覺得係, 細細粒, 好好食

引用:
原帖由 Mia33 於 2013-12-17 12:58 發表
今日有tina,丁丁,coffee,水晶,韻芝,apple,ruby,miumiu,仲有電熱毯
有電熱毯真好, 老闆娘服務周到

回復 433# 的帖子

洞房???咁要摆几圍好好慶祝下先得

引用:
原帖由 Mia33 於 2014-2-12 14:05 發表
新床和新浴桶已到
搵日得閑上去試新嘢

引用:
原帖由 messenger 於 2014-3-4 17:35 發表

Tina換了新髮型,令我眼前一亮

寶兒穿上另一套連身短裙,多可愛∼

小燕子的修長美腿很吸引∼

今日有幸與眾美女一起吃蛋糕,真開心

唱了首:小寶寶,食蛋糕
信差兄真有福, 享盡美女

引用:
原帖由 ken19lam 於 2014-3-5 10:46 發表
祖兒的推按,推油,力度給我酸酸鬆鬆的感覺,很是受用,不知是否有成兩年的經驗,是熟手的呵!如果是當年,我又要做導師了。
祖兒身材是有料之人,腿亦是我留意的元素!傾傾講講又到了重要時刻,經驗的我亦有點緊張 ...
KEN兄都好有面, 可以請到樂壇之王

引用:
原帖由 Mia33 於 2014-3-28 13:19 發表
今日有朋友客串一日
秋姐的神秘朋友? 想知

引用:
原帖由 Mia33 於 2014-4-10 10:52 發表
今日有祖兒,tina,Angel,水晶,小燕子,心兒,mika ,娜娜,彤彤,kiko,仲有佳佳返晚上7點到12點。
秋老闆:唔知有冇安安呢??

引用:
原帖由 wahoo 於 2014-4-19 13:19 發表
秋老闆,請問係乜炾篫y
我都想知, 唔通有金絲猫

引用:
原帖由 Mia33 於 2014-5-30 10:54 發表

c兄可以打電話問

我都好耐冇拜訪秋姐啦, 真失禮

引用:
原帖由 ken19lam 於 2014-5-30 11:22 發表
咁重唔快
是的Ken兄

引用:
原帖由 Mia33 於 2014-5-30 13:00 發表

上來一餐打

秋姐,小弟聽教. 你嚇得我唔敢上去

引用:
原帖由 messenger 於 2014-6-5 16:35 發表

還剩不足50撃,在猜貓兄會用什麼顏色呢?
佢中意桃紅色

引用:
原帖由 Mia33 於 2014-6-5 16:46 發表
[quote]原帖由 e-zone 於 2014-6-5 16:40 發表
佢中意桃[紅色/quote]

妳點知呀?我係鐘意粉紅色哈

恭喜秋姐, 我倆有緣

引用:
原帖由 messenger 於 2014-6-28 13:44 發表
她不是全白紙了 樣子漂亮,性格爽朗率直,完全陀地Feel,哈哈!
唔通張白紙咁快俾差兄上左油墨?

引用:
原帖由 messenger 於 2014-7-29 16:13 發表

不知怎解? 未見過單單,但卻對她已有份特別感覺....
差兄心靈相通?心有靈犀?心有獨鍾?

引用:
原帖由 wind_wind 於 2014-10-6 08:36 發表
日本男士最近選出演藝圈「五大誘惑女神」,這五位女神必須身材臉蛋兼具,而且魅力絕對令男人把持不住、難抵誘惑,結果壇蜜、藤原紀香、綾瀨遙、深田恭子、真木陽子,成為日男的最愛。而要數秋樂既誘惑女神之一,非 M ...
師兄, 唔使按都睇到我流鼻血啦

引用:
原帖由 messenger 於 2014-10-6 12:01 發表

e-zone兄要上去找紫紫止血了
差兄, 點解唔係Michelle係紫紫?同一個人?

引用:
原帖由 messenger 於 2014-10-6 16:24 發表
呵呵!找Michelle怕會流血不止喎,找紫紫止止血嘛
剛剛推介了一位大師兄上去試Michelle ,也對這位小淘氣讚囗不絶呢∼
原來如此. 多謝差兄的關懷體貼, 知我老人家唔受得刺激下次聽你話搵左紫紫先再搵Mechelle

39 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。