推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

167 1234567
發新話題

過檔NowTv新聞及財經台總主播 - 徐蕙儀

引用:
原帖由 過氣水手 於 2008-11-4 14:24 發表
有線新聞出了一位新人徐奇暉, 身材之勁令觀眾讚嘆不已. NOW TV 徐蕙儀確實遇上勁敵!!!
未算!
如果徐奇暉過去NOW TV
徐蕙儀先至真係遇到勁敵

gOOd!
any more?

之前都仲有大大cap
http://forum.timway.com/f/viewth ... mp;highlight=%AE%7D
http://forum.timway.com/f/viewth ... =%AE%7D%BF%B7%BB%F6
而且第442期味道月刊仲有佢既專訪
http://www.lisahk.com/common_ema ... id=13&top_id=57
有冇大大貼份專訪上唻
同分享winnie媽cap

very g(  人  )d
well done brother

She is sO hOt in yesterday night
Can any brother share

引用:
原帖由 還可以 於 2011-3-25 22:31 發表

我都希望有師兄可以cap
我都希望有師兄可以幫幫手

She is sO hOt in this night
Can any brother share

等咗禁耐終於有知音出番Winnie嘅cap多謝大大 唔知大大有冇依幾日嘅cap分享?

引用:
原帖由 carsonchan 於 2012-1-15 15:31 發表 開唔番
開唔番?
咩開唔番?

有冇大大分享o下今日winnie姐嘅cap?
佢件金色衫睇落幾靚

引用:
原帖由 carsonchan 於 2012-1-29 10:56 發表
more please:bow:

有冇姖依幾日o既cap圖
多謝大大

有冇姖依幾日o既cap圖
多謝大大

有冇佢 依幾日o既cap圖 好多日冇見佢o既cap圖啦
多謝大大

今日Winnie very gOOd唔知邊位大大有冇今日嘅cap同大家分享?

今日Winnie 都著得ok gOOd
唔知邊位大大有冇今日嘅cap同大家分享?

Winnie今日明明下午冇著jacket架
點解到夜晚又著咗
唔通件see through透得太過緊要

點解依排冇人cap佢架

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2012-4-17 22:43 發表
又係呢件豹紋褸?
咁先襯佢架嘛
Cougar

mOOre mama winnie's cap plz

早一個月前
Winnie媽佢先係個財經講座做on hoster
有冇大大cap o左同大家分享

引用:
原帖由 carsonchan 於 2012-6-28 19:43 發表

sOO gOOd

唔知大大有冇多D
mOOre plz:bow:

sOO gOOd

尋日Winnie 都著得ok gOOd   
唔知邊位大大有cap同大家分享?

尋日Winnie 著得好爆 very gOOd   
邊位大大有cap同大家分享?

167 1234567
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。