推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

28 12
發新話題

[上樓骨] 金雅軒

金雅軒

舊貼鎖了.....近期主場, 試了幾個相當不錯的BGs計有文文, 玲玲 等等.
這幾天再訪可惜文文, 玲玲已經離開; 幸有Bella服務,part one 用心 part two 貼心.
主動的Bella更分享了她幾張靚靚照片.

引用:
原帖由 Y2K_ 於 2013-11-26 19:43 發表 舊貼鎖了.....近期主場, 試了幾個相當不錯的BGs計有文文, 玲玲 等等.這幾天再訪可惜文文, 玲玲已經離開; 幸有Bella服務,part one 用心 part two 貼心.主動的Bella更分享了她幾張靚靚照片.
Bella我在幾個月前也試過,各方面都相當不錯

我早幾日上去見左希希,唔錯,女朋友一樣

how about Helen ? still there ?

she is still there.

得到場主Ada和Bella本人當面同意分享她的照片給我認識的骨友,
不知可否.....

引用:
原帖由 Y2K_ 於 2013-11-27 20:46 發表 得到場主Ada和Bella本人當面同意分享她的照片給我認識的骨友,不知可否.....
我識你  咁係米傳俾我?
其b在ada weechat 也看到些技師吧
不過最新的就不知她們名字了

God's mill grinds slow but sure.

Those I have are not list on Ada's weechat.

引用:
原帖由 aero169169 於 2013-11-27 08:59 發表

Bella我在幾個月前也試過數次, 各方面都相當不錯
昨天也試了第一天上班的安琪, 靚女一名, 身材很好, 按摩算是一般, 但其他方面不錯, 有女朋友feel

引用:
原帖由 aero169169 於 2013-11-29 11:18 發表

昨天也試了第一天上班的安琪, 靚女一名, 身材很好, 按摩算是一般, 但其他方面不錯, 有女朋友feel
會合我喜好嗎?

引用:
原帖由 BMG28 於 2013-11-29 12:28 發表

會合我喜好嗎?
應該也是你杯茶

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 aero169169 於 2013-11-29 12:31 發表

應該也是你杯茶
想要跨張D,有咩推介

相關搜索目錄:

頭先打左去BOOK啦...但好似老闆不太鐘意人打手提
請問地址係邊話?

回復 9# 的帖子

Bad news, she quits.

引用:
原帖由 Y2K_ 於 2013-11-29 21:40 發表 Bad news, she quits.
Oh so fast.....?!
Ada told me that she left early yesterday.
Anyway, I tried Bella last night, massage skill ok with nice figure, highly recommended

各位師兄可否pm Ada WeChat username 俾我呢?謝謝!

引用:
原帖由 j398072 於 2013-12-2 16:05 發表 各位師兄可否pm Ada WeChat username 俾我呢?謝謝!
嘩 我倒想我没提過佢weechat喎
如果你未識佢 何不先去 識了她 再問她weechat?
God's mill grinds slow but sure.

Bella local or mainland ? Thx brother

Bella = Wendy ??

引用:
原帖由 iwc2629 於 2013-12-12 14:25 發表 Bella = Wendy ??
她們是兩位唔同技師

白S兄,
有小道消息话金xx將會结業,坚定流?

It has been closed already.

做到年尾最後一日。

希望ada 好好休息 新一年生活愉快

當晚做到晚上八點提早休息。

真的希望ADA快D找到好地方開業

小弟我必定支持

28 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。