推介:| 旅行社 | 機票 | 航空公司 | 行李箱 | 旅遊保險 | 酒店預訂 | 民宿 |

發新話題

墨西哥之旅

睇唔出你細佬都幾靚仔啵...  似家姐無???   
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
唔好話離開髐G十年, 即使到死o個日我都會係香港人!!!

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2/28/2007 02:59 PM 發表

比你睇, 唔好笑人喎
嘩, 一個字, "正"!!!

係啵, 咁早起身做乜??  琴日個市跌成咁, 今日D客無心情睇盤架...

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2/28/2007 06:27 PM 發表
Zihuatanejo
這是一個地名, 此地處於墨西哥靠太平洋的那岸...

弟弟跟朋友10小時車才到達的Zihuatanejo, 他很?
B奶細佬交到我又呵相許添....  由我屋K問口7法去賣西哥, 杉個鐘召到...

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 3/2/2007 09:05 PM 發表

我細佬o係SF嘛
係O係LA邊頭?
近 Arcadia...   離Down town LA 20 mins if driving on highway.  

相關搜索目錄: Driving

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 3/2/2007 10:09 PM 發表

睇下有無時間黎探下你
好呀!!  宜家個市咁好, 你行得開先講喇

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 3/2/2007 10:16 PM 發表

今日去完旅行社
仲PLAN緊點玩
365日都忙咪唔使放假? 錢搵黎係洗架, 永遠都賺唔夠
哦, 手信!!!  仲記唔記得邊支紅酒呀???

相關搜索目錄: 旅行社 紅酒

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 3/2/2007 10:30 PM 發表

有都比我飲埋啦
而家入境咪嚴, 仲叫我帶野
半場朋友, 都唔想你有事.  好, 咁你就飲完先"帶"過黎啦...

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 3/2/2007 11:13 PM 發表

樽都唔放過美國買紅酒平過香港啦
我係叫你飲完先喺個肚度帶過黎, 則係唔洗帶呀, 金牌靚小姐...  

相關搜索目錄: 紅酒

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 3/2/2007 11:21 PM 發表

艾思 我好少飲紅酒基本上應該咁講, 而家少飲 身體唔好, 少飲少飲
係囉, 尊一D!!  芝華士咪幾好!!!  

相關搜索目錄: 紅酒

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。