推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

30 12
發新話題

離月血姬~韻韻

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-1 10:14 發表
曾經滄海難為水~除卻巫山不是雲~
要放底一個情字~談何容易呢~~
:[順其自然,亦會開花]
當你哭乾眼淚,傷盡了心,自己會得到解脫......

乜咁傷感既??? dont worry be happy...

不寫情詞  不寫詩
一方素帕  寄相思
請君仔細  反覆看
橫也詩來  豎也詩..............

引用:
原帖由 kkwong7606 於 2007-3-2 12:04 發表
:

一 定 聽 過 “聰 明 反 被 聰 明 誤” , 當 機 關 算 盡 , 以 為 聰 明 一 世 , 結 果 倒 頭 來 可 能 弧 獨 一 生 。

點 解 唔 可 以“唔 好 唸 得 太 多” , 可 能 有 ...
做人要拎得起放得低,要懂得忘記過去,懂得去反省,同真心對人好
我都相信一定會有幸福的事..

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-5 09:42 發表
HAHA~尋日同糖糖出街~有人搞左個大笑話出黎~
話說就有一個人,尋日唱完k去櫃完機拿$$
大家都知道~.~銀通至小要拿$300,
點知尋日有一隻笨豬豬~去到既時候~按機機,點知部機話~所需服務已經取消~.~跟住佢就已經破口 ...

相關搜索目錄: 笑話

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-6 09:39 發表
三月五日
同suger去左我個fd做果間野道整頭頭~~好令令~
suger豬你月黎月似d15-16歲既小妹妹啦~好電~~我暈啦
唔係呀.....15-16歲既小妹妹
我已經係中女啦...

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-6 11:02 發表
HAHAHA~咁又唔好咁講自己~心境年青~外表年青都可以殺晒~係wor~你出門口去教琴未ar?
未........12點先...

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-13 19:59 發表
3月13日 晴天  - - 有感而發

對今日遇到既事有感而發的我

從來都冇一個人令到我咁討厭,
討人厭者 - 他正是也
黑人憎者 - 他亦是也
沒有品者 - 他更是也
女仕公敵 - 位居榜首

點解咁討厭GA!!!!!!
一 ...
;P;P;P

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-13 20:08 發表

最明白我既3個人 一個係糖糖,一個係 爸爸, 一個係 XX
XX???

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-13 20:20 發表
YS~我地最LIKE 用XX 代表某 D 人GA啦~
我個xx係我既最愛~~tony~~
唔係係個xocat裡面 ga~~

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-13 20:26 發表

車~我又冇問~洗唔洗自爆~
頌有啊~我地唔講過去式~
係現在的他~先叫XX
又係你叫我忘記離開左世上既佢,重新去睇現在愛我既的他既~~~~~~~
tony...未死ga...

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-13 20:27 發表

頌有啊~TONY係4個字GA~唔係2個字GA~
HAHA~你唔好當的傻豬豬先得GA
無錯...TONY係4個字GA~唔係2個字
但係 tony 係兩個音..

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-13 20:31 發表

我同你玩D野不嬲都係字數計~你快D講, XX係邊個~係唔係咁好姐妹都唔講先~~~
tony tony tony tony...

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-13 20:39 發表

2個字既~等我估下先..........利記?CLUB神?爸B?細摩?旦丁?大哥?古古?細龜?韻韻(一定唔係啦)?KK?COO(3個字既,更加唔係)?莊喂喂(更加唔會係啦)?
快D講~~~~~
我已講過 N 咁多次~~~~~除左你同爸B之外
我係 XOCAT 無見過其他人(到今日為止)

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-13 20:42 發表

冇見過~????即係E泣過~~~~

冇見過又何來E泣過???
唔通我發夢你都知∼∼∼

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-13 20:46 發表

夢中都E泣~.~OH~有人默認了~
一定係夢中見到XX 之後E泣過啦~~~
我晚晚都會同周公會面....同E泣 GA 啦...

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-13 20:51 發表

果個人性周GA?????
YES...姓周....名公

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-13 20:52 發表

老野你都同佢E泣~係都搞佢個仔啦!!!!
佢叫呀公..唔係真係呀公呀....

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-13 20:56 發表

叫得阿公都唔方後生靚仔啦
我愛一個人係唔會 CARE 佢既外表既..
而最重要係我真係好愛佢...

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-13 21:00 發表

嘔,如果真係有個咁既人,佢就做左周公~俾我知佢係邊個我一定第一時間叫佢做周公
有緣相聚...睇下見唔見到..

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-13 21:04 發表

做咩係道幫無線賣廣告~.~有緣相聚<---老野先睇
我無幫無線賣廣告
同埋我已講過∼∼我係中女∼∼

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-13 21:06 發表
中女唔等於老野~.~""""""""
我心境老MA..
曾經滄海∼∼難為水

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-13 21:09 發表

E~~~好地地講咩水~.~
你好多????

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-13 21:11 發表

唔怕你痺~~只怕甜你唔死!!!!!!一定係糖水~.~

我都講過好多次.....
我 honey..係兩個音唔係兩個字..
叫 tony ...
唔係係 xocat...
所以唔好亂古啦...

引用:
原帖由 kkwong7606 於 2007-3-15 10:11 發表

咁 咪 好 多 人 會 失 望
唔會掛,.................

30 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。