推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[原創] 東莞又大掃黃

肥记者取消BOOKING五月。。吴怕。。明天有钱佬又开。。等我去看看。。在门口装下咋。。。
如果拍到拉人封艇会即时报告。。

引用:
原帖由 kenny01 於 2014-6-5 12:50 發表

試業.....今次好多人睇定先回歸, 當然亦有搵唔到食既囡囡急不及待回來等開工
话明系重开。。吴系试业呀。。有女女等不及最好。。门口交换姓名,籍贯。。就带“女友”入去玩。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-6-5 15:00 發表
肥记者取消BOOKING五月。。u怕。。明天有钱佬又开。。等我去看看。。在鴗f々U咋。。。
如果拍到拉人封艇N即时报告。。
谢谢師兄,等你的报告

引用:
原帖由 7-siu 於 2014-6-5 14:36 發表
本來訂了星期五去 May Flower 的,但要我身份証和全名。神經病!我立刻 cancell booking ! 即是永遠有了存案,有什麼依陏,隋矰鉿芊A一棍當頭棒落,我就死人了!所以星期五的 May Flower 取消!

七公就係粗中有細,今日有行家話尋晚在薄街唱完K,一行數男去食宵夜,一個囡囡肚餓跟去食,行無遠幾個阿Sir拉埋一邊問話,個囡囡又被盤,摷埋手袋,嚇到班猛男腳仔都軟埋,心忖如果摷到包糖仔就洗定八月十五啦,好彩冇事,是虛驚? 或是以後什麼都應該驚,如果係驚弓之鳥,昨晚又多了幾隻啦,今晚有行家生日,食完飯話不如唱下歌啦,馬上鳥獸散 ...

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-6-6 00:00 發表 七公就係粗中有細,今日有行家話尋晚在薄街唱完K,一行數男去食宵夜,一個囡囡肚餓跟去食,行無遠幾個阿Sir拉埋一邊問話,個囡囡又被盤,摷埋手袋,嚇到班猛男腳仔都軟埋,心忖如果摷到包糖仔就洗定八月十五啦, ...
咁黿〞p!有囡肯跟上房都除時嚇到O縮,不如自己打飛機算了

回復 679# 的帖子

甘样滋扰下都好吓人。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-6-6 00:00 發表

七公就係粗中有細,今日有行家話尋晚在薄街唱完K,一行數男去食宵夜,一個囡囡肚餓跟去食,行無遠幾個阿Sir拉埋一邊問話,個囡囡又被盤,摷埋手袋,嚇到班猛男腳仔都軟埋,心忖如果摷到包糖仔就洗定八月十五啦, ...
师付,除了小弟勇字当`,没有人敢了……

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2014-6-6 11:46 發表

师付,除了小弟勇字当`,没有人敢了……

又唔係殺人放火,錢也沒什麼,只怕一些節外生枝,真的要坐籠,以後成為永遠的笑話。

相關搜索目錄: 笑話

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-6-5 08:53 PM 發表

又唔係殺人放火,錢也沒什麼,只怕一些節外生枝,真的要坐籠,以後成為永遠的笑話。
真的要坐籠.....老板N你炒魷魚

真的要坐籠....朋友會幸災樂禍

真的要坐籠...父母會比你激死

真的要坐籠..老婆會和你离婚

真的要坐籠...兒女會當你透明

真的要坐籠....兄弟姊妹會看你不起

相關搜索目錄: 笑話

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

回復 684# 的帖子

真的坐不起笼。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2014-6-6 16:38 發表

真的要坐籠....兄弟姊妹會看你不起 ...
出来玩,快别说不吉利的话!

引用:
原帖由 glucerna 於 2014-6-6 16:38 發表

真的要坐籠....兄弟姊妹會看你不起 ...
呵呵,我可不認同啦

如果你有價值,老板飛身撲黎幫你解圍,e.g. Justine,如果冇價值,話之你係傑青、良好市民,公司係要叻仔,不是乖仔.

老婆?呵呵 ... 深明利害關係,佢幫你解話幫你頂,e.g. 唐太、龍嫂,下畧100個 ...

父母兄弟姐妹兒女?講個被屈被冤枉既故事 ... 你懂的.

朋友?也許有這經歷後,會知道什麼是朋友.

今晚東莞電視台有個特輯:港澳黑幫入侵東莞娱樂業

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-6-6 03:48 AM 發表
今晚東莞電視台有個特輯:港澳黑幫入侵東莞娱樂業
鰨波坐15日后,再判6臚貐珣苤A和尚打傘

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

唉!小弟近排都係過大海。唔敢亂黎。

七公黎明前的黑暗。。很黑但快过去。。
昨晚有记者亲临X湾。。又人头涌涌。。要争女啦。。。

CP各K开了就不知道情况如何。。那位大哥知道。。

下個月有個TRAINING,應該可以偷一晚和各大哥聚聚。。。但而家重未開返。。。可能只可以約大家食飯再自己打飛機了。。。
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-6-6 10:36 發表

呵呵,我可不認同啦

如果你有價值,老板飛身撲黎幫你解圍,e.g. Justine,如果冇價值,話之你係傑青、良好市民,公司係要叻仔,不是乖仔.

老婆?呵呵 ... 深明利害關係,佢幫你解話幫你頂,e.g. 唐 ...

引用:
原帖由 36D 於 2014-6-7 01:57 發表
唉!小弟近排都係過大海。唔敢亂黎。
大元帥,我以為你已退出江湖

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-6-7 02:25 發表
七公黎明前的黑暗。。很黑但快过去。。
昨晚有记者亲临X湾。。又人头涌涌。。要争女啦。。。

CP各K开了就不知道情况如何。。那位大哥知道。。
誰人、咁大膽,夜探 沙 X ???

引用:
原帖由 Ah+Chiu 於 2014-6-11 03:15 發表

誰人、咁大膽,夜探 沙 X ???
大鹏人。。又双飞。。又中山山(企图)。。好热闹。。

CP KTV 重开

听说CP KTV 重开, 但是晚上8,9礞膠w来KTV查,已r查了欧滿A一豪。结果是公安来时,先前坐的女孩子都走掉,可是客人买单时女孩子的小费还要加进单里,真是又花钱又生气!

引用:
原帖由 alextian 於 2014-6-11 11:56 發表
听说CP KTV 重开, 但是晚上8,9礞膠w来KTV查,已r查了欧滿A一豪。结果是公安来时,先前坐的女孩子都走掉,可是客人买单时女孩子的小费Ű ...
甘都得。。之前我地去一处地方就来查时前台会over DJ, DJ 叫女女都出去。。查完女女又入翻来。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-6-11 14:23 發表

甘都得。。之前我地去一]地方就来查时前台Nover DJ, DJ 叫女女都出去。。查完女女又入翻来。。
就是嘛,应该这岸~对嘛。

引用:
原帖由 alextian 於 2014-6-11 11:56 發表
听说CP KTV 重开, 但是晚上8,9礞膠w来KTV查,已r查了欧滿A一豪。结果是公安来时,先前坐的女孩子都走掉,可是客人买单时女孩子的小费Ű ...
這樣玩有意思嗎?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。