推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] 東莞又大掃黃

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2014-7-11 11:01 發表

不如自己收番件,依家租房才1000元,小弟又收了件女售货员…才几千元家用。吃饱了再换……
JACK哥。。
Timing good ...!!。。天威光头神探也是几千蚊养翻个。。。
另每膳只得一碗饭。。不设添饭。。只限晚餐。。不设早餐。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-7-29 17:59 發表

JACK哥。。
Timing good ...!!。。天威光头神探也是几千蚊养翻个。。。

在大陸仍有一些集體食堂供神探這種食客食用

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-7-31 10:02 發表

在大陸仍有一些集體食堂供神探這種食客食用
集體食堂每周只供膳一天。。每人。。

我聽香港某網台講, 深圳和東莞的救國事業有死灰復燃的跡象, 係吾係真?

引用:
原帖由 sl886 於 2014-7-31 07:14 發表
我聽香港某網台講, 深圳和東莞的救國事業有死灰復燃的跡象, 係吾係真?
據聞最近沙W好旺, K妹上房1Q都只係400, 不知是否確實

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-7-31 12:57 發表

集體食堂每周只供膳一天。。每人。。
唔係自助餐任食咩?

原金地利果間水玲瓏已在營業

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-8-4 22:43 發表

唔係自助餐任食咩?
而家自助餐都系分时段。。一般就时段内任食。。优惠价就时段内定食。。只拿一次。

引用:
原帖由 eddiech 於 2014-8-2 00:29 發表

據聞最近沙W好旺, K妹上房1Q都只係400, 不知是否確實
以小弟所知。。。系。。。。
好似吴系400.。系300.。。

引用:
原帖由 sl886 於 2014-7-31 15:14 發表
系真。。。。。。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-8-4 22:46 發表
原金地利果間水玲瓏已在營業
火车站左边望到果间酒店的K也开了。。

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-8-5 11:41 發表

火|站左ㄠ璅鴘GV酒店的K也开了。。
有咩野玩先?

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2014-8-5 12:07 發表

有咩野玩先?
呢间未有兄弟去过。。
供参考:CP某K带女到酒店房间选。。选好自带吃饭。。再去K房玩。。K房不带女。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-8-5 15:10 發表

呢间未有兄弟去过。。
供参考:CP某K带女到酒店房间选。。选好自带吃饭。。再去K房玩。。K房不带女。。。
三水 NC 既花街已重開了

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-8-5 21:18 發表

咁開心?我想去!

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-8-5 15:10 發表

呢V未有兄弟去过。。
供謔牷GCP某K带女到酒店房V选。。选好自带吃饭。。再去K房玩。。K房不带女。。。
呢個我略有所聞
仲有部份MMS提供IPAD揀女添

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2014-8-6 09:51 發表

咁開心?我想去!
呵呵, 都有一二百件, 老中青都有, 可以卸護甲目測才坐, 朋友要先 hand feel 才坐也OK, 金XX, 問問人便知

剛從清遠回港,清遠一切正常,KTV,SN,燈火通明。
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

我只唱K冇其他活動, 朋友早餐話莞式服務 1.2K

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-8-5 21:18 發表

三水系。。???。。佛山??。。系呀。。贵少少。。。

引用:
原帖由 Retav 於 2014-8-6 13:42 發表
剛從清遠回港,清遠一切正常,KTV,SN,燈火通明。
清远。。远左吴止少少播。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-8-6 18:45 發表

清远。。远左u止少少播。。。
當然遠, 但, 這是一個告示...
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-8-5 08:19 PM 發表

呵呵, 都有一二百件, 老中青都有, 可以卸護甲目測才坐, 朋友要先 hand feel 才坐也OK, 金XX, 問問人便知
常平老人院,各項服務明碼實價...曾淪陷多次...

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-7-29 17:59 發表

JACK哥。。
Timing good ...!!。。天威光`神探也是几千蚊养翻纂C。。
另每膳只得一碗饭。。不z添饭。。只限晚餐。。不z早餐。。。
海哥也开騙ile哪,依家的正r女叫下她aA片…玩起来超爽,又没KTV女爱财…我個覺萺\没吾俾,要她再ㄓ痐眭
光`神探几时都好威哪

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2014-8-8 09:48 發表

海哥也开騙ile哪,依家的正r女叫下她aA片…玩起来超爽,又没KTV女爱财…我個覺萺\没吾俾,要她再ㄓ痐眭
光`神探几时都好威哪
要跟JACK学习点开FILE。。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。