推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[原創] 東莞又大掃黃

引用:
原帖由 glucerna 於 2014-2-25 10:14 發表

香港供應都多左,但客都多埋,人头擁擁.....
香港供应多左。。在哪里呢。。141.。舞厅。。??
改阵地。我都去擁下。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-2-24 08:12 PM 發表

香港供应多左。。在哪里呢。。141.。舞厅。。??
改阵地。我都去擁下。。
新旺揮夜總會...旺角老場

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-2-24 17:45 發表

帶女爆房都OK ?
上週已經試過, 正常男女朋友交住
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 kenny01 於 2014-2-25 13:05 發表 上週已經試過, 正常男女朋友交住
有女友交往真好

已回來,P市內表面平靜。
但真的太過平靜。
而我去的酒店總算安全。但緊限於我去的時段,其他時段不知道。

另外,SZ某大連鎖酒店仍然有鐘點房,但如非飛常饑渴,不建議開鐘點房。因為真的很危險。

相關搜索目錄: 酒店
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-2-25 15:44 發表

有女友交往真好
你以前都好多架....鬼叫而家咁專一咩

引用:
原帖由 kenny01 於 2014-2-26 10:21 發表

你以前都好多架....鬼叫而家咁專一咩
往事只能回味。。。

当前仍需努力。。

<< 已回來,P市內表面平靜。但真的太過平靜。而我去的酒店總算安全。但緊限於我去的時段,其他時段不知道。
另外,SZ某大連鎖酒店仍然有鐘點房,但如非飛常饑渴,不建議開鐘點房。因為真的很危險。>>

師兄親歷險地之情報, 得來不易, 一解我等慾海饑民之念, 佩服!

回復 208# 的帖子

整體黎講,SZ還算可以,要去相熟大酒店應該還是可以的,但一定不要女女登記,除非係你老婆。

P城就不適宜過夜了,好多紅字車牌喺附近,不過奇怪,我仍然見有女女係早上面容憔悴地離開,好明顯過完夜。。。唔知邊過甘夠疆。。。

過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 Retav 於 2014-2-26 17:46 發表

P城就不適宜過夜了,好多紅字車牌鰝近,不過奇怪,我仍然見有女女係早上面容憔悴地離開,好明顯過完夜。。。唔 ...
可能係公安

引用:
原帖由 Retav 於 2014-2-26 17:46 發表
整體黎講,SZ還算可以,要去相熟大酒店應該還是可以的,..
聽講SZ 都有Sauna 被封

引用:
原帖由 Oldman 於 2014-2-26 18:42 發表

聽講SZ 都有Sauna 被封
呢個時勢, 小的聽講會好D...

唔係棧自己嚇自己....

回復 212# 的帖子

問過SZ係機場做既場外相好,話SO FAR 一切正常。

不過都叫我呢排唔好去她公司住。。。
甘你地話安唔安全,自己諗啦。。。

引用:
原帖由 Retav 於 2014-2-27 15:01 發表
問過SZ係機場做既場外相好,話SO FAR 一切正常。

不過都叫我呢排唔好去她公司住。。。
甘你地話安唔安全,自己諗啦。。。
公公真係多相好

探子回報: 早兩日去過深圳芙記, 全正骨!

回復 214# 的帖子

師傅唔好話我啦。。。
我個食用儲備LIST已經跌到得返幾人。。。(今日有又一個女女話回老家。)

高峰時期同你地玩時,我個LIST去到二十幾人。。。
再掃落去,無得添加新血,我就快無得食喇。。。

引用:
原帖由 Retav 於 2014-2-27 17:50 發表
師傅唔好話我啦。。。
我個食用儲備LIST已經跌到得返幾人。。。(今日有又一個女女話回老家。)

我係羨慕你

引用:
原帖由 Oldman 於 2014-2-27 17:50 發表
探子回報: 早兩日去過深圳芙記, 全正骨!
東方棕泉都有開

引用:
原帖由 Retav 於 2014-2-27 17:50 發表
師傅唔好話我啦。。。

我今晚和大海哥講,女朋友每星期起碼都要會一次吧?有三四個,怎會有時間呢?而且,連續每晚一個,那有這體力?

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-2-27 22:44 發表

我今晚和大海哥講,女朋友每星期起碼都要會一次吧?有三四個,怎會有時間呢?而且,連續每晚一個,那有這體力?
原来呢期YD师傅系食得最多国个。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-2-28 10:46 發表

原来呢期YD师傅系食得最多国个。。。

不需刻意求佳景

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-2-28 11:10 發表

不需刻意求佳景
自有其缝应你春。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-2-28 11:17 發表

自有其缝应你春。。
沒服務的

回復 219# 的帖子

我話自己經常在外,所以只能久唔久見一次。。。
最多每次見面都預備一點小小小禮物。。。
就係甘黎KEEP住啊。。。

祝兄弟們今晚性福無邊

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。