推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] 東莞又大掃黃

周星馳電影 武狀元蘇乞兒 :

有幾多乞兒係皇帝既事,皇帝做得好,咪冇乞兒 lor ...

引用:
原帖由 7-siu 於 2014-2-11 12:37 發表
總之,這幾個月就只好約相熟囡囡去私會吧!

蛇頭哥,主場唔掂可以去客場嗎?

引用:
原帖由 arthurinfo 於 2014-2-11 14:43 發表
剛看完報導, 掃足三個月.
咁X勤力收份皇糧飲茶都未夠

有人實會搞D民憤轉移視線

相關搜索目錄:

呵呵,我從沒有感覺在1/2有不同的待遇,

Let me tell you what I feel the different this time

由央視做 report 跟住新華、環球、中通 & 新晚 即時詳盡報導,重點係東莞,點解?

只是要對付一群地方官吏?如此勞師動眾 ... 完全不似爺爺過去的方式  

爺爺一直對家醜、面子 ...

如果把家醜揚左、抓爛塊面  

就冇當係家人

我反而認為爺爺想教訓下廣東人,你唔聽話唔乖那就勒緊褲帶食蕉

在睇春晚時,我就很有呢種重北輕南既感覺。
本帖最近評分記錄
  • mm1010 威望 +3 我很認同 2014-2-12 21:27

某日,教育局為某意見:粵語是方言不是法定語言而道歉,第日就被爺爺傳媒炳:點解要道歉?

這十分有趣

我唔知有冇錯過,今年好像完全沒有大官主席在電視轉播上向港澳同胞拜年

相關搜索目錄: 語言

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-2-12 11:24 發表

主席有向港澳同胞拜年。。
“ 我们即将迎来充满希望的2014年。一元复始,万象更新。在这里,我向全国各族人民,向香港特别行政区同胞和澳门特别行 ...
哦,我忽略了.

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-2-13 16:20 發表

原来系抓GA吴系抓嫖客。。甘我吴使惊啦。。虽然我都吴系嫖客。。只系过客。

今日收到DJ們來電,有的想搵路費 ,有的想搵瓦遮頭 ,口氣好平,我問有冇得試車,佢話得,不過車唔靚唔好唱 ,我話肯定啦,心諗最多唔俾咁多試車費 ,呵呵 ... 下畫正骨場兩個正骨技師都叫苦連天,看來甚為水盡  ,曹仁超話:滿目瘡痍,入市良機,有危自有機,我有私家跑道,解放軍都唔怕,助人為快樂之本 (可理解為鋤人 ) 一於先嗒幾件落水狗,再諗長楂定短炒。

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-2-13 16:20 發表

原来系抓GA吴系抓嫖客。。甘我吴使惊啦。。虽然我都吴系嫖客。。只系过客。

海哥已簽長約,通街有平野都與你無關,anyway, 平淡是福,知足常樂

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-2-14 11:59 發表

师傅我也想试下车。。介绍下吴该。。
试下上次5000果个。。比500.。。
如果佢肯,點會俾你試呢?

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-2-14 12:00 發表

要试车呀。。。

一枝花有乜車未試過呢?

即時新聞

廣東省委常委會決定,免去東莞市副市長兼市公安局長嚴小康的職務,指他未有履行職責,令東莞市涉黃違法行為,屢禁不止,在國內外造成極為惡劣的影響。

真係好笑 ...

都黃左二十年,而家才搵隻代罪羔羊,又唔查埋佢有幾多身家、情婦?

今次打謝左,有排冇得花街了

新華網

哈尔滨4800余警力一夜清查酒店洗浴等2700余家

鄭少秋:誰令這火光遍地 ...

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 忽然一Q 於 2014-2-14 21:24 發表
最慘係去酒店都唔得,
原本星期三約左女女,
但佢話酒店客房都查,
要取消約會!
五星級酒店都查?

引用:
原帖由 Ah+Chiu 於 2014-2-15 00:50 發表

師傅,有好野記得關照 2002年度之珠海孖寶兄弟呀!

係人都知道超哥專一

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-2-15 10:24 發表

约女女去远D,比如南澳的度假酒店啦。。两人都登记身份证。。是男女朋友嘛。。

那個酒店開間相連房都可以.

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-2-15 11:56 發表
今晚会有战地记者去各K场“检视”情况。。一个肥记者和一个光头记者。。。
希望唔會扮左蟹
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-2-15 11:56 發表
今晚会有战地记者去各K场“检视”情况。。一个肥记者和一个光头记者。。。

條肥記者好精靈我唔擔心,只係個光頭記者傻更更 ...

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-2-15 12:45 發表

个光头记者话约相好返狗笼。。真系几但心。。
肥记者如师傅所说系唔会既。。唔使担心拒。。。

真唔明白咁X有米而家風投火勢梗係住五星有暗格相連房,咪多使幾百,捉鳩左佢去勞改就好

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-2-15 12:47 發表

唔使怕。。话系讲警即放。。。
條光頭記者國語又唔好,等下同阿Sir言語有誤會就仆街
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Ah+Chiu 於 2014-2-15 00:50 發表

師傅,有好野記得關照 2002年度之珠海孖寶兄弟呀!
呢個正骨技師超哥一定鍾意

而家正骨都關門,真係手停口停

5 Stars hotel reply today, no allow any visitor to the guest room, all the visitor must be registered at the front desk.

我反而覺得問題的深遠在失去保護的東莞風月場如何能生存下去  

中堂鎮的公安領導下崗就是因為記者舉報而他們不去查辦

如果有日有人在夜總會被放飛機,打110:某某夜總會大量三陪 ....

阿Sir 出動嗎?

阿Sir 敢不出動嗎?

引用:
原帖由 markLee 於 2014-2-17 11:31 發表
簡略報導:

常仔酒店大減價.
日日豪"豪單"星期六都係288. 美x登都減價
2月15, k仍閂門, 沐足關門,( 包括酒店沐足, 寶足林等. ).音樂龍都熄燈.
酒店得番我估1 / 4 入住率. (目測)
街上小貓十隻八隻, 仍有人攬 ...

在太平時都沒有1/4,更何況嚴打?

最新消息:常平正骨明日回復正常

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。