推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[原創] 東莞又大掃黃

处处查是好。。不要只查东莞。。。

半记个爹地已决定带拒组女去吃小笼包。。七蚊两个表果处。。

人地来旅游购物遮。。点解要甘样闹人。。好吴ARM。。亦好吴文明。。

但而家内地就宣传到自由行打救香港。。好多内地人狗甘大个鼻话无左拒地来香港消费香港人就饿死。。也是让港人不舒服。。

香港弹丸之地。。点样接待甘能多人丫。。我而家都吴去尖嘴果D人多地方啦。。去亦行吴郁同比行李车麓脚。。。

D酒店就抢到几千蚊一晚。。。宾馆级的。。。

田北X提议下话控制下自由行就即刻被北大人闹无脑无知。。。但我觉得两方面都应该想一想。。提出可行的意见看可以点样做丫。。吴可行的咪当耳边风箩。。。吴使一讲野就闹人既。。

相關搜索目錄: 自由行 酒店

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-2-21 10:26 發表

聽個官講,阿爺有意以後不准廣東的收音機、電視臺使用廣東話
寻晚个专题(新闻上说的)又话阿爷想保存方言播。。话而家普通话普及得太好。。把方言都给灭掉啦(有个鬼子佬在收集方言。。好表扬甘。。)
吴通保存方言。。广东话除外。。!!??

香港系咪有收酒店税。。。应该有的。。

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 kenny01 於 2014-2-21 16:25 發表

我個業主都即刻發信息比我, 本來三月滿約

佢話佢有朋友想租, 我話你想租比人我就搵地方, 唔係我就暫時租住先

如果仲係咁, 我都可能搬, 怕治安唔好..
吴使怕。。下个月就又歌舞升平的。。

斟DJ出来私会得吴得。。。

引用:
原帖由 strange 於 2014-2-22 20:54 發表 其實帶囡去什麼地方開房都吾怕, 只要問清楚囡囡姓名, 年齡, 鄉下在那裡, 同樣要告訴囡囡記住自己人身資料,職業, 有人查房時說是男女朋友關係, 十成十無事. 我曾在長安某酒店房間, 身歷其竟. http://xocat2.com ...
怕你或女女被公安翵u记得晒姓乜名乜住系ㄓ@拂

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-2-22 23:13 發表 老表話順德有K,囡囡著便服,可上房過夜
顺德

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-2-24 10:05 發表

招待一個外省客戶上星期在半記住一晚,他說酒店晚上打了兩次電話問他房間有沒有小姐,但沒公安查房,晚上十二時半的電話把人吵醒,真是離譜。
是不是问没女就给他介绍。。

引用:
原帖由 kenny01 於 2014-2-24 10:17 發表

深圳酒店OK呀..
据闻三月开始深圳酒店也开始查。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2014-2-24 10:58 發表

太多据聞..博唔過.....
有无听到上海那边查酒店。。
我月底会去。。

据驻上海老友介绍, 上海好平静。。上周供应还多左。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2014-2-25 10:14 發表

香港供應都多左,但客都多埋,人头擁擁.....
香港供应多左。。在哪里呢。。141.。舞厅。。??
改阵地。我都去擁下。。

引用:
原帖由 kenny01 於 2014-2-25 13:05 發表 上週已經試過, 正常男女朋友交住
有女友交往真好

引用:
原帖由 kenny01 於 2014-2-26 10:21 發表

你以前都好多架....鬼叫而家咁專一咩
往事只能回味。。。

当前仍需努力。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-2-27 22:44 發表

我今晚和大海哥講,女朋友每星期起碼都要會一次吧?有三四個,怎會有時間呢?而且,連續每晚一個,那有這體力?
原来呢期YD师傅系食得最多国个。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-2-28 11:10 發表

不需刻意求佳景
自有其缝应你春。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-2-28 12:31 發表

猛虎出柙
饿鸡数只。。仁虫数条而已。。

引用:
原帖由 Retav 於 2014-2-28 17:32 發表
唉, 今日無出動, 原本約定的女女最後怕有事... 又話要返老家.. 又少一個..
去女女家应该是最好的选择。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-3-10 11:15 發表

以前天鵝肉,而家咪燒鵝肉

某大場有個大美女賣茶,以前每位 98元,而家 30蚊,靜到蚊飛過聽到;

飲杯茶,聽下訴苦,租都冇錢交 .... 嗚嗚

弦外之音嫣嫣 ....

大陸冇邦民冇UA ...
师傅呢期最掂啦。。。大把平靓正吃。。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-3-10 17:30 發表

呢D咪係社企
师傅呢期可以话先试后租。。试左话吴ARM。。吃几个FOC。。威过七公。。

曼联楼上是汇尾。。??

引用:
原帖由 kenny01 於 2014-3-12 15:06 發表
美X登

七少最愛酒店一早比過夜
光头记者已过过。。。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-3-12 16:53 發表
連食飯都平左,前晚和野蛮去富豪前面那 什么福樓,游水多寶才五十多元一斤
鸡呢。。??

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。