推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[原創] 東莞又大掃黃

引用:
原帖由 robertchan 於 2014-2-12 13:41 發表

回歸 SZ
But 附近的廣州、惠州都有動作喔,SZ會否跟風?
過去的心火般灼熱,今天已變了冰凍。。。。。。。

引用:
原帖由 36D 於 2014-2-23 14:48 發表
昨晚約了陳年飯盒到深圳見面,後到相熟X-DAYS酒店仔開個房詳談。點知前台妹,問我地奏盛B証!我起佢圍小樀\。個相熟經理拉埋我一邊講,佢比我地上房無問題,但係而報寸公安有錢收,佢都唔知邊個員工會做鬼頭仔。如果 ...
如果帶埋個細路仔以一家人名義去酒店開房,唔知得唔的呢?

相關搜索目錄: 結婚 酒店

引用:
原帖由 7-siu 於 2014-3-5 11:43 發表

都是有點緊張。前台問了兩聲,是一個人住嗎?不能有訪客。
好奇·問一下:

唔知道男女雙方都境外證件如香港身份證、外國護照到酒店開房會否被拒絕呢?
如果不幸遇到查房時雙方都

咱H上證件,公安會否拉人呢?

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 TenderTrap 於 2014-3-10 17:43 發表

三日唔交合就停水電!?
例假時要照沖紅燈?

明日要去拜山,今晚在深圳鄉下附近酒店租房住一晚,睇下到時俾唔俾我同老婆一起上房。
同埋會否遇到公安查房。

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-4-4 21:44 發表

呵呵...阿爺的爪牙真會同你講法律嗎?

我想起一個故事,六君子,梁X超在印反清傳單,佢阿叔一日路過,戇九九拿了一份在門口睇下,清兵衝入去抓人,梁超及時逃命

佢阿叔馬上抓去菜市口斬頭,你以為 ...
麙葍陽Q上房、夜晚亦沒遇到查房。
咿衩仱搦e臺會唔會俾人查房,佢話只要男女雙方都有登記證件就OK.

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-4-8 22:43 發表

次郎哥跑十公里只用果二十零分鐘,那有公安抓到你呢?

果班廢柴可能跑一百米都冇力

我最近練瑜珈,覺得真有點效果呢
師傅見笑了!

上門食女要小心!

今日睇報紙睇到。

好色男約女網友開房
遭迷暈劫清光
台灣桃園30歲盧姓男子2個月前在網上聊天室認識29歲女網友鄭曉君,兩人在網路世界挑逗打得火熱,還約炮南下開房。盧男即看到見肥胖的鄭女未有言悔,不料竟在賓館內被下藥洗劫。警方鎖定鄭女和另一名30歲男子杜聖煜涉案,逮捕2人後依強盜、詐欺和偽造文書罪送辦。

鄭女早前利用短訊提議盧男到屏東「高興一下」,盧男依約到屏東一家賓館內喝酒。鄭女趁機將藥摻入啤酒中,盧男喝下不醒人事,醒來時發現現金1萬元新台幣(約2,590元港幣)和提款卡被洗劫一空,故此向警方報案。

台灣《蘋果日報》

相關搜索目錄: 報紙 啤酒

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。