推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 東莞又大掃黃

解禁会是遥遥无期了吧。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2014-4-15 11:58 發表
這個星期我們轉戰古都了。再去屋底不面!復活節假期就去復活下!
避开烽烟之地。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2014-4-16 00:27 發表

深圳夜夜\歌,眵薶竣H獨XX....
SZ ........

引用:
原帖由 glucerna 於 2014-4-16 21:19 發表

昨晚上去....見到果度所有KTV都開门..一片繁荣娼盛..欣欣向榮
甘就好啦。。诸同志有饭开啦。。
快餐便当都食住先嘛。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2014-4-17 09:41 發表

到而家都唔敢爆房,椟上搞掂,平靓正!
都系旧价,400??

引用:
原帖由 glucerna 於 2014-4-17 10:25 發表

都是400...打沉左东莞...d 囡無地方落腳..走晒过黎..弱肉強食之下..消費者之福
400....

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-4-22 18:24 發表
據說非風暴范圍地帶已續漸正常,中山粤西一帶已回復往昔繁華,就可惜太遠了.
古都都有K啦。。连谨慎的肥记者以经去玩过。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-4-23 12:12 發表

那光復已不遠了吧
看来是。。赞先生家乡又话有得玩。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2014-5-11 16:11 發表

人治政府..土豪貪官橫行無道...咁撚樣掃黄..全世界都唔會...

我唔撚玩啦...我投降
柴爷都话投降。。甘就真系无得玩啦。。

引用:
原帖由 36D 於 2014-5-11 13:17 發表
昨夜與友人到葉問師傅故鄉行走,走上體育館附近的一間K坐下。但質素奇差,飲杯炴N走人,再謀打算。剛走出門口兩步唔{,成隊公安衝入。
大步檻過!
真系大部栏过。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2014-5-10 22:57 發表
最后陣地終於淪陷,昨晚省公安厅聯同特警攻陷全座五層....

拉左百幾人,上四,五樓搞野罰拾萬,受三个月,坐女罰二万吾使受,

有人無坐女都無事,今朝放人,老細走左佬,伙計無得撈,客人燒數簿(驚嚇)
我 ...
搞野罚十万受三个月。。。
出翻来公司张台都比人坐左啦。。老婆走左未就吴知。。

引用:
原帖由 萬事盈 於 2014-5-12 21:23 發表
聽說麗Ho今晚會開,仲會有囡囡
例豪开我地实会知。。应该无可能。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-5-12 20:29 發表
聽講連劇集都開始禁了。
吴唱K, 吴看剧。戒除陋习。。做个好男人。。乖乖在家陪老虎。。幸福家庭生活。。促进和谐社会。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-5-12 17:20 發表

罰十皮就唔使受了吧  
有另一说法是罚十皮或收30日。。

引用:
原帖由 kenny01 於 2014-5-12 17:14 發表
我知既葉問故鄉尋日仲係如常運作...
叶问故乡D人打得。。

回復 567# 的帖子

爬不回妈肚子确是好比喻。。
应该向好处看。。

引用:
原帖由 萬事盈 於 2014-5-13 22:26 發表

係一個前囡囡講既,佢話係佢個好朋友講話會開,佢好朋友係嚮果度做助理既
师兄, 寻晚有开无呀。。裤豪。。

引用:
原帖由 alextian 於 2014-5-14 09:03 發表

过这没有乐趣的日子,大王请赐死算了!
真系死左好过。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-5-14 02:27 發表

奇怪柴爺果單Case咁勁,冇媒體報導既
就系萝。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2014-5-10 22:57 發表
最后陣地終於淪陷,昨晚省公安厅聯同特警攻陷全座五層....

拉左百幾人,上四,五樓搞野罰拾萬,受三个月,坐女罰二万吾使受,

有人無坐女都無事,今朝放人,老細走左佬,伙計無得撈,客人燒數簿(驚嚇)

我 ...
柴爷, 你个FD八个人出来没。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-5-14 02:26 發表
今晚睇DG電台仍有舉報黄業有獎
寻晚战地记者三人。。一肥一光一春。。实地考察结果:-

短乐上了封条。。
无力四射照常营业。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-5-17 17:04 發表

我撐柴爺係 強國最交叻就係捉仁蟲驃客,如狼似虎;

X那媽,柴爺肥七大海drm kmy .... 之輩,任捉啦,使撚渣炮

北漏洞奶 搶、打、砸,燒人 ... 你老味又唔敢打

連新聞都唔敢播
"排花“两个字都无提。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-5-18 10:28 發表
常仔消息話KTV 已吹雞 DJ 、服務員回來上班,在重新訂做工衣了,呵呵 ...

開盤:月底前 半記、天湖、五月 回復正常了沒?

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-5-18 12:26 發表
上星期五 (五月九日) 的大新聞

TIMWAY 戰地記者柴爺第二天便出報告實況報導

九流香港傳媒十幾天後報導,可知 TIMWAY 柴爺掃黃資料確是又快又堅

節錄網上新聞

(綜合報道)(星島日報報道)東莞大掃黃 ...
有人花幅相系旧野。。。。。
果间K就真系封左。。

回復 602# 的帖子

是诡秘。。。。
有人话幅图片系旧野添。。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。