推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

97 1234
發新話題

[原創] 東莞又大掃黃

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-6-5 08:53 PM 發表

又唔係殺人放火,錢也沒什麼,只怕一些節外生枝,真的要坐籠,以後成為永遠的笑話。
真的要坐籠.....老板N你炒魷魚

真的要坐籠....朋友會幸災樂禍

真的要坐籠...父母會比你激死

真的要坐籠..老婆會和你离婚

真的要坐籠...兒女會當你透明

真的要坐籠....兄弟姊妹會看你不起

相關搜索目錄: 笑話

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-6-6 03:48 AM 發表
今晚東莞電視台有個特輯:港澳黑幫入侵東莞娱樂業
鰨波坐15日后,再判6臚貐珣苤A和尚打傘

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-6-13 08:38 PM 發表

唱K时不涉鬺r。。。。
不涉黃上去托呀........

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-6-14 02:18 AM 發表

慢慢来吧,鄐舋N蛙
慢慢来就變憭舋N蛙

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-7-3 02:51 AM 發表

的确系。。但已有]玩得如常的地方。。赞先生故乡(较贵)。。和袒州(较平)。。
]地方都有师兄去玩过证b的。。
 ...
一週去三次,去了兩臚,女靚價廉,改其名叫天堂,一晚淪陷..好彩走甩,祝君好運

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-7-6 10:32 PM 發表

呵呵,柴爺才是
今年未上過常平...真係拾幾年未試過...

半記都吊緊鹽水...四眼芬仲係鄉下,唔想返工,

肉金又加,又驚中伏,咪塙我....

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-7-7 01:33 AM 發表

柴爺狡兔三窟,唔憂餓親既,

大平盛世都有查房,驚得幾多?叫雞之嘛,又唔係殺人放火 ...
中國女婿叫雞之嘛都要15日..簹黎S話要坐多半年,人治社會..唔係殺人放火...仲大罪呀

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-7-7 08:55 PM 發表

柴爺一等良民,扶貧不遺餘力,也不反中亂港,捉你坐半年干嘛呢?
你識唔識半島...DJ 呀"寅"....

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-7-7 09:47 PM 發表
不認識呢?而且做 DJ 的不會用真名字的吧,別賣關子啦
她叫丘寅...是真姓名...四眼芬藺f...現在半島上斑...

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-7-7 11:59 PM 發表

呵呵,柴爺有乜故仔就快D講啦 ...
都是小事..她找我訂房..我身在異邦,你可以就給她一馨騝|...

至於小弟就是"強擎之末"不提也罷....

引用:
原帖由 alextian 於 2014-7-10 05:46 PM 發表

哇,这么可怕,那CP不去也罢了!
北京都拉左幾艦s做名星既人,各師兄請"自求多福".....

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-8-5 08:19 PM 發表

呵呵, 都有一二百件, 老中青都有, 可以卸護甲目測才坐, 朋友要先 hand feel 才坐也OK, 金XX, 問問人便知
常平老人院,各項服務明碼實價...曾淪陷多次...

早兩日去左皇崗村咐近一間夜總會玩,裝修豪華,囡O.K..

囡收4,8,12..酒水略貴..但要一提是DJ勁靓..

我朋友比500DJ..陪埋夜宵都差唔多4点...

最搞笑係12点要自已過隔籬酒店囉房..排晒長龍..个个拖條囡...

开完房再返上去玩..真係好有常仔感覺..

希望以后長玩長有...歌舞昇平.....

相關搜索目錄: 裝修 酒店

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-9-6 09:26 PM 發表
如果悲觀點看,以後呢十年就只有暗娼,歌舞昇平已絕唱
算啦....而家玩得一次算一次,半生紅塵,賺左喇...

十一前后...小心為尚...

深圳有場己經叫客唔好帶囡出去..咀咀就時停時開..囡都唔想出去...

帶囡去媽咪屋企快餐...都說不好,過夜免問.....

引用:
原帖由 KMY89 於 2015-1-18 09:43 AM 發表
據說 阿 Sir 工資 + 50 - 100%

派出所長由 4,000 加至 7,000

但有乜用呢? 會因為幾千蚊而改邪歸正?

聽所長說:做公安領導必需符合三個條件:退伍一線,例如武警、當地人 和 你懂的
強ン禶|有官改邪歸正,自古祇有迫良為娼,無迫娼為良,

中央政治掛帥,公安領導必需配合,為救國救民而斷正,

是無謂犧牲....

引用:
原帖由 KMY89 於 2015-1-20 04:51 AM 發表

也不太理解雜總和黃山憑乜?

但常仔有點兒鬆動是事實,去玩的人也多了.
這是昨天咀咀某大K場媽咪在微信發的訊息...
美女們,公司可以正常上班,价格提升,要上班請聯系我,
以前是4-8-12...唔通真係,回復舊貌

[quote]原帖由 KMY89 於 2015-1-23 04:19 AM 發表

星期三去飲

常仔老鳩婆介绍金朗酒店有V叫feel club,剛开瓷A
二楼酒吧,三楼K 房,豪ヾA美女如云,不知有
兄弟知道详情!

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 KMY89 於 2015-1-31 08:10 AM 發表
(下載 TVB 新聞)

東莞去年掃黃,酒店沒有生意,有的甚至要倒閉。經營不下去就被迫轉型,那麼轉而經營甚麼?東莞市長認同應該將酒店變做老人院。在東莞,過往色情業興旺,催生大批高級酒店,數量直追北京及上海,是 ...
將飯堂改建老人院,我第一個報名,二三樓改做康樂室,有年青女護,
養生醫師...在東莞頤養天年,不枉此生

[quote]原帖由 KMY89 於 2015-1-31 11:17 PM 發表

咁日日搞好似唔係頤養吧?柴爺 [/quote

唔搞好耐喇..現在M緊養老院

引用:
原帖由 KMY89 於 2015-2-4 01:53 AM 發表

咁早養老?不如又做下包工頭啦 ...
一殼眼淚

引用:
原帖由 KMY89 於 2015-3-22 08:08 PM 發表

大陸的法制真令人費解,股東都要坐牢

如果呢間酒店係上市公司,買佢股票既使唔使拉?
唔使拉,不过NZ牆紙!

97 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。