推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] 東莞又大掃黃

引用:
原帖由 7-siu 於 2014-5-20 11:07 發表
蛇頭自己都昂九九留在香港玩賓州。那有情報給你。如果不是,也不會星期二走去沙尾食飯順便去看下公安張封條喇!
张封条有无些有效期呀。。到时自动解封。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2014-5-20 13:43 發表
如果要給這張封條一個限期,我會說是一萬年!
七少对张封条都落药。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-5-20 16:19 發表

下次介绍你識,你食得落我除左條褲係中元街跳騎馬舞
挑战七少。。好似七少咩都食得落既播。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-5-20 14:09 發表
話打三個月都已經夠晒期,把光復的期望逐步降低至只有PR 陪唱,看來都遙遠,

原想去北漏洞奶散心,又兵荒馬亂,

唔該俾條路行下 ...
泰国都戒严。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-5-20 16:22 發表

馬拉老戰友 Ricky san 在馬拉下月初到香港,有冇地方劈三刀

佢話返去馬拉專玩劈三刀
话K21号开嘛。。有无女就吴知啦。。自己麻甩劈酒吴使拘留吧。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-5-23 12:20 發表

我上星期二晚在東莞 Welmart,真係蕭條到不堪,全埸十個客都冇,真係交電費都唔夠
Walmart??沃尔马。。??

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-5-24 02:24 發表
今晚在常平帝X會正骨,點解冇波睇?

原來有客黎睇到有轉播賽馬,打電話俾公安投訴,於是,停業、罸款、停止非法衛視   
似足當年文革式舉報,

一班冇錢玩、嫉妒人嘆既人日日去舉報 ...
甘既环境都系去公园足棋算啦。。。

相關搜索目錄: 賽馬

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-5-24 12:21 發表

班DJ 俾埋筆開飯錢做工衣,又係流既,淒涼
何必呢。。何必呢。。。!!
师傅做下好心。每个DJ汁翻剂帮补翻五百丫。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-5-26 12:01 發表

申請一個由我地提供既綜援,由海哥審查
会有好多赞助人。。7, 光,师傅。。

間中再由七公曉以大義:做事要認真,要含忍 ..
吴好贪慕虚荣。。要扑实。。

引用:
原帖由 alextian 於 2014-6-4 09:54 發表
听说昨晚CP KTV都重开了,各位CHing有什么最新消息吗?
是已开。。但无女女。。要自携。。
礼拜五会有肥记者亲身探路。。

引用:
原帖由 alextian 於 2014-6-4 10:45 發表

听说今晚女女开始上班,不知道是真的吗?
某地女女上班着DJ工衣。。CP就不知道。。但据经理说是无女。。要”自携“。。

是要小心。。等定D先就好D。。。

有钱佬都会于六月六重开。。。

肥记者取消BOOKING五月。。吴怕。。明天有钱佬又开。。等我去看看。。在门口装下咋。。。
如果拍到拉人封艇会即时报告。。

引用:
原帖由 kenny01 於 2014-6-5 12:50 發表

試業.....今次好多人睇定先回歸, 當然亦有搵唔到食既囡囡急不及待回來等開工
话明系重开。。吴系试业呀。。有女女等不及最好。。门口交换姓名,籍贯。。就带“女友”入去玩。。。

回復 679# 的帖子

甘样滋扰下都好吓人。。

回復 684# 的帖子

真的坐不起笼。。。

七公黎明前的黑暗。。很黑但快过去。。
昨晚有记者亲临X湾。。又人头涌涌。。要争女啦。。。

CP各K开了就不知道情况如何。。那位大哥知道。。

引用:
原帖由 Ah+Chiu 於 2014-6-11 03:15 發表

誰人、咁大膽,夜探 沙 X ???
大鹏人。。又双飞。。又中山山(企图)。。好热闹。。

引用:
原帖由 alextian 於 2014-6-11 11:56 發表
听说CP KTV 重开, 但是晚上8,9礞膠w来KTV查,已r查了欧滿A一豪。结果是公安来时,先前坐的女孩子都走掉,可是客人买单时女孩子的小费Ű ...
甘都得。。之前我地去一处地方就来查时前台会over DJ, DJ 叫女女都出去。。查完女女又入翻来。。

眵藋A专案全部成功告破...

引用:
原帖由 4eyelo 於 2014-6-13 11:56 發表

打击整治涉鰩A赌违法犯罪专项行V廷謔雃~底
不涉黄咪得咯。。唱下K也不涉黄呀。。K都开翻啦。。CP。

引用:
原帖由 robertchan 於 2014-6-13 22:56 發表

不涉 yellow,洗咩上去唱啊?
唱K时不涉黄呀。。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2014-6-14 15:03 發表

不涉黃上去托呀........
唱K时不泄。。唱完K第处泄。。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。